| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> lokale netværk >> Content
  Hvad topologier anvendes i Computer Networking
  ? Layoutet af et netværk kaldes typisk dets " topologi ", et begreb, der refererer både til den fysiske opstilling af komponenterne og hvordan disse komponenter kommunikerer med hinanden . Netværkstopologier har udviklet sig over det seneste halve århundrede fra simple koaksialkabel med dataoverførselshastighed på en til tre megabyte per sekund til komplekse skiftede fiberoptiske netværk , der bevæger op til ti gigabyte per sekund . Der er flere forskellige netværkstopologier tilgængelige, og vælge den rigtige til dit netværk er kritisk. Fysisk vs Logisk Topologier

  Netværkstopologier har to facetter : logiske og fysiske . "Fysisk" refererer til den måde komponenterne er faktisk er tilsluttet , herunder medierne , der bruges og placeringen af ​​enheder på medierne. " Logisk " refererer til den måde enheder på netværket kommunikerer eller hvordan signalet bevæger sig over netværket . Forstå forskellen er vigtig , når du planlægger dit netværk.
  Bustopologi

  fysiske bus topologi er simpelt i, at den består af en wire , typisk koaksialkabel , der kører fra én maskine til en anden . En terminator er placeret i hver ende af kablet for at forhindre " signal bounce ", som kan forårsage netværket til at blive fastklemt med ekko datatransmissioner . En fysisk bus topologi er med sjældne undtagelse , implementeret som en logisk bus topologi. Hver computer sender data ud på wiren og hver anden computer modtager signalet . Den computer, der er den destination, behandler oplysningerne og de andre blot kassere data. Selvfølgelig, hvis flere computere overføre data på samme tid kollisioner forekommer på wiren og en proces begynder at vente og videresende .
  Ringtopologi

  den fysiske ringtopologi består af et netværk meget lig den bustopologi , med den ene forskel, at der ikke er nogen ender af kablet til udtræden fordi hver computer er forbundet til en bogstavelig ring af kablet. Selv om fysiske ringe sjældent anvendes , med undtagelse af data center netværk backbones , logiske ringe er det mere udbredt implementering af en ring topologi. I en logisk ring signalet stadig bevæger sig rundt i en " cirkel " fra den ene maskine til den næste , men det fysiske netværk er mere tilbøjelige til at blive gennemført som en " stjerne ", ved hjælp af en hub , da ledninger stik. Alle computere stikket i navet og signalet rejser fra den ene computer gennem navet til næste computer i linje.
  Stjernetopologi

  Udtrykket "stjerne" refererer til en egentlig fysisk topologi hvorover både logisk bus og logisk Ringtopologier kan fungere . Alle computere eller enheder på netværket er kablet direkte i en hub eller en switch , så i et diagram layout ligner en stjerne, med et centralt punkt, og stråler ( kabel ) strækker sig udad . Dette design typisk kræver mere kabel, men er meget nemmere at fejlfinde i tilfælde af problemer.
  Switched Topologi

  skiftede topologi er hverken en logisk ring heller ikke en logisk bus og er altid implementeret som en fysisk stjerne. Kontakten Enheden opretter kredsløb mellem enheder "on the fly ", der giver hver enkelt tilslutning fulde båndbredde på netværket. Denne topologi også giver mulighed for flere "samtaler " til at være i gang på et givet tidspunkt mellem par af enheder. Den tændte topologi anvendes i næsten alle nye lokalnetværk design. Forskellen mellem en switch og en hub er, at switche er "smart" og lede signalet til destinationen enhed mens hubs er " dumme ", at sende signal til alle enheder, der er sluttet til den.
  KAYAK Wireless topologier

  Trådløs topologier ikke kræver kabler , så ingen fysisk topologi er synlig. Der er to forskellige tilstande for trådløse netværk : infrastrukturtilstand og ad hoc-tilstand. Infrastruktur -tilstand henviser til brugen af et trådløst adgangspunkt , der er tilsluttet i det fysiske netværk , enten ind i en switch eller hub. Ad hoc-tilstand henviser til en peer -to-peer arrangement, hvor to eller flere computere er netværk med hinanden uden behov for et adgangspunkt. Ad hoc-netværk ligne en fysisk og logisk bus netværk, mens infrastrukturen trådløst netværk ligne en fysisk stjerne og en logisk busnet .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvordan man laver et netværk køre hurtigere 
  ·Sådan ændres registreret navn i XP System Properties 
  ·Hvad er en NIS Domain Name 
  ·Sådan konfigureres Novell Client Services for Automati…
  ·Kunne ikke få adgang USB porte 
  ·Sådan at gendanne systemet State Med NetVault 
  ·Sådan Set Up To computere til Multi -User for QuickBoo…
  ·Sådan Wire en Keystone telefonstik 
  ·Sådan nulstilles den IP-adresse til en LaserJet P2015 
  ·Hvad Er Cat 5 & Cat 6 netværkskabler 
    Anbefalede Artikler
  ·Layered tilgang til protokoller 
  ·Hvor hurtig er Clearwire 
  ·Problemer med WiFi Efter lukke for Host Computer 
  ·Hvor længe kan du køre kategori 5e Cable 
  ·Sådan fjernes en klynge SAP 
  ·Sådan Setup en Network Bridge 
  ·Sådan installeres en netværksprinter på en DNS-serve…
  ·Trådløse modemmer Vs . Wireless Network Cards 
  ·Sådan spore en IP -adresse 
  ·Sådan Slut Remote Access 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com