| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> Internet Netværk >> Content
  Sådan Fremskynde min Internet
  Internettet giver adgang til store mængder data , underholdning og sociale netværk . Den tillader folk at udføre opgaver og kommunikere uanset afstand . Desværre kan internetforbindelser være unødvendigt langsom. Dette problem er ikke nødvendigvis stoppe dig fra sidste ende udfylde , hvad du ønsker at gøre online, men det berøve dig tid. Du behøver ikke at være en tech guru til at fremskynde din internetudbyder . Nogle enkle ændringer til dit netværk og computer skulle hjælpe. Instruktioner
  1

  Ring til din udbyder og få dem bekræfte din forbindelse hastighed . Sommetider internetforbindelser er langsomme , fordi udbyderen , ikke dig , har noget set forkert. De vil ikke ordne det, medmindre de kender problemet. Du kan foretage de nødvendige justeringer på din ende , når du ved , at problemet ikke er fra din kilde .
  2

  Tøm browserens cache ( se under "File " eller "Tools" ) . Din cache er hukommelse, der holder styr på data for hjemmesider, som du for nylig har set . Cachen eliminerer behovet for din computer til at trække oplysninger fra hjemmesiden igen , og derfor gør stedet indlæses hurtigere , næste gang du besøger det . Hvis du har været browsing hyppigt , kan der ikke være nok cache plads til din computer for at gemme data.
  3

  Power cyklus din router , bu slukke den og koble det kortvarigt. Lejlighedsvis , på grund af almindelig slitage , dårlig design eller signalforstyrrelser , vil routeren producere en inkonsekvent signal. Resultatet er at du kan få langsomme opkoblingshastigheder uforudsigeligt . Power cykling giver routeren en chance for at genetablere forbindelsen med et bedre signal
  4

  Installer et program - . Såsom Flash Block, et plugin til Firefox - der blokerer lyd, video og reklamer på websites . Lyd og video tage op en masse båndbredde og få computeren til at indlæse sider langsommere. Flash Block fanger en masse flash -baserede annoncer . Du vil stadig have mulighed for visning hvad er blokeret ved at klikke på Flash-objektet .
  5.

  Throttle routeren. Kvæle routeren refererer til konfigurationen af ​​routeren til at give specifikke dataoverførselshastigheder til bestemte router-porte . Dette kan forbedre båndbredde, hvis en anden på dit netværk bruger det meget. At drosle en router , skal du sikre dig, at din router er tilsluttet til din computer via et Ethernet-kabel , og derefter logge ind på routeren ved at indtaste IP- adresse i browserens URL- baren. Derefter ændre throttling indstillinger, og angiv porte, du ønsker at styre på Quality of Service ( QoS) afsnit af routerens webside. Hvis disse indstillinger ikke er tilgængelige på routeren webside, kan du indstille gasspjæld specifikationer ved hjælp af et program som Båndbredde Throttle softwaren eller Båndbredde Manager.
  6

  Installer en firewall eller justere dine aktuelle firewall-indstillinger . Firewall-indstillinger indvirkning hvilke programmer stjæle din båndbredde , frigøre båndbredde til programmer, som du virkelig har brug for. Se Ressourcer for komplette instruktioner om , hvordan du ændrer firewall-indstillinger i Windows 7
  7

  Gå ind præferencer - . Normalt under "File ", " Edit " eller " Tools " menuer - i din torrent applikationer , som er de software- programmer som uTorrent , som du bruger til at downloade torrent filer fra hjemmesider . Kig efter data overførselshastighed for at se, om dataoverførselshastighed er sat lavere end den maksimale download hastighed , at dit netværk kan håndtere. Indstil den minimale -tilladt hastighed højere, hvis prisen er sat lavt som standard.
  8

  Tweak TCP /IP-protokol -indstillinger. TCP protokoller er ansvarlig for at kontrollere for fejl i data, der modtages via netværket. IP-protokollen indstillinger styrer , om du har en gyldig IP-adresse på netværket. Så hvis TCP /IP-indstillinger er forkerte , kan du få yderst begrænset eller ingen forbindelse . Se Ressourcer for instruktioner om ændring TCP /IP-indstillinger i Windows 7 .
  9

  Test din hardware på dit netværk til at se, om et bestemt stykke hardware er at skabe en data flaskehals. Gør dette ved at tilslutte den mistænkte hardware til hardware, der er kendt for at være fungerer korrekt og overvågning af funktionalitet på en trial -and -error basis. Routeren er en af ​​de mest almindelige hardware stykker til at forårsage en flaskehals , men netkort også kan begrænse båndbredde. Udskift nogen hardware , der er blevet uforenelig med dit hurtigere udstyr.
  10

  Omkonfigurere dit netværk, så der er færre enheder mellem din Internet adgang og din computer. For eksempel fjerne din router ved at tilslutte direkte ind i din modem. Brug ikke hubs , hvis du kan undgå det.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Fordele ved MPLS 
  ·Sådan slettes en Cox netværksforbindelse på internet…
  ·Forklaring af Google Checkout og Shipping 
  ·Hvordan du forbedrer din Facebook tilstedeværelse 
  ·Sådan Tænd Wireless til en IBM T40 Laptop 
  ·Hvordan man laver en hyperlink i en signatur 
  ·Sådan Find ud af hvilken slags Router I Have 
  ·Sådan Bliv samarbejdspartner 
  ·Sådan Watch 1970s TV Shows Online 
  ·Sådan oprettes forbindelse til en Home Router fra arbe…
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan ændres NAT Type for en Netgear Router 
  ·Sådan Find modelnummeret på en IBM -server 
  ·Sådan Gør My Printer Bluetooth kompatibel 
  ·Årsager til Layered protokoller 
  ·Network Defense Solutions 
  ·Sådan Monitor Netværk Brug Per Computer 
  ·Trådløse hjemmenetværk uden Routere 
  ·Hvad er den maksimale afstand til Kør en Cat5 Wire 
  ·Hvordan man laver en rollover Console Cable 
  ·VeriSign Problemer 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com