| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> lokale netværk >> Content
    Besvær med at erhverve en Network Address
    fejlfinding netværksforbindelse er en aktivitet de fleste computer-brugere vil have til at udføre på et tidspunkt. I mange tilfælde skyldes det et problem at opnå et netværk, eller IP , adresse . Problemer med at skaffe en IP-adresse kan være forårsaget af dårlige netværkskabler , trådløse forbindelser, der er nede eller konfiguration fejl. Forståelse Network Adressering

    En IP-adresse kan sammenlignes med en postadresse . I et computernetværk , er netværket adressen bruges til at regne ud, hvor data skal sendes til . Netadresser kan være private eller offentlige . En computer ved hjælp af en privat -adresse kan ikke få adgang til ressourcer uden for det netværk, den er tilsluttet. En computer med et højttaleranlæg kan sende og modtage oplysninger fra uden for dens lokale netværk. Netværk adresser tildeles enten af ​​en internet-udbyder , via et modem , router eller telefonlinje eller via direkte tilslutning til en af ​​disse enheder i et hjem eller forretning miljø.
    Bestemmelse Connection Type

    et Ethernet-kabel bruges til at tilslutte en computer til et netværk.

    Computere kan have svært ved at erhverve et netværk adresse af mange årsager . Det første skridt i fejlfinding en netværksforbindelse er at afgøre , om forbindelsen bliver brugt er en fysisk forbindelse eller en trådløs forbindelse. Hvis man ser på portene på computeren - normalt på siden eller bagsiden af ​​en bærbar eller stationær computer, og se et kabel , der ligner en overdimensioneret telefonledning , er computeren ved hjælp af en fysisk forbindelse. Hvis ikke, er det sandsynligvis bruger en trådløs forbindelse.
    Fejlfinding fysiske forbindelser

    En computer, der er fysisk forbundet til et netværk og ikke erhverve en netadresse kan har et par mulige problemer . Kontroller først, selve kablet for at sikre det er sat helt ind i computeren. Tjek den anden side af kablet , hvis det er tilgængeligt, for at sikre det er korrekt tilsluttet til routeren eller modemmet leverer netværksadresse. Kontroller, at modem eller en router har strøm. Hvis de fysiske tilslutninger ser okay, er der en mulighed for, at kablet eller netværkskort er dårlig.
    Fejlfinding Trådløse forbindelser

    Trådløse forbindelser kan være sværere at foretage fejlfinding, især hvis forbindelsen er på et offentligt sted, hvor du måske ikke har adgang til routeren levere tjenesten . I dette tilfælde skal du bruge den trådløse software på din computer for at kontrollere, at du er i stand til at opdage det trådløse netværk ordentligt. Hvis ikke, kan du prøve at deaktivere og genaktivere den trådløse adapter .
    P Hvis du kan se det trådløse netværk og egne ( eller har tilladelse til at få adgang ) til routeren , kan du forsøge at få adgang til routeren ved at skrive adressen i en webbrowser . Hvis web browser kan få adgang til routeren startside, forbindelsen problemet sandsynligvis i selve routeren . Hvis routeren websiden ikke kan tilgås , kan problemet være en konfiguration problem
    Fejlfinding Configuration Issues

    Nogle netværk er konfigureret til at bruge dynamisk IP-adressering - . Som tillader computere at anmode om en IP -adresse, når de forsøger at oprette forbindelse til netværket. Andre bruger statisk IP-adressering , som kræver, at netværkskortet konfigureres med forbindelsen oplysninger fra administratoren af ​​netværket eller routeren.

    For at kontrollere IP-adressen på din computer , skal du åbne en kommando eller DOS-prompt , og skriv " ipconfig /all " efterfulgt af at trykke på " Enter". På resultatet skærmen , kigge efter en IP-adresse , som kan sige IP eller IPv4. Hvis denne adresse starter med 169 , dit netværk sandsynligvis kræver en statisk IP skal konfigureres , og du bør kontakte din netværksadministrator .
    Øvrige fejlfinding Information
    p Hvis ingen af de tidligere nævnte tips hjælpe med at løse dit problem at erhverve en netadresse, kan det være tid til at ringe efter hjælp. Hvis du bruger en hjemmecomputer, starte med en ven eller et familiemedlem , der er kyndige på computere og netværk , hvis du har en. Hvis ikke, kan du være i stand til at tage computeren til en computer butik , men dette visse udfordringer - hvis butikken får forbindelsen kører, betyder det ikke udelukke problemer med et hjem router eller kabel - kun netværkskortet. Hvis du er i et erhvervsklima , skal du kontakte din helpdesk .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan forbinder computere Gennem en Switch 
    ·Hvordan at finde ud undernetmasken 
    ·Om fildeling mellem en Mac & PC 
    ·Stjerne Netværksprotokoller 
    ·Hvordan får jeg vist andre computere på samme netvær…
    ·Hvad er en PXE Server 
    ·Sådan får du adgang Wii Fra et netværk 
    ·Sådan Set Up 802.1Q Trunk VMware 
    ·Sådan bruges 8 Port Hub for et netværk 
    ·Hvordan man opbygger en Client Server Computer 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvor mange pakker der transmitteres som en del af DHCP …
    ·Hvor er Modem Beliggende i en computer 
    ·Speedster DSL-modem Issues 
    ·Trin for at konvertere en pc til Wireless 
    ·Sådan adgang til en ekstern IP-adresse 
    ·Sådan Set Up en Home LAN Network 
    ·Sådan Set Up en forbindelse mellem to computere 
    ·Sådan Set Up Wireless LAN Hardware 
    ·Sådan Set en trådløs forbindelse på en stationær c…
    ·Teracom VoIP Træning 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com