| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> Internet Netværk >> Content
  Hvordan internettet har ændret Sociale Aktiviteter & Oprettet kulturelle normer
  Før internettet blev populær , folk ofte havde til at kalde hinanden for at planlægge en komsammen, kigge i aviser eller blade for ting at gøre , shoppe i butikker og komme sammen med deres venner eller familiemedlemmer til at spille spil. Da internettet begyndte at blive udbredt i 1990'erne, folk går på computere til at have det sjovt og kommunikere med hinanden . Folk bruger internettet til at arrangere aktiviteter , udføre forskning , lytte til musik , se film og læse nyheder. Kommunikation

  Internettet byder på en række forskellige muligheder , herunder sociale medier sites , e-mail konti og chat-programmer , for folk at kommunikere med deres venner, familiemedlemmer , vejledere eller kolleger eller lærere . Sociale medier som Facebook , MySpace og Twitter tillader folk at tale direkte til andre eller efterlade beskeder til deres venner til at se senere. De kan også opdatere deres status på en regelmæssig basis for at lade folk vide , hvad de gør den dag , eller hvor de er i øjeblikket. Computer brugere er i stand til at sende deres venner filer via e-mail , som Microsoft Word eller Excel-dokumenter , billeder eller videofiler. Nogle chatklienter tillader folk at bruge en mikrofon eller webcam til at kommunikere med andre. Når folk taler om sociale medier sites eller budbringere , de ofte bruger slang computer termer, såsom " lol " for " griner højt " eller " brb " for " er straks tilbage. "
  Interactions < br >

  internettet har gjort det muligt for folk fra forskellige byer , stater og lande til at interagere med hinanden. De kan kommunikere på sociale medier hjemmesider, online fora , chat sites , online chat-programmer og dating sites. Folk er i stand til at gøre venskaber eller udvikle romantiske relationer med mennesker , som de møder på nettet, selv om denne praksis kan være farlige, hvis de giver deres kontaktoplysninger ud til nogen utroværdig. Folk er i stand til at tale om tv-shows eller musikvideoer de ser online i online fora eller sende videoer af sig selv på hjemmesider som YouTube. Venner behøver ikke at se hinanden for at have det sjovt sammen, som de er i stand til at spille adventure eller kortspil med hinanden online .
  Underholdning

  Folk plejede at have til at tænde en radio, til cd -afspiller eller TV lytte til musik eller se TV, film eller musikvideoer . Internettet har gjort det muligt for folk at streame forskellige typer af medier online . De kan købe eller streame musik fra websites såsom iTunes , Last.fm og Rhapsody og hente den på deres computer for at lytte til senere, eller til at sætte på deres MP3-afspillere . Steder såsom Hulu tilbyder episoder af tv-shows eller film , selv om folk skal sørge for hjemmesider er ikke at krænke ophavsrettigheder , før du bruger dem. Mange tv-stationer , herunder Fox og NBC , har episoder af tv-udsendelser online for folk, der savner episoder. Virksomheder, der udlejer film, såsom Netflix og Blockbuster , også tilbyde muligheder for at se tv- shows eller film online for et månedligt eller engangs- gebyr. Folk er i stand til at gå på indkøb for forskellige poster, herunder tøj, elektronik og møbler, på online auktion , shopping eller lister hjemmesider, herunder Ebay, Amazon og Craigslist. Disse sites har normalt måder for købere og sælgere at kommunikere om produkt detaljer .
  Forskning

  Internettet har ændret den måde, at folk finder ud af oplysninger om aktuelle begivenheder eller historie . I fortiden, havde folk til at gå på biblioteket for at gøre forskning . Mange studerende går på internettet for at gøre forskning i dag. De har ofte ikke behøver at gå på biblioteket for at få bøger at læse eller for at finde akademiske tidsskrifter , fordi mange biblioteker har online-systemer , der indeholder populære bøger og tidsskrifter . De fleste biblioteker kræver, at folk har en konto hos dem for at få adgang til online -systemer. Aviser som The New York Times og Washington Post og magasiner som Mennesker og National Geographic har online sites, hvor folk kan nogle af eller alle deres indhold , nogle gange gratis og undertiden med ældre indhold bag en løn væg.
  < Br >

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan installeres en XP Dial Up Network Adapter 
  ·Hvad er en proxy -server firewall 
  ·Sådan installeres DIA 
  ·Sådan får du vist alle e-mails i HTML- format 
  ·Sådan Set Up DNS for Virtual Hosting på Mac Xserve 
  ·Hvordan blokerer jeg en hjemmeside 
  ·Hvordan kan man øge GPRS Forbindelseshastigheder 
  ·Hvordan til at fremme en begivenhed på Facebook 
  ·Sådan Set Up Redundant webservere 
  ·Sådan importeres et privat adressekartotek fra Outlook…
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Konverter Domæner til IP-adresser 
  ·Sådan Tænd Wireless i Vista 
  ·Hvad er eHealth 
  ·Sådan ændres en fase i Logicworks 
  ·Sådan fjernes bruger postkasse Regler i en Exchange Se…
  ·Hvilke enheder kræver Mobile IP Technology 
  ·IETF Standard Protocol 
  ·Forskellen mellem Optical Fiber og kobber kabel 
  ·Sådan installeres en Localhost Server på Windows 
  ·Sådan konstateres Network Præfikser 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com