| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> lokale netværk >> Content
    Sådan bruges UltraVNC at oprette forbindelse til flere computere derhjemme
    Evnen til at forbinde til flere computere er ofte anvendt - og værdsat - af mange virksomheder . Nu, takket være open source-miljøet af software- forfattere , kan hjemmecomputer bruger udnytte dette tidsbesparende teknologi til uden omkostninger. Programmet hedder UltraVNC er en frit tilgængelig open source suite af applikationer, der tillader en at få adgang til flere computere derhjemme. Ting du har brug
    Mindst 2 PC computere
    Installeret Windows 98 operativsystem eller nyere på hver pc
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Uden administrative rettigheder på en PC , kan man ikke rigtigt installere UltraVNC ansøgning , så begynde med at kontrollere, at de administrative rettigheder, er tilgængelige på hver pc , der er beregnet til at tillade indkommende adgang . For at gøre dette , skal du klikke på "Start" knappen og derefter klikke på "Kør ... " . I posten boks, der vises, klik på typen "kontrol userpasswords " og derefter på " OK " knappen. Dette viser en liste over alle brugere på denne computer , og deres niveau af rettigheder. For at fortsætte , skal man have adgang til en konto, der er mærket " Computer Administrator" .
    2

    ansøgningen installationsprogrammet for UltraVNC er tilgængelig gratis fra deres hjemmeside (se Referencer ), eller fra et vilkårligt antal gratis download indsamling websites såsom download.com og softpedia.com , for blot at nævne et par af hundrede. Brug af hjemmesiden valg, downloade programmet installationsprogrammet velegnet til den computer, der vil have programmet installeret. Referencer afsnit indeholder links til den generelle download side , hvorefter man kan vælge deres valg af version , platform og andre informationer. Der er også et link til den specifikke downloadsiden for Windows-brugere , så hvis man kører en Windows- operativsystem, vil dette link være mest effektive.
    3

    Kør den downloadede program installationsprogrammet på den computer, der skal give adgang til selve: dette begynder installationen af UltraVNC suite, som omfatter en server komponent , en seer komponent , og andre bits . Den første prompt af installationsprocessen spørger hvilket sprog der foretrækkes , Vælg sprog og klik på " OK". De følgende to skærme er generelt velkommen og licenser oplysninger , som man skal acceptere for at fortsætte med installationen , så sætte en prik ved "Accepter " og klik " Næste". De følgende to skærme klik "Next" igennem og derefter en markering tilbydes som til " Hvilke komponenter skal installeres ? " . Vælg "Full installation" fra listen og klik på "Næste" fem gange gennem de efterfølgende skærmbilleder. På det sidste skærmbillede klikker på " Install" . Processen kører , og klik derefter på "Næste" og klik på " Finish" , og installationen er færdig.
    4

    Nu til et første oplag på Server-programmet , så opsætningen kan fuldføres. Klik på " Start" knappen og derefter på " Programmer , derefter" UltraVNC " og klik på" UltraVNC server " . Den" Ultr @ VNC Server ejendom Page "vises , og" VNC password "feltet fremhæves automatisk og klar til at blive ændret . Indtast et password af valg. dette er den adgangskode , der vil være nødvendige for andre computere at oprette forbindelse til denne computer. Alle andre indstillinger på denne " Egenskaber" side kan efterlades som de er, og dette vil give andre, som har den korrekte password evnen til at forbinde til denne computer for at dele skærmen , mus og tastatur. Klik på " OK". Gentag dette trin for hver computer, der bliver nødt til at tillade indgående adgang . serveren venter nu på indkommende anmodninger om tilslutning , via sin IP-adresse eller computernavn. computerens IP-adresse kan findes ved at klikke på "Start " og derefter på Kør ... " , skriv" cmd " og klik på" OK ". I kommandoen box type " ipconfig " og tryk enter , og se efter den linje, der begynder med " IP-adresse ......" for den aktuelle IP-adresse for denne computer.
    5 p Hvis der er nogen resterende computere på det lokale netværk , der ikke er installeret som i trin 3 og 4 , og hvis disse computere kræver adgang til en af serverne , og fortsæt derefter med følgende: som i trin 3, ansøgningen installationsprogrammet køres , men denne gang køre den på den computer, der skal forbinde til serveren. På skærmen " Hvilke komponenter skal installeres ? " vælg " Viewer only" fra listen og klik på "Næste" fem gange gennem de efterfølgende skærmbilleder. På det sidste skærmbillede klikker på " Install" . Processen kører , og en endelig klik på "Næste" og klik på " Finish" , og installationen er færdig. Denne computer vil have evnen til at forbinde til servere på det lokale netværk , men vil ikke give indkommende adgang som en server.
    6

    Slut i nogen af ​​de servere, der bruger IP-adressen eller computerens navn , og adgangskode . For at gøre dette , klik på " Start", " Programmer ", " UltraVNC " , derefter " UltraVNC Viewer " . I " VNC server" post skal du skrive IP-adressen eller computer navnet på den server til at forbinde til , og klik på "Connect " knappen. A " VNC Authentication " prompt vises , indtast adgangskoden , der blev sat i trin 4 , og forbindelsen indviede. De lokale og eksterne brugere er nu deler skærm, tastatur og mus på serveren computeren.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad er NetBEUI -protokollen 
    ·Jeg ønsker at overføre filer fra Windows 7 til Window…
    ·Sådan Hook en LAN til Windows 7 og Vista 
    ·Hvordan at kortlægge en printer i et Workgroup 
    ·Hvordan at bryde op en udsendelse domæne 
    ·Sådan Set Up en Basic netværk 
    ·Hvad er en knude i et Network 
    ·Sådan Network Vista & XP Med en Crossover Cable 
    ·Typer af ikke -anvendelige Protocol 
    ·Hvad er en klient-server Computer Network 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan til liste filer på en Novell -server Console 
    ·Hvorfor Telefon Ring Cut Off My Computer Connection 
    ·Sådan deaktiveres DCHP på en TrendNet TEW- 432BRP 
    ·Forskellige forbindelser til internettet og intranet 
    ·Fordele ved Ethernet -protokollen 
    ·Sådan fjernes Admin Passwords 
    ·Hvad er en 10 Base T Ethernet netværkskort 
    ·Sådan Network Windows XP Home & XP Professional 
    ·Sådan Wire et Cat6 RJ45 
    ·Sådan tilføjes en bærbar til en trådløs WEP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com