| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Internet Netværk >> Content
    Sådan bruges tracert til at diagnosticere Netværksproblemer
    Tracert (kort for traceroute ) er et netværk diagnostisk værktøj, der kan bruges til at bestemme , hvor netværksproblemer er placeret. Dette kan være et nyttigt redskab til at finde ud af , hvorfor du ikke kan oprette forbindelse til en anden computer via internettet. Denne artikel forklarer , hvordan du bruger tracert til at diagnosticere netværksproblemer på Windows . Hvis du er interesseret i at lære de tekniske detaljer om, hvordan traceroute virker, tjek afsnittet Ressourcer . Ting du skal
    Microsoft Windows
    Vis Flere Instruktioner
    1 dialogboksen Kør " class =" Miniature " data - type = " modal " data - modalt - kredit =" " data - modal -content = "Start -> dialogboksen Kør ">

    Åbn "Kør " dialogboksen ved at klikke på Start, derefter på Kør. Alternativt kan du medbringe op dialogboksen ved hjælp af en tastaturgenvej ved holde Window -tasten nede og trykke på R.
    2

    edit feltet ud for " Open : " . type " cmd" uden anførselstegn og derefter ramte ind Dette vil åbne DOS kommandoen vinduet.
    3

    Ved prompten skrive " tracert www.google.com " uden anførselstegn og tryk enter .
    4

    Vent , mens tracert kører . outputtet fra tracert er i 4 kolonner. den første kolonne er " hop " nummer . Hver " hop " er enhed, der netværkstrafikken bliver dirigeres igennem for at rejse fra dig til destinationen. de næste 3 kolonner er ping tider. Ping tiden er hvor lang tid det tager at sende et netværk pakke fra dig til en anden netværksenhed, og tilbage igen . Ping tider måles i millisekunder. den femte kolonne er adressen på det netkort, trafikken passerer igennem ( eller stoppe på ) .
    5.

    Kig på det første element i femte kolonne . i et typisk hjemmenetværk er denne hop din router. Hvis tracert gør det så langt så betyder det , at forbindelsen mellem computeren og routeren virker.
    6

    Kig på de næste par linjer i femte kolonne (jeg har sløret nogle af mit netværk identifikation i billedet af sikkerhedsmæssige årsager ) . de indledende humle efter din router er din internetudbyders netværk , startende med dit kabel-eller DSL-modem , hvis det er en separat enhed fra din router. antallet af humle , der tilhører din internetudbyder , vil variere afhængigt af internetudbyderen og ruten af ​​netværkstrafik. Bemærk , at min internetudbyder er Verizon og det er temmelig klart, hvilke humle tilhører dem . Hvis der er problemer i disse humle så jeg ved, det er Verizons problem og kan kalde dem til at klage.
    7

    Kig på den sidste linje i den femte kolonne. i en situation, hvor alt fungerer fint, vil denne linje være din destination ( www.google.com i vores tilfælde ) . Hvis tingene ikke fungerer , vil dette være adressen på det netkort, der har problemer . Hvis adressen er ikke inde i dit internetudbyderens netværk er heller ikke din destination , så er der virkelig noget du kan gøre andet end at vente og håbe, at uanset hvem der er ansvarlig for den netværksenhed får det rettet. Hvis problemet er inde i din internetudbyders netværk , så skal du ringe til dem. Hvis problemet er med den destination host så kunne du kontakte dem.
    8

    Kig på søjlerne 2-4 . Dette er, hvor vi vil være i stand til at se om der er nogen problemer. Ping tider bør gradvist øge da hop count går op. Hvis der er et hop , som har en dramatisk stigning i ping tid ( siger 100 ms til 700 ms ), eller har stjerner (* ) i stedet for gange så at hop er at have problemer. i de værste tilfælde alle tre søjler vil have stjernerne , og du vil begynde at få "Anmodning fik timeout" beskeder.
    9

    Vær opmærksom på at der er en situation, hvor tingene kan fungere korrekt , men tracert vil give dig " anmodning fik timeout " beskeder. e- Hvordan er faktisk et eksempel på denne adfærd. Netværksenheder kan konfigureres til at ignorere ping-anmodninger , og når de gør det, du bare får timeout fejl , selvom andre netværk trafik ( såsom web sideanmodninger ) vil arbejde fint. i dette tilfælde ser vi, at den sidste vellykkede ping var at DEMAND - MEDI . Da Demand Media ejer e- Hvordan kan vi udlede, at der ikke er nogen netværksproblemer mellem min computer og e- Hvordan site. Hvis jeg var have problemer med at skaffe websider på e -How , med denne information , jeg kunne udelukke min netværksforbindelse til webstedet som kilden til problemet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Typer af IP-adresser 
    ·Fælles Web protokoller 
    ·Sådan Set Up en e-mailadresse 
    ·Sådan Block IMVU 
    ·PPP -protokollen Forklaret 
    ·Hvordan man gennemfører et VeriSign PKI 
    ·Sådan slettes en Internet gateway fra min computer 
    ·Sådan Debug IIS7 På serversiden 
    ·Hvordan man laver en forbindelse til en gratis proxy 
    ·Forskellen i CISC -og RISC 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man opbygger en Reflektor til din trådløse an…
    ·Forskellene mellem Public Key Kryptering & privat nøgl…
    ·Ethernet fejlfinding , Test & Udstyr 
    ·Sådan forhindres Terminal Server Brugere Fra Nedluknin…
    ·Sådan Anbring en router Optimalt 
    ·Hvordan kan jeg deaktivere Bluetooth på min pc 
    ·Sådan dele en ADSL internetforbindelse 
    ·Sådan Set Up UPnP 
    ·Sådan Set Up en Ethernet switch med Windows 98 
    ·Hvad Er proxyindstillinger 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com