| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> lokale netværk >> Content
  Basic Computer Networking Tutorial
  Opsætning et trådløst hjemmenetværk . Forstå, hvad der foregår i din computer, når du forsøger at få adgang til en netværksforbundet ressource. Start med TCP /IP og lære det grundlæggende i Ethernet og trådløse kort . Lær forskellen mellem statisk og automatisk adressering. Kend forskellen mellem routes og ikke- rutes adresser . Komponenter i en Computer Network

  et netværk til at eksistere , skal der være enten to eller flere computere , der er oprettet i et peer -to- peer- konfiguration eller en eller flere servere sat op til at enten godkende eller fungere som ansøgning , database eller fil servere kommunikerer med en eller flere klienter, der opretter forbindelse via et kabelforbundet eller trådløst netværk via et transportsystem , der kører på en særlig protokol eller protokoller. I grundlæggende vilkår, betyder det, at der skal være netværk software, der tillader forbindelse til en anden computer.
  Lidt historie

  Før moderne operativsystemer som Windows 9X via Windows 7 der fandtes lidt raffinement i computing netværk. Før Windows 3.11 , kunne computerne tilsluttes ved hjælp af meget primitive broadcast netowrking software ( f.eks Netbui ) over en ledning. TCP /IP er tilladt de første dirigeres protokoller, hvor specifik routing kunne finde sted , og computere kan selektivt vælge, hvor de tilsluttes. Nu trådløse og mobile computing dominerer arenaen og netværk får større og større.

  Netværkskonfiguration Options

  Networks kan konfigureres til at godkende eller til at dele . På en klientcomputer , er den simpleste form for netværkskonfiguration automatisk . I TCP /IP- egenskaber IP-adressen er indstillet til at hentes automatisk ligesom DNS server adresser . Den IP-adresse er , hvad " forbinder " klientcomputeren til routeren eller switchen, som derefter " forbinder " klienten udad til det lokale netværk (LAN ), eller længere mod wide area network (WAN) og videre til det åbne internet , eller sky , som det også er kendt. Når kunden computeren er tilsluttet til internettet, er det nødvendigt at være i stand til at forbinde til specifikke hjemmesider, som har en nummereret adresse. DNS -servere fungerer som en slags telefonbog af IP-adresser og oversætte server navn til et TCP /IP-adresse. Når adressen på webstedet der er skrevet i adresselinjen i en webbrowser , DNS ser op TCP /IP-adresse og dette ruterne klientcomputeren direkte der .
  Opsætning et trådløst hjemmenetværk < br >

  Konfigurer et trådløst hjemmenetværk ved at tilslutte en intern trådløs router til et kabel -modem eller DSL. Routeren giver en intern højttaleranlæg, der kan tilslutte alt i hjemmet til internettet og med hinanden. Dette er nyttigt for enheder som TiVo, som får sine oplysninger fra en hjemmeside, og til udskrivning , som kan styres centralt fra enten en trådløs NIC -kort eller via en anden pc , som har en printer tilsluttet til det. Og gæster, der kommer til hjemmet kan oprette forbindelse til internettet med deres bærbare computere , mobiltelefoner eller andre mobile enheder . Alle enheder kan beskyttes ved at oprette MAC-filtrering og en trådløs pass nøgle, der vil afvise enhver bruger, hvis MAC-adresse ikke er registreret , og som ikke kender nøglen. Den bedste form for protokollen er WPA -2 , de ældre former såsom WEP bør undgås. Alle pc'er skal konfigureres til at tilhøre den samme arbejdsgruppe , og IP-adressering kan være automatisk , selvom du måske har en foretrukne DNS-server til at oprette i konfigurationen.
  Mere komplekse netværk og netværkssikkerhed

  Mere komplekset er klient-server -konfigurationer , hvor kunden skal godkende først, før at blive optaget i en password-beskyttet netværk , offentlige eller private. Store private netværk er beskyttet af firewalls , som beskytter " omkredsen " af nettet , og specifikke protokoller , såsom Border Gateway Protocol ( BGP ) kontrollerer adgangen til disse områder. I visse netværk , er der en kombination af firewalls , der kontrollerer adgangen til meget specifikke områder af et netværk. Adgang til et område kan kræve forudgående adgang til et andet område , og det er sådan lagdelt netværk beskyttelse udtænkt. Endnu mere kompleksitet anvendes, når afbøjning hardware bruges til at beskytte et netværk mod DDOS-angreb (se Referencer ) .
  Future Of Networking

  Networking får lettere og mere omfattende som flere klientprogrammer flytte ind i Cloud . Netbaserede applikationer vil være reglen snarere end undtagelsen , og mobile maskiner vil blive så feature-rige , at brugerne vil være i stand til at gøre så meget på disse små enheder som på større maskiner. Flere mindre bærbare enheder vil tale problemfrit til større stationære enheder som Microsoft Surface og enheder, der sidebelastning billeder og videoer.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Cluster Med Hyper -V 
  ·Sådan tilføjes en erklæring til Routing Table 
  ·Sådan Set Up et LAN netværk ved hjælp af 2 Modemer 
  ·Sådan konfigureres Windows til et netværk Hub 
  ·Sådan Fix en flosset Cat5 
  ·Hvad er en Smart Switch 
  ·Sådan ændres VNC Viewer Port 
  ·Jeg er ikke oprette forbindelse til netværksdrev Efter…
  ·Sådan konfigureres en trådløs LAN Controller 
  ·Sådan installeres Active Directory Tools 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan videresender Domænenavne til Free 
  ·Hvordan man laver en Verizon DSL Router Work Med AT & T…
  ·Sådan Tilslut en Netgear WGT624 
  ·Sådan Tænd Wake- Up på Computere 
  ·Sådan bruges en Verizon Actiontec Router med Optimum 
  ·Hvad er forskellen mellem Open & Shared Key 
  ·Hvad Er smarte postkasser 
  ·Typer af Computer protokoller 
  ·Sådan Find Your Host Adresse 
  ·Sådan får du en WEP adgangskode 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com