| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> Internet Netværk >> Content
  Hvad der er behov for trådløst internet
  ? Trådløst internet er Internet -tjeneste, der kan tilgås uden at have en fysisk ledningsføring forbindelsen til computeren ved hjælp af internettet . Trådløst internet service er generelt leveres af en internetudbyder via trådløse routere eller lokalt gennem brug af en trådløs router forbundet til et kabel eller DSL-modem i hjemmet eller på kontoret. Udstyr

  Du har brug for visse anordninger og stykker af udstyr til at oprette forbindelse til og bruge trådløst Internet. Hvis computeren kommer til at få adgang til en offentlig eller ikke- LAN ( Local Area Network) trådløs internetforbindelse, det eneste, der er brug for er en computer eller bærbar computer, der har en indbygget trådløst kort . For bærbare computere, kommer næsten alle modeller med dette indbygget , for desktops , kan man blive installeret i en ledig PCI -kort slot inde i computeren. Eksempler på offentligheden, at pay-as- you-go , eller ikke- LAN-netværk omfatter hele byen trådløse Internet-tjenester , kaffebar og spisning placering netværk og biblioteker .

  Adgang til det trådløse internet lokalt på et hjem eller kontor netværk en trådløs router er nødvendig. Denne trådløse router tilsluttes via Ethernet-kabel til et kabelmodem, DSL-modem eller lokalnetværk router i hjemmet eller på kontoret . Forbindelsen er derefter sendes til den trådløse router , som end transmitterer et trådløst signal til alle computere i nærheden med trådløse kort .

  Trådløs bredbåndsadgang , der tilbydes af mobiltelefon selskaber som Verizon og T-Mobile kræver et USB-modem eller PCMCIA kortmodem specielt fremstillet til at arbejde med virksomhedens bredbånd internet service.
  Access

  usikrede trådløse netværk såsom et offentligt netværk som dem der findes i et bibliotek , der er ofte ingen gebyr eller adgangskode for at få adgang til netværket. Den trådløse kort inde i computeren er aktiveret, og opretter automatisk forbindelse til den usikrede netværk.

  Et sikret trådløst netværk i hjemmet eller på kontoret lokalnetværk, hvis der er et kontonavn og en adgangskode , skal dette indtastes for at adgang til det trådløse internet . Et betalt abonnement til en high-speed internet -forbindelse, såsom kabel eller DSL internet , er nødvendig for at få adgang til internettet.

  Pay-as- you-go netværk som dem, der findes i coffee shops , der opkræver gebyrer , du normalt nødt til at give betalingsoplysninger , før der udstedes et midlertidigt brugernavn og adgangskode for at få adgang til trådløst internet på denne placering .
  Misforståelser

  Selv hvis en computer har en indbygget trådløst kort , betyder det ikke automatisk, det kan komme på internettet. Trådløst internet er adgang enten via en betalt månedligt abonnement, der tilbyder kablet internettet, en trådløs router er forbundet til eller gennem en tjenesteudbyder, som tilbyder "all over" trådløst internet , der kan tilgås hvor nogensinde tjenesten er tilgængelig.

  En computer med trådløst internet kapaciteter kan dog scanne for trådløse netværk i nærheden og kan oprette forbindelse til sikrede netværk eller oprette forbindelse til sikrede netværk, hvis brugeren har brugernavn og adgangskode til det sikrede netværk .
  Overvejelser

  Folk, der ejer en bærbar computer kan gavne mest fra en trådløs internetforbindelse. I et hjem eller kontor indstilling , normalt en trådløs router giver nok signal udvalg at tillade brugeren at bevæge sig i hele bygningen og nærliggende ejendom og fortsætte med at få adgang til internettet uden en fysisk forbindelse til den bærbare computer.

  Folk, der rejser uden for hjemmet med deres bærbare skal overveje at dreje på deres trådløse kort og scanning for usikrede trådløse netværk eller købe en bredbåndsforbindelse til internettet plan for en mobiltelefon tjenesteudbyder for at få adgang sikker trådløs internet , når de er på farten.
  < br > Advarsel

  Adgang usikrede trådløse internetforbindelser kan øge risikoen for personlige oplysninger, såsom adgangskoder og finansielle oplysninger for at blive eksponeret på internettet. Også adgang til usikrede trådløse netværk kan resultere i langsom internetforbindelse hastigheder pga. flere computere adgang til netværket på én gang.

  Når du opsætter et trådløst netværk i ens hjem eller kontor netværket skal være beskyttet med adgangskode ved at oprette en sikker netværket under netværksindstillingerne på computeren eller ved at besøge hjemmesiden er angivet i den trådløse router manual for at oprette en unikt brugernavn og adgangskode.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvad er en LDIF Filer 
  ·Hvad er Bredbånd Satellit Networking 
  ·ADSL Speed ​​Tips 
  ·Hvordan får jeg adgang til internettet på min bærbar…
  ·Sådan Tilslut en Cisco Network for at Linksys 
  ·Sådan foretages fejlfinding en Gigaset SE567 
  ·Sådan Test DNS SRV 
  ·Sådan oprettes en viral video Promotion 
  ·Kan ikke pinge en gateway fra ESX 
  ·Sådan Send Money anonymt Online 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Embed en RSVP 
  ·Hvad er forskellen mellem WPA & WEP-kryptering 
  ·Hvad er en computer Router bruges til 
  ·Hvad er undernetmasken for internetforbindelser 
  ·Min AT & T 2Wire Router Gør en klikkende lyd 
  ·Hvordan at finde ud WEP til dit trådløse internet 
  ·Hvordan man opbygger et lille netværk, så to personer…
  ·RS45 Protokoller 
  ·Sådan Find en IP-adresse på My Cisco 3750 switch 
  ·Sådan installeres SBC Internet 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com