| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Internet Netværk >> Content
    Hvad er farerne ved en statisk IP
    ? En Internet Protocol ( IP) adresse er et særligt nummer typisk tildelt hver enhed på et computernetværk . Tallet er ofte tildeles automatisk og dynamisk fra en pulje af tilgængelige adresser kontrolleres af enheden brugerens internetudbyder eller lokale netværk router. Indstilling af en statisk IP-adresse kan være ønskeligt for en enhed, såsom en server, der kræver konstant adgang , men det præsenterer en række sikkerhedsmæssige problemer , hvis den underliggende enhed ikke er korrekt konfigureret . Baggrund

    En IP-adresse kan sammenlignes med en adresse, der bruges til en opholdstilladelse . Ligesom en person bor i en given adresse, såsom Bredgade 123 , kan en IP-adresse tildeles til en enhed, der er bosat på et givet net . IP-adressen normalt omfatter otte tal adskilt af punktummer, f.eks 12.24.10.30 . Efter adressen er offentliggjort på internettet, kan andre computere finde den enhed , ligesom en adresse og telefonnummer bibliotek tillader folk at finde en bolig eller virksomhed.

    En dynamisk IP-adresse er tildelt til en computer eller en anden enheden fra en ekstern kilde , såsom en internetudbyder eller lokale netværk router. Adressen er tildelt ved hjælp af et system kaldet Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) og varer i en given periode , kendt som lease tid. En statisk IP-adresse , er imidlertid indtastet eller programmeres direkte ind i apparatet og ændrer sig ikke. I nogle tilfælde kan en dynamisk IP-adresse ser ud til at være statisk , fordi lejemålet tiden er meget lang, men måder eksisterer for at tvinge lease tid til at udløbe, og opnå en ny dynamisk IP-adresse .
    P Som en bruger af en webbrowser, e-mail service eller fil download /upload hjemmeside, du normalt ikke behøver at være bekymret om din IP-adresse er statisk eller dynamisk . Hvis du levere sådanne tjenester på dit eget netværk , en statisk IP adresse sikrer, at eksterne brugere og andre computere altid vide , hvordan at nå dit netværk , ingen spørgsmål vil opstå i forbindelse lease tid og udløber adresser
    Security. problemer

    Den bekvemmelighed for statisk IP-adressering udgør et problem med hensyn til sikkerhed . Hvis et sikkerhedsproblem med eller i den underliggende service eller enheden er opdaget , kan det let udnyttet af software hackere eller andre ondsindede brugere. Fordi disse brugere mest sandsynlige registrere IP -adressen på den enhed med den udnyttelige software , skal du gentage angreb er nemmere at koordinere . Jo længere det tager enkeltpersoner , der er ansvarlige for netværket at reparere sådanne exploits , jo længere et vindue er åbent for fremtidig efterforskning og udnyttelse . Software og hardware leverandører har også et stort ansvar i denne henseende , fordi deres ry kan være på spil, hvis sådanne exploits er stærkt publiceret .
    Prisen på Convenience

    netværksadministratorer bruger forskellige metoder til at afbøde farerne ved at have en IP-adresse , der ikke ændrer sig. Først, de gennemføre politikker , der forhindrer enhver form for brute- force angreb mod det udstyr bag IP-adressen. Så de sikre, at kun autoriserede personer får lov til at få adgang til bestemte dele af den eller de tjenesteydelser i henhold til denne adresse, herunder interne administratorer samt eksterne brugere . De kan også kræve, at eksterne brugere adgang kun deres netværk servere ved hjælp af veletablerede , strøm , sikker klient-software og afvise enhver , der ikke opfylder disse standarder. De skal også holde alle deres egen software og hardware-komponenter er involveret - operativsystem , anvendelse og /eller firewall - opdateret til de nuværende sikkerhedsniveauer for at undgå mulige exploits. Dette indebærer at arbejde i tandem med den hardware og software producenter , læsning industri sikkerhedsrapporter og udføre deres egen in-house tests.
    Fotos andre ansvarsområder

    Begrebet en IP adresse , enten statisk eller dynamisk , oprindeligt antaget en henvisning til den første udbredte implementering af Internet Protocol , kendt som IPv4 . Protokollen har nogle iboende sikkerhedshuller og bugs indføres ofte i, hvordan protokol bruges i forskellige operativsystemer . Computerprogram designerne har et ansvar for at fastsætte eller arbejde omkring bugs i den aktuelle IPv4 gennemførelse, men Internet Engineering Task Force ( IETF ) er ansvarlig for - som det fremgår - " at gøre internettet arbejde bedre. " IETF gjort et stort skridt fremad i denne forbindelse med indførelsen af ​​IPv6 , en ny standard.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Ulemper ved Slow Båndbredde 
    ·Hughesnet Fejlfinding 
    ·Sådan Network afsides lokaliteter Together 
    ·Sådan at forstå og kommunikere socialinformationsvide…
    ·Hvordan man opbygger en ekstern Bredbånd antenne 
    ·Sådan bruges ActiveSync Med en iPhone 
    ·Sådan blokering en Email på NetZero 
    ·Hvordan man laver en hyperlink i en signatur 
    ·Hvad er Command Ping bruges til 
    ·Hvordan opretter jeg en Mac computer Lab for K -5 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges en nabos Wi- Fi Internet Connection 
    ·Sådan køber SipTelecom VoIP 
    ·Sådan Bridge en Motorola SBG6580 
    ·Hvordan man tegner Ethernet Links i Visio 
    ·Sådan Set Up et Ethernet -kort 
    ·Hvad Er Torrent Sites 
    ·Hvilke trådløse adaptere er kompatible med Snow Leopa…
    ·Hvordan virker Processor Speed ​​Affect Surfe på Inter…
    ·Sådan Set Up HP printere til, at Bluetooth 
    ·Hvad er forskellige typer af trådløse enheder 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com