| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Internet Netværk >> Content
    Opret din egen ISP
    Oprettelse af en Internet Service Provider (ISP) virksomhed kan være en sjov udfordring , et stimulerende opgave, og - hvis det gøres ordentligt - en rentabel venture. Betydning

    Internet Service Providers er i en vis forstand , leverandører af information. Hver eneste person, der opretter forbindelse til internettet , skal tilsluttes gennem en form for Internet Service Provider (forkortet ISP) , som til gengæld forbinder til en opstrøms udbyder, der så, tilsluttes direkte til internettet backbone. Fordi internettet er blevet så allestedsnærværende , og fordi internetudbydere er så universelt behov , der starter en internetudbyder kan være en lukrativ venture.
    Function

    For at starte din egen ISP , skal du først en sti til internettet. De fleste internetudbydere forbyder videresalg af deres tjenester , og de fleste slutbrugere ikke har en direkte forbindelse til internettet backbone. Af denne grund, køber næsten alle internetudbydere engros, kommercielle kvalitet high - speed data produkter fra en stor kommunikations luftfartsselskab som AT & T, EMBARQ eller Sprint. Afhængig af størrelsen af ​​ISP du ønsker at etablere , kan dine engros databehov spænde fra en enkelt T-1 ( som vil støtte omkring tolv samtidige forbindelser ) hele vejen op til en Gigabit Ethernet-forbindelse ( som vil støtte tusinder af samtidige forbindelser ) . Nogle ekstremt små internetudbydere faktisk købe og med held bruge en engros-version af Digital Subscriber Line (DSL) produkt , mens den anden ende af spektret kan have flere Gigabit Ethernet adgang linjer .
    Function

    Når engros dataforbindelse er købt og på plads , skal en internetudbyder operatør har en måde at bestemmelse godkende , og servicevirksomheder slutkunder . Igen softwareløsning til dette formål afhænger i høj grad af størrelsen af ​​ISP bliver bygget : store internetudbydere , der ønsker at servicere tusindvis af kunder ofte afhængige proprietære eller stærkt specialiserede UNIX-baserede administration programmer . Mindre internetudbydere kan være i stand til at gøre brug af en form for frit tilgængelig host system software som Falken BBS , Syncronet BBS eller Citadel online løsninger . Disse applikationer giver en alt-i -én løsning til at skabe nye kundekonti , autentifikation kunder og binde deres session til en internetforbindelse , de er også tilgængelige i versioner til computere, der kører Microsoft Windows, Macintosh OS eller Linux /UNIX < br . >
    Function

    Når engros dataforbindelse og back- end software er på plads, skal en form for adgang for kunderne at oprette forbindelse til system stilles til rådighed . De fleste mindre internetudbydere vælger at gøre deres ydelser tilgængelige for dial -up -brugere , selv om denne metode giver langsommere forbindelse hastigheder og kræver en individuel telefonlinje for hver samtidig tilslutning , er det en billig og forholdsvis enkel måde at starte en internetudbyder. Mange af de softwarepakker der refereres til i afsnit 3 ovenfor , i virkeligheden, omfatter indbygget understøttelse for håndtering af dial- up customers.A mere cutting- edge udbud kan være at give trådløs adgang tjenester , selv om de er stadig noget nyt på markedet, trådløs adgang er almindeligt anset for at være den lovede metode for adgang i fremtiden. For mindre internetudbydere , bør en række trådløse adgangspunkter stationeret strategisk omkring et kvarter levere de nødvendige grænseflader med backend session software refereres ovenfor. Større skala implementeringer kan kræve consiberably sværere op til licensering af radio-og fjernsynsvirksomhed med Federal Communications Commission ( FCC) .
    Overvejelser

    Når infrastrukturen , back end -systemer , og engros dataforbindelse er etableret og klar til kunderne , er det egentlige arbejde først lige begyndt. For at forblive effektiv og konkurrencedygtig , skal internetudbyderne tilbyde en pålidelig service til en rimelig pris , alt imens at yde eksemplarisk kundeservice. Desuden skal forskellige Betegnelser specifikke for den kommune, hvor ISP opererer opfyldes ( herunder, men ikke begrænset til, business licenser og skatteopkrævning ) . Endelig må selv den største virksomhed i et område med det største behov har en dedikeret og engageret marketing team for at rekruttere customers.Once kunderne er rekrutteret og back office papirarbejde er i orden, kan en ISP virksomhed bare være den iværksætterlivet af dine drømme !

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Access Email From School 
    ·IP Forwarding Protocol 
    ·Hvad er Anchor Skrivning 
    ·Sådan udskrives en Email Uden Dato 
    ·Sådan kører PHP på IIS 6 
    ·Hvad er AUTH SSL 
    ·Sådan tilføjes brugerdefinerede avatarer i vBulletin 
    ·Sådan oprettes en gratis afspilningsliste for MySpace 
    ·Hvad Er Wild Blå 
    ·Sådan oprettes et selvsigneret SSL-certifikat 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad er en Smart Network Switch 
    ·Sådan Læs Datoformat 
    ·Sådan Find din DNS Domain 
    ·Freeware Fremskynde Computer for Dial Up Connection 
    ·Sådan Ændre MTU indstillinger på en Comcast RCA Mode…
    ·Sådan Detect Hvis en e-mail blev modtaget & Read 
    ·Sådan Fix Langsom Wireless 
    ·Sådan konfigureres IAS 
    ·Sådan Load Balance webservere 
    ·Hvordan opbygger jeg en hjemmelavet antenne med en Dual…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com