| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> lokale netværk >> Content
    Hvordan man laver en Cat 5 Pass -Through
    Der er to store typer af kategori (Cat ) 5 Ethernet-kabler , og to forskellige ledninger standarder. Denne artikel viser dig , hvordan du opretter en pass -through (også kaldet straight-through ) Ethernet -kabel ved hjælp af enten af de to primære standarder. Ting du skal
    kategori 5 uafskærmet parsnoet (UTP ) Kabel-
    2 8 Pin 8 Kontakt ( 8P8C ) stikkontakter
    krympetænger
    Afisoleringstang /Cutter
    Vis mere Instruktioner
    Saml dine materialer
    1

    Anskaf en crimptang . Alle disse materialer er tilbøjelige til at være til rådighed på en god hardware butik, eller et sted med speciale i gør- det-selv- materialer, såsom Radio Shack . Krympning kan være unikke for en enkelt stik , men ofte til krympe mere end én type stik . Den krympetænger vist på fotografiet , vil krympe både fire og otte stik stik . Det er en fordel , hvis du også agter at gøre ledningsføringen for standard telefonlinjer.
    2

    Anskaf din kabel. Ethernet standarder for Unshielded Twisted Pair kabel opfordring til mindst kategori tre ( kat 3 )-kabel , men kat 3 vil ikke støtte de dataoverførselshastigheder folk bruger selv derhjemme . Kategori fem ( Cat 5 ) UTP understøtter datahastigheder så højt som 100 megabit per sekund , som nu er almindelige på billige hubs , switches og hjemmecomputere . Cat 6 kabel vil understøtte op til gigabit datahastigheder , men disse er endnu ikke almindelig i hjemmet.
    3

    erhverve dit stik . Selvom ofte kaldet RJ- 45 stik , den officielle betegnelse er otte pin, otte tilslutning stik . Det er almindeligt forkortede 8P8C . De vil sandsynligvis blive solgt i en pakke , men de er ikke dyre . Med mere end du i første omgang kan få brug for , er også en god idé, fordi det er muligt at forkludre jobbet og er nødt til at prøve igen.
    4

    Vælg en standard. Der er to konkurrerende standarder for afslutning af ledningerne i Cat 5 Ethernet : T568A og T568B . Forskellen er i sekvensen af trådene . Hvis du ønsker at bruge dette kabel i en high-performance -indstillingen , forske standarden bruges af hub og patch - panel udbydere og bruge den samme standard. For de fleste anvendelser , er standarderne ikke vigtigt at forstå . T568B er henvisningen af Cisco Systems dokumentation , således at ledninger mønster, der anvendes i afsnit 2 .
    5.

    Planlæg dine ruter. Den uskærmet del af UTP er vigtigt, når du planlægger din kabellængde . Fordi kablet ikke har nogen afskærmning , kan det være modtagelige for interferens fra andre enheder . Den klassiske fare diskuteret i litteraturen er den fluorescerende lampen. Disse genererer elektromagnetisk interferens og bør undgås . Hvis den kører på el eller bærer elektricitet , så prøv at undgå det eller i det mindste krydse den i en ret angle.UTP Ethernet specifikationer kræver kabellængder på ikke mere end 100 meter . Det betyder, at hvis du påtænker at køre denne Ethernet længden af ​​dit hus (og det er et stort hus), kan du nødt til at bryde turen i segmenter og bruge en lille hub til at gøre afstanden arbejde.
    < Br >
    Crafting Cable
    6

    Practice først. Der er ikke noget værre end at have alt linet op perfekt og derefter at skulle gøre det hele igen, fordi noget gik galt . Selvom ikke kompliceret , krympe 8P8C stik på enden af kablet er en færdighed og kan udføres forkert . Fordi kablet er solgt i spoler , og stik ved dusin , der er få grunde til ikke blot at skære en længde for praksis. Prøv at lave fire forskellige længder , før du foretager et kabel du virkelig ønsker at beholde.
    7

    Trim din kabel til størrelse. Især hvis dit kabel strækker gennem huset , efterlade en lille smule mere end du har brug for , bare i tilfælde af du har brug for at krympe enden en anden gang. Ved hjælp af bidetang , off trimme slutningen i en skarp klem. Undgå at vride eller trække i kablet. Knib rent gennem alle lag på én saks -lignende bevægelse .
    8.

    Expose de enkelte tråde. Cat 5 UTP har en ydre kappe , der omgiver fire par ledninger , hver med deres egen isolering. Forsigtigt skære den ydre kappe væk fra parrene og efterlade omkring en tomme af disse par nøgne . Lufte disse par i det mønster, du har brug for din ledninger standard og trimme dem til at være præcis samme længde .
    9

    Tilføj stikket . Den 8P8C stik har små kanaler i det til at vejlede den enkelte leder i kablet ud til den fjerneste ende af proppen . Den krympetænger vil drive de kontakter gennem individuelle wire isolering, så der er ingen grund til at fratage hver ledning i jakken . Bare lette dem ind i stikket, der sikrer, at de forbliver adskilt og i den rækkefølge der kræves af din ledninger standard .
    10

    Dobbelt -tjek pasform . Et fælles problem med denne proces er at have ledninger , der enten ikke helt gøre det hele vejen til enden af konnektoren , eller ledninger, der er eksponeret mellem enden af proppen og begyndelsen af ​​kabelkappen . Da den eneste måde at løse en prop efter krympning er at skære det ud og tilføje en anden , det er tid til at sikre tingene ser rigtigt.
    11

    Crimp slutningen. Dette er den sjove del , men også den del, hvor tingene potentielt udrede. Skub forsigtigt proppen og dens kabel i krympetænger og uden at lade dette skift rundt, klemme krympetænger som om du skærer gennem stikket. Du vil gentage disse trin i præcis samme måde for den anden ende af kablet til at lave en straight -through Ethernet-kabel.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan at spare Configuration Cisco 3750 switche 
    ·Hvordan man laver en rollover kabel 
    ·Evolutionære historie og Speed ​​of Netværkskort 
    ·Sådan Slut en Westell 6100 til Linksys 
    ·Sådan udgives et SSRS Rapport til SharePoint 
    ·Windows Home Server Fordele 
    ·Sådan Besked andre computere på netværket 
    ·Sådan Trace Cables i et datacenter 
    ·Sådan Network My PC & Laptop 
    ·Grundlæggende LAN Tekniker Tools 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan konfigureres en VLAN Router Med AT & T Opt- E -M…
    ·Sådan installeres Bluetooth i Windows XP 
    ·Typer af trådløse netværk 
    ·Alternativer til Sierra Wireless AirCard 881U 
    ·Hvordan finder man en skjult SSID 
    ·Sådan Find Intern Networking Capability 
    ·Hvordan man opbygger en Intrusion Detection 
    ·Sådan Slut en Mac-computer til en Windows-computer 
    ·Client - server-modellen Fordele 
    ·Sådan oprettes en WDS Bootable Capture Disk 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com