| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> Internet Netværk >> Content
  Forskellen mellem Semantic Web og Web 2.0
  I den hastigt udviklende verden af ​​teknologi, kan den terminologi bruges til at beskrive elektronik og applikationer har ofte en endnu kortere levetid end selve enhederne . Den lavine af nye termer og buzz ord kan være overvældende , selv for en teknologi specialist, men de fleste af de vilkår gør point til meget specifikke forskelle eller teknologi attributter . To vigtige web vilkår , for eksempel, er " semantisk web " og "web 2.0" , ofte forvirrede , men peger på meget specifikke og anderledes måder bygge indhold på Internettet , hver med sin egen filosofi og information arkitektur. Web 2.0: At tale med brugere

  Selv om udtrykket bruges temmelig løst for alle nye Internet applikation , Web 2.0 framework strengt refererer til Internet-applikationer og websteder , der forsøger at øge deltagelsen af ​​brugere i skabelsen indhold. Alt fra sociale medier websteder til blogs og wikis passer ind i denne kategori, fordi , der afgår fra den foregående paradigme skabe indhold til brugere i håb om, at de ville finde det attraktivt eller nyttige , Web 2.0 applikationer beder brugerne til at bidrage og dele deres eget indhold. Web 2,0 sites som Tumblr , Facebook og Wikipedia blot skabe en ramme , hvor brugerne kan interagere og indsætte deres eget indhold , så fællesskabet (inden for visse strukturelle grænser ) for at organisere sig og kontrollere sit eget indhold distribution.
  < br > Semantic Web: at tale med computere

  Afrejse fra samme afvisning af "web 1.0" -platform for centraliseret indholdsproduktion og fortolkning , semantiske web skabere vælger i stedet for en automatisering af processen ved gør webindhold forståelig for computere. I stedet for at gøre indholdet af en webside læsbar kun for menneskelige brugere (som kan læse tekst, se på billeder , etc.) semantiske web-applikationer giver beskrivelser af indhold, som en computer kan læse eller bearbejde . Disse udsagn er beregnet til computer læsning (inkluderet i koden , men ikke figurerede på sitet ) kan indeholde beskrivende oplysninger om lokaliteten, såsom dens forhold til andre steder , den generelle kategori gruppe, hvor det falder , da det var sidste opdateringer eller hvor store det er . Computere kan derefter behandle disse oplysninger med henblik på at anbefale andre steder , beskrive webindhold i generelle vendinger eller identificere tendenser i skabelse af indhold .

  Programmering Forskelle

  Web 2.0 applikationer er normalt kodet som åbne database applikationer , hvor computeren prompter brugere, for indhold, og derefter gemmer den bruger -genereret indhold i ansøgningen struktur semantisk webprogrammering søger at hjælpe computeren forstå indholdet den er at vise . I praksis betyder det, at selve programfladen indeholder beskrivende tags, der gør det muligt for computeren at sortere og fortolke indholdet og instruktioner om, hvordan man gør det. Med andre ord , i modsætning til Web 2.0-system , hvor brugerne organisere deres eget indhold erfaring semantiske web programmering omfatter kommandoer , der hjælper computeren slags indhold til brugerne.
  Forskelle i brug og Organisation

  I form af brugeroplevelser , Web 2.0 applikationer tilbyde yderst tilpassede individuelle indhold markeringer . En social media site bruger , for eksempel, modtager indhold baseret på hans netværksforbindelser eller gruppe medlemskab , såsom en vens opdateringer eller gruppe begivenhed annonceringer . Omvendt semantiske web sites til formål at give en mere standardiseret brugeroplevelse. Selvfølgelig tillader semantiske webapplikationer brugere til at angive , hvilke former for indhold, de er interesseret i at modtage og derefter bede computeren til at kigge efter sådan indhold, men brugere med forskellige sociale netværk og de samme interesser ville modtage det samme indhold , som ikke ville være tilfældet i en Web 2.0 applikation. I sidste ende, Web 2.0 bygger på en brugers sociale tilhørsforhold til at organisere indhold eller tillade netværksgrupper organisere sig selv , mens semantiske web-applikationer forsøger at bruge regnekraft af computere at skræddersy brugeroplevelser baseret på objektive kriterier snarere end sociale netværksforbindelser . < Br >

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Alternativer til trådløst internet 
  ·Sådan oprettes en Avatar Face 
  ·Sådan downloader DivX film 
  ·Sådan Beregn Hent Anvendelse 
  ·Hvordan at oprette en Facebook -konto hurtigt 
  ·Hvordan man laver en Verizon DSL Router Work Med AT & T…
  ·Sådan bruges en IP til at finde nogen 
  ·Er der skjulte Websites 
  ·Sådan Del Wi-Fi Over Bluetooth 
  ·Sådan bruges en printer på to subnetværk 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvad er forskellen mellem Wired & Wireless Computere 
  ·Hvad er SSL Opsigelse 
  ·Sådan konfigureres Internet Explorer til at forbinde m…
  ·Fejl Installation af en Dynex WiFi Card 
  ·Sådan aktiveres Wireless Network Printing 
  ·Hvordan at mærke et Cat6 Ethernet-kabel 
  ·Sådan Set Up en WNR2000 
  ·Sådan Detect, hvem der udkommer Offline 
  ·Ethernet Hub Vs. Skifter til LAN-parties 
  ·Sådan Bestem Hvis en Remote pc er tilsluttet 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com