| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Andet Computer Networking >> Content
    Hvad er eHealth
    ? Computere og netværk forbedre kommunikationen for mange virksomheder , og den medicinske profession er ingen undtagelse. Push til at flytte patient journaler online, generelt betegnes som eHealth , kan hjælpe medicinsk personale være mere effektiv og gøre en mere præcise diagnoser . Teknologien er under udvikling, og flytter til et online-system kræver tid og penge, men den amerikanske regering støtter farten og har lovet penge til at hjælpe . Definition

    Electronic helbred eller eHealth , er en bred betegnelse, der beskriver brugen af ​​computere , netværk og internet til at håndtere medicinske journaler , recepter og kommunikation mellem lægelige organisationer . Det er også kendt som sundhedsinformatik eller Health Information Technology .

    Målet med eHealth er at forbedre registrering og eliminere brugen af ​​papir og filer, der kan tage op betydelig lagerplads. Ifølge Health Information Technology hjemmeside, e-sundhed /HIT "giver omfattende styring af lægelige oplysninger og sikre udveksling mellem sundhedspersonale forbrugere og udbydere . "

    Obama-administrationen sat et mål om enhver amerikaner har en elektronisk journal i 2014 og tilbød op til 45 milliarder dollars i stimulerende midler til at hjælpe med at gøre dette til at ske .
    EHRs

    Elektroniske patientjournaler , eller EHRs , er den primære komponent i e-sundhed. EHRs er digitale computer filer , der erstatter den traditionelle papir patientens fil eller medicinsk diagram . I fortiden , når en person besøgte en læge medicinsk personale konsulteret en stor fil med hendes oplysninger . Nu er mange medicinske kontorer udstyre sygeplejersker og læger med små bærbare computere eller lignende anordninger , der indeholder elektroniske patientjournaler . Disse elektroniske filer indeholder en patients vigtige medicinske oplysninger, såsom nødstilfældekontakter , medicinsk og receptpligtig historie , farlige allergiske reaktioner og test /lab resultater.

    Fordele

    En største fordel ved e-sundhed er, at medicinsk personale hurtigt kan få adgang til patientens historie fra hvor som helst. Hvis en person har en nødsituation, og skal besøge et hospital langt fra hjemmet, kan sygehuspersonalet se hans fuldstændige journal , der giver dem til straks at begynde behandling . Fordi de ikke i hånden, kan elektroniske patientjournaler være lettere at læse. Læger kan lettere finde kritiske oplysninger , reducere fejl og resulterer i en bedre patient sundhedspleje.

    EHRs tage nogen fysisk plads i en læge kontor . Opbevaring for traditionelle medicinske filer kan tage op betydelig plads . Store medicinske kontorer kan være nødvendigt at gemme nogle filer off site , hvilket resulterer i tid at søge efter arkiverede eller endda tabt patientjournaler . Lægerne kan også mere nemt sikkerhedskopiere lægejournal . I tilfælde af brand eller anden katastrofe , kan backup-filer sikkert gemt på en server på en anden placering .

    Da EPJ er elektroniske filer, kan medicinske kontorer reducere papirarbejdet ved elektronisk transmission af fakturaer til forsikringsselskaber , fremskynde betalingsprocessen . Lægerne kan også sende recepter direkte til en farmaceut. Patienterne kan have deres recepter fyldt hurtigere og med en reduceret risiko for farlige lægemiddelinteraktioner.
    Risici
    p Der er risici ved at bruge e-sundhed. Den største risiko er sikkerhed. Det lader til, at flere og flere af vores personlige oplysninger bliver gemt online . Da denne tendens fortsætter, skal man være meget omhyggelig for at sikre dette oplysninger er sikre og for at forhindre uvedkommende i at stjæle følsomme og private medicinske oplysninger .

    Internet nedetid eller andre tekniske problemer kan også påvirke tilgængeligheden af ​​eHealth system. , der begrænser adgangen til vigtige patientoplysninger.

    Elektroniske patientjournaler er i begrænset brug , som oprettelse af et system der anvendes af alle læger og medicinske faciliteter kræver en betydelig investering i tid og penge. Materiellet skal være købt og installeret, skal personalet være uddannet , og de eksisterende papirjournaler skal indtastes i systemet.
    Privacy
    p Som sygejournaler flytter online, fortrolighed og patientens privatliv er et stort problem . HIPAA , også kendt som Health Insurance Mobilitet og Accountability Act , behandlet dette i 2003 ved at etablere Security Regel. Reglen skitseret tre garantier for beskyttelse medicinsk information : Administrative sikkerhedsforanstaltninger skitseret daglige procedurer for adgang , styring og sikkerhedskopiering patientoplysninger , fysiske sikkerhedsforanstaltninger skitserede regler for edb-sikkerhed og adgang, og de ​​tekniske sikkerhedsforanstaltninger etablerede regler for beskyttelse elektroniske data , og hvordan de overføres . Salg

    medicinske faciliteter , personale og forsikringsselskaber skal overholde disse beskyttelsesforanstaltninger eller støder på betydelige sanktioner , herunder bøder og fængsel tid .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Vmware Anbefalet Netværkskonfiguration 
    ·Sådan downloader Netflix Streams 
    ·Sådan oprettes en offentlig Exchange kalender 
    ·Step-by- Step Homecoming Frisure 
    ·Sådan bruges en FTP 
    ·Sådan spore en IP mens du chatter 
    ·Sådan Slut Cellphone til trådløse Internet 
    ·Hvad er Binary Protocol 
    ·Hvad Er Dynamic Link manager 
    ·Sådan fjernes GPO Indsat Software 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges flere Linksys Range Extenders 
    ·Sådan installeres en Patch Panel 
    ·Message -passing protokoller 
    ·Hvordan kan jeg øge gevinsten på min antenne uden at …
    ·Sådan Set Up en server til en Cyber ​​Cafe 
    ·Sådan får Windows 98SE at genkende en trådløs adapt…
    ·Sådan Setup en netværk i Windows XP 
    ·Sådan konfigureres en Westell DSL-modem 
    ·Sådan installeres en WRT54G2 
    ·Sådan bruges en AOL Dialer at ændre en IP-adresse 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com