| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> lokale netværk >> Content
    Sådan Set Up en Basic netværk
    Netværk teknologien har udviklet på en sådan hast, at næsten alle kan oprette en grundlæggende netværk. Flere beslutninger skal foretages på grundlag af hjemmet eller kontoret , eksisterende udstyr , vækstkrav og , selvfølgelig, det disponible budget. Det er vigtigt, at du opretter en solid forventning om, hvad det er du forsøger at udrette for at sikre, at du opfylder dine grundlæggende networking mål. Instruktioner
    indledende forskning og beslutning
    1

    Bestem størrelsen og omfanget af det netværk, du ønsker at opbygge . Hvis det er bare en grundlæggende to- eller tre -computer-netværk med en printer til at dele, der er forholdsvis enkel. Ud over, at tingene bliver kompliceret. Tænk forberede vækst. Hvis det er et hjemligt miljø , så har du sandsynligvis have en god håndtaget på den øvre grænse. Hvis det er et kontor miljø, så er du sandsynligvis håber på en vis grad af vækst og bør planlægge i overensstemmelse hermed.
    2

    Inventory dit eksisterende udstyr, herunder den version af operativsystemet og niveauer. Dette påvirker kravene til netværket addressability og kompleksiteten af ​​opsætningen. Ældre operativsystemer kan kræve manuel IP-adressering , mens nye versioner kan håndtere automatisk IP -adressering til enkle netværk . Det er et godt tidspunkt at afgøre, om du ønsker at opgradere alle computere til den nyeste version af operativsystemet .
    3

    Beslut, om du vil installere en kablet eller trådløst netværk . Kabelnetværk er dyrere og kræver mere hardware infrastruktur , men de er mere sikre end trådløse netværk . En simpel trådløst netværk kan typisk sættes sammen uden ekstra omkostninger . Med en lille mængde af arbejde, kan det gøres sikkert nok til at beskytte dine fortrolige personlige eller forretningsmæssige oplysninger . Dit budget kan have en vis grad af indflydelse her. Hvis du vælger et kablet netværk løsning, vil du nødt til at købe ledninger og et netværk hub eller switch.
    4

    erhverve nødvendigt udstyr baseret på dine beslutninger. Find det udstyr baseret på dine omgivelser . Hvis du nødt til at køre wire , så du kan have til at ansætte en ledninger professionel. Hvis det er simpelt ledninger med et værelse , så flere præ-bygget patch kabler vil være tilstrækkeligt.
    5.

    Konfiguration af IP- adressering til dine computere til netværksadgang. For private IP-netværk , en adresse på 192.168.0.x - er hvor "x" et andet tal mellem 1 og 254 for hver computer - med undernetmasken 255.255.255.0. Indstil adressen ved hjælp af " Egenskaber" fanen netværksinterface dialogen. For nyere operativsystemer , som Windows Vista og Windows 7 , kan du tillade , at operativsystemet standard den automatisk tildelte IP adressering , som vil oprette din adressering for dig.
    6

    Angiv arbejdsgruppenavnet til din computer netværk ved hjælp af fanen Egenskaber i " computer " link. Klik på " Start" , højre-klik " Computer". Klik på "Egenskaber " fanen, skal du rulle ned i dialogboksen og klik på " Skift indstillinger ". Klik på knappen "Rediger" ved siden af ​​" Omdøb denne computer" linje og ændre arbejdsgruppens navn til dine præferencer. Alternativt kan du lade standardindstillingen navn, som er " MSHOME " på nyere operativsystemer versioner og "Arbejdsgruppe " på ældre versioner , såsom Windows XP.
    Bygge en simpel trådløs ad hoc- netværk < br >
    7

    Vælg en computer til at være vært for ad hoc-netværket . Det bedste valg for værten er den computer, der er sluttet til internettet.
    8

    Klik på " Start" og tast "styre trådløs" i søgefeltet . Klik på " Administrer trådløse netværk " linket , og klik på knappen "Tilføj" i dialogboksen , der vises.
    9

    Klik på "Opret et ad hoc- netværk" i den næste dialogboks , og klik på " Next "i den næste dialogboks .
    10

    Name dit netværk og optage navnet. Vælg en sikkerhed anden type end "No kryptering . " WEP er mere kompatibel med ældre versioner af Windows , mens nyere versioner vil understøtte WPA2 , som er stærkere . Vælg en sikkerhedsnøgle på otte eller flere tegn og optage det så godt. Afkryds feltet , der siger "Gem dette netværk ", og klik på " Næste". Et panel vil vise angiver, at din nye netværk er klar til brug.
    11

    Konfigurer din resterende computere ved hjælp af arbejdsgruppens navn , du valgte ovenfor. Scan efter trådløse netværk , og vælg det netværk , du oprettede i trin 4 . Du vil blive bedt om at indtaste sikkerhedsnøglen at deltage i netværket , og når kom du bør være i stand til at se alle andre computere på dit nye netværk.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·De typer af Ping kommandoer 
    ·Sådan foretages fejlfinding af LANDesk Login Script 
    ·Sådan oprettes Porte på en Linksys Wireless Router 
    ·Typer af Computer protokoller 
    ·Kan du have flere PXE servere på samme netværk 
    ·Hvorfor er lagdelt arkitektur Bruges i Computer Network…
    ·Hvordan man laver en Cat 5 Pass -Through 
    ·Hvad er AppleTalk-protokollen 
    ·Sådan Set Up Banke på en computer 
    ·Sådan ændres navnet på din computer på et netværk 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan opdaterer et digitalt certifikat 
    ·Sådan Ping dit netværk mod en iPhone 
    ·Sådan bruges en 1394 Net Adapter 
    ·Sådan testes en NTP Port 
    ·DIY : LAN Signal Booster 
    ·Hvad er en WAP nøgle 
    ·Sådan får du vist alle e-mails i HTML- format 
    ·Sådan bruges NTP 
    ·Sådan ændres Wireless Network Security 
    ·Sådan Wire et hus til en computer Tilslutning 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com