| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Internet Netværk >> Content
    Hvordan opretter jeg et hjemmenetværk med Comcast
    ? For at dele en Comcast internetforbindelse mellem to eller flere computere , der er et netværk kræves. Opsætning af et hjemmenetværk med Comcast Internettet er generelt ganske let, uanset om du ønsker at bruge kablet eller trådløst netværk hardware. I de fleste tilfælde kan et hjemmenetværk sættes op i 30 minutter eller derunder og vil kræve nogle eventuelle værktøjer til at fuldføre. Netværk hardware såsom en router og computer networking kort er nødvendige for at fuldføre netværksopsætningen , selvom mange computere vil have kabel eller trådløse netværk kort forudinstalleret. Ting du skal
    Wired eller trådløs router (afhængigt af type netværk, du ønsker at oprette )
    netværksadapter kort ( én for hver computer tilslutning til netværket , hvis de ikke allerede er monteret)
    Ethernet kabler ( for kabelbaseret netværk)
    Phillips skruetrækker ( til installation af netværkskort cards )
    Router brugsanvisning eller " Quick Start " vejledning
    Vis Flere Instruktioner
    installation adapterkort

    1

    Installer et netværkskort kort i enhver computer , der ikke har en Ethernet -port eller en trådløs internetforbindelse forudinstalleret kort. Sluk computeren , trække stikket ud og fjerne den venstre side panel ved at skrue sine skruer og skubbe det tilbage for at få adgang til bundkortet.
    2

    Find PCI ekspansion slots i nederste venstre hjørne af bundkortet . Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne metal udvidelsesport dækning, der flugter med ekspansion slot du planlægger at bruge til dit netværkskort .
    3

    Linje adapterkortet op med PCI-udvidelseskort slot , du bruger , og tryk godt ned , så kortets metal stik glider ind i åbningen helt. Brug den skrue, du tidligere fjernet for at fastgøre adapteren kortet.
    4

    Sæt sidepanelet og slut computeren igen Tryk på power -knappen for at starte din computers operativsystem , gør det muligt at detektere nyinstalleret hardware og installere drivere til netværkskort automatisk.
    Opsætning af home Network
    5

    Placer routeren , du bruger til dit hjemmenetværk i nærheden af ​​din Comcast Internet modem (som vil blive installeret af din Comcast installatør i en bekvem placering). Brug en lille længde på Ethernet-kabel til at slutte modemmet til din router .
    6

    Tilslut alle computere, du vil bruge en trådløs forbindelse til routeren vha. Ethernet- kabler. Sæt den ene ende af kablet i Ethernet-porten på computeren og den anden ende i en ledig port på bagsiden af ​​routeren , hver ende af et Ethernet-kabel kan sættes i enten port
    7 < p . > Sæt routeren og modem i, hvis de ikke er sat i forvejen . Vente, mens de starter op og konfigurere sig selv. De computere, der er tilsluttet routeren via kablede forbindelser vil afsløre den tilgængelige netværksforbindelse når denne har afsluttet , og hvis de ikke registrerer netværket , skal du køre "Network Connection Wizard" fra Kontrolpanel i Start-menuen , og følg vejledningen på skærmen for at oprette forbindelsen.
    8

    Log ind på routeren ved hjælp af IP-adressen findes i routerens anvisninger eller "Quick Start" guide. Hvis du ønsker at bruge et trådløst netværk, skal du klikke på "Wireless " fanen og sørg for , at den trådløse antenne på routeren er tændt. Hvis den er slukket , skal du klikke på knappen for at tænde den. Du kan også indstille sikkerhedsfunktioner til netværket , såsom oprettelse af et net adgangskode eller sikker krypteringsnøgle på denne skærm.
    9

    Åbn Kontrolpanel på en computer, der er tilsluttet routeren via et Ethernet kabel, hvis du ønsker at oprette et trådløst netværk. Klik på " Set Up en trådløs router eller et adgangspunkt " linket i " Netværksindstillinger " i menuen , og følg derefter vejledningen på skærmen for at konfigurere det trådløse netværk.
    10

    Kontroller hver computer, der vil være trådløs forbindelse , et budskab eller ikon skal vises i meddelelsesområdet i nederste højre hjørne af skærmen for at angive, at en eller flere trådløse netværk tilgængelige . Klik på dette ikon eller anmeldelse at se en liste over alle tilgængelige netværk , og vælg den, du netop oprettet , skal du klikke på "Connect " knappen , ind i netværket eller krypteringsnøgle , hvis du indstiller en tidligere . Når computeren opretter forbindelse , markere feltet ved siden af ​​" automatisk forbindelse til dette netværk" for at sikre, at computeren altid er sluttet til netværket , mens den er inden for rækkevidde.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan at forbinde to computere via internettet 
    ·Strukturen af IP- Header 
    ·Hvad er farerne ved en statisk IP 
    ·Sammenligning af Android til WebOS 
    ·Sådan installeres Hamachi 
    ·Sådan installeres Java Software 
    ·Sådan oprettes en ny bruger Certificate 
    ·Typer af bredbånd Kommunikation 
    ·Hvordan du indstiller DNS i Hostgator 
    ·Hvad er en IP String Port 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Find Billige High Speed ​​Internet 
    ·Sådan foretages fejlfinding indtastningsfejl på Cisco…
    ·Hvad Er portnumre for en Dell GX270 Computer 
    ·Sådan Slut en HP iPAQ til en Virtual Private Network 
    ·Problemer med fejlmeddelelser om at få din mail i AOL 
    ·Sådan Beregn Port 80 Trafik 
    ·Sådan Fix Low Internet QOS 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Down Gateway i et LAN 
    ·SWOT-analyse af edb-net 
    ·Hvordan indstiller jeg min Wi-Fi derhjemme med en Wirel…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com