| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> lokale netværk >> Content
  Sådan Network Your Home Computere
  Har du mere end én computer derhjemme? Hvis ja, så networking dem anbefales. Dette vil give dig mulighed for at dele filer, mapper, en printer, en scanner og andre hardwareenheder , samt en internetforbindelse. Netværk hjemmecomputere er nyttig, hvis du har brug for at dele data på en regelmæssig basis. Der er to hovedtyper af netværk metoder - Ethernet og Wireless. Kender processen med netværk og vælge for en, der passer til dine behov. Instruktioner
  opsætter et trådløst netværk
  1

  Saml det nødvendige udstyr til opsætning af netværket. En router , adapter, modem og kabler er de vigtigste nødvendige elementer .
  2

  Køb udstyr, der understøtter 802.11g trådløs netværksteknologi , da det har den højeste grad af kompatibilitet .
  < br > 3

  Kig efter en trådløs router. Det virker som basestationen for Internet -signaler, og forvandler dem til trådløs udsendelse.
  4

  Køb et trådløst netværkskort . Den forbinder routeren med computeren. Du har brug for en adapter kun til operativsystemer versioner af Windows 98 . Nyere versioner har indbygget adaptere. Køb en trådløs USB netværksadapter til en PC og en bærbar computer. Du skal bruge et PC-kort -baserede adapter. Sørg for, at du har en adapter i enhver computer.
  5.

  Tilslut modem og router efter frakobling af Internettet. Dermed vil sikre direkte forbindelse mellem din router og internettet.
  6

  konfigurere routeren . Slut en maskine til netværket porten på routeren. Tænd maskinen og åbne internetbrowseren . Indtast den nøjagtige konfiguration adresse og adgangskode, der er nævnt i manualen til din router. Dette vil åbne din routers konfigurationsside.
  7

  Husk at sætte dit netværk navn og adgangskode . Der henvises til din konfiguration manual for resten af ​​indstillingerne . Gem indstillingerne .
  8.

  Slut maskinerne inden for netværket. For at gøre dette , skal du højreklikke på det trådløse netværk ikonet i nederste højre side af skrivebordet . Tryk på " Vis tilgængelige trådløse netværk" knappen.
  9

  Klik på "Opdater Network List" -knappen, hvis du ikke kan se dit netværk. Når dit netværk vises , skal du klikke på " Connect" -knappen i nederste højre hjørne af skærmen .
  10

  Installer firewall for sikkerhed. Installation af firewall er nødvendigt for at bekæmpe virus og ormeangreb via internettet. Opsæt anti- virus software til debug sikkerhedsproblemer på de vigtigste computer og andre tilsluttede maskiner .
  Set Up et Ethernet-netværk
  11

  Køb det nødvendige udstyr for at oprette et Ethernet-netværk . Du skal bruge en NIC ( Network Interface Card) , et Ethernet patch kabel til hver computer og en router.
  12

  Lær funktioner af disse komponenter. NIC virker for LAN lige som modem arbejder for en telefonlinje. Få en 100 Mbps kort, da det er ideelt til at oprette et netværk .
  13

  Kontroller, at kablerne er lange nok til at forbinde maskinerne med routeren . Patch kabler bruges til at forbinde maskinerne i netværket med routeren .
  14

  Køb en 100 Mbps router. En router fungerer som forbindelsespunkt for alle maskiner i netværket.
  15

  Slut modemmet til routerens uplink port, hvis du vil have adgang til internettet.
  16 < p > Installer en NIC til hver computer. NIC kan installeres i PCI slot på bundkortet på din maskine.
  17

  Sæt den ene ende af din patchkabel i routeren og den anden ende i nettet stikket på din PC. < Br >
  18

  Højreklik på " My Network Place " ikonet på skrivebordet, og klik på " Egenskaber". Højreklik på "LAN ", og tryk på knappen "Aktiver" . < br >
  19

  konfigurere routeren . Slut en maskine til netværket porten på routeren. Tænd maskinen og åbne internetbrowseren . Indtast den nøjagtige konfiguration adresse og adgangskode , der er nævnt i din router manual. Dette vil åbne konfigurationen side i din router.
  20

  Husk at sætte dit netværk navn og adgangskode . Der henvises til din konfiguration manual for resten af ​​indstillingerne . Gem indstillingerne .
  21

  Installer firewall for sikkerhed. Installation af firewall er nødvendigt for at bekæmpe virus og ormeangreb via internettet. Opsæt anti- virus software til debug sikkerhedsproblemer på de vigtigste computer og andre tilsluttede maskiner.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Find en MAC adresse i registreringsdatabasen 
  ·Sådan Monitor Hjem Linksys Networks for Free 
  ·Sådan oprettes en e-mailadresse på Microsoft Exchange…
  ·Sådan Bestem Hvilke trådløse kanaler er i brug på e…
  ·Sådan fjernes XP Password Policy 
  ·Small Office Network Solutions 
  ·Sådan bruges intranet i skolerne 
  ·Dual Boot System Kan ikke oprette forbindelse til Home …
  ·Sådan finder du den Address Resolution Protocol ( ARP …
  ·Hvad er LogMeIn Central 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Fold et Rockabilly Bandana 
  ·Sådan Udskift Ethernet Card til en Dell Inspiron 1720 
  ·Om : Blank Hijack Trussel 
  ·Sådan fjernes FFmpeg 
  ·Sådan Send en Ctrl + Alt + Del i SMS 2003 
  ·Hvor hen til Reset Westell Modem 6100F Password 
  ·Charter Server Problemer 
  ·FIPS Compliance Guide Liste 
  ·Hvordan man får en netværksadresse Med Linksys 
  ·Sådan får du adgang en Linksys Router 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com