| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> modemer >> Content
  Sådan installeres en Internet Modem
  En Internet -modem giver brugeren ganske enkelt at oprette forbindelse til internettet. De to typer af Internet modemer er interne 56K dial -up modem eller kabel /DSL eksterne modemer . Installation af hvert modem tillader brugeren at oprette forbindelse via en Internet-udbyder , der udbyder internetadgang . For at få adgang til internettet, skal en computer har et modem installeret eller tilsluttet og en konto oprettet med en Internet udbyder . Ting du skal
  Philips skruetrækker .
  Modem ( dial up , kabel eller DSL)
  netværkskort (til kabel- eller DSL- modem )
  Vis Flere Instruktioner
  Installation et kabel eller DSL-modem
  1

  Få et kabel eller DSL-modem fra Internet udbyder , der udbyder tjenesten Internet . De fleste Internet -udbydere vil give et eksternt modem til brugerne for et mindre månedlig leje eller upfront gebyr. Modemet vil også komme med de nødvendige Ethernet-kabler og kabler.
  2

  Sluk for computeren, og tilslutte Ethernet-kablet fra modemmet Ethernet-port til computerens netværkskort. Hvis din computer ikke har et netværkskort , skal du gå til afsnit 3 for netkort installationsvejledning.
  3

  Tilslut ekstern linje forbindelsen til modemmet. For DSL-modem vil dette være en telefonlinje , der er tilsluttet et vægstik installeret af DSL-leverandør. For kabelmodem vil dette være et kabel , der forbinder fra modemmet til et kabel jack installeres af kabel-selskab i væggen .
  4

  Tilslut modemet strømforsyning. Hvis du bruger en trådløs router (for trådløs internetadgang ), tilsluttes denne router til en ledig Ethernet port på modemet. Tænd for modemmet og eventuelle routere og tænd for computeren.
  5.

  Installér eventuelle drivere, der fulgte med modemmet , eller fra tjenesteudbyderen . Du skal muligvis genstarte computeren efter installationen. Test modemopsætningen ved at sikre alle lysene på modemmet lyser eller blinker . Dobbeltklik på din browser på skrivebordet (såsom Internet Explorer) for at starte på internettet.
  Installation af en Modem
  6

  Køb en dial- up modem online eller en computer levering butik . Dial -up modems muligt for brugerne at oprette forbindelse gennem en eksisterende telefonlinje til udbydere såsom NetZero og Juno .
  7

  Sluk for computeren , og afbryd strømforsyningen og nogen tilslutninger såsom skærmen og printer .
  8.

  fjerne sagen skruer placeret på bagsiden af ​​computerens kabinet ved hjælp af Philips skruetrækker. Løft forsigtigt kabinettet fra toppen af computeren . Nogle computere kan have hus , der glider .
  9

  aflade statisk elektricitet ved at røre dine hænder til en ikke -drevne metaloverflade . Find et ledigt PCI-slot inde i computeren. PCI slots er lange smalle slots , som regel hvide farve med guld linjer i dem placeret på computerens bundkort.
  10

  Fjern metaldækslet bag ledig PCI -slot , der giver adgang til åbningen af bagsiden af ​​computeren . Skub dial-up modem kortet ind i åbningen , og sørg for kant med guld linjer går ind i PCI -kort slot. Du kan have til at lægge pres på få kortet til at passe på plads stramt. Hvis der er spilleautomater klip på hver side af PCI slot , skubbe dem på plads efter at kortet er på plads.
  11

  Sæt computerens kabinet, og skruer. Sæt computeren tilbage samt eventuelle komponenter er sluttet til computeren . Tænd computeren og indsæt førerens disk, der fulgte med dial- up modem. Installér de nødvendige drivere , og genstart computeren , hvis nødvendigt.
  Installer Network Card
  12

  Køb en Ethernet netværkskort fra en computer eller elektronik butik . Du kan også købe et Ethernet netværkskort online. Dette kort er nødvendig, hvis du bruger et kabelmodem , DSL-modem eller tilslutning til en kontor eller hjemmenetværk.
  13

  Gentag trinene i afsnit 2 for at installere en dial up modem. Netværkskortet vil passe ind i et standard PCI-slot ligesom dial- up modem kort vil .
  14

  Installér eventuelle drivere, der fulgte med kortet. Mange computere leveres med netkort drivere forudinstalleret, så din computer kan automatisk installere driverne. Slut netværkskort til det eksterne DSL-eller kabelmodem med modemmets inkluderet Ethernet-kabel.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Definition af en LAN /modem PC Card 
  ·Sådan Find ud af om jeg har en 56K-modem på min compu…
  ·Sådan oprettes en Null Modem Cable 
  ·Sådan installeres en internet kabelmodem Fra et TV Kab…
  ·Sådan Put en To Wire AT & T DSL-modem i brofunktion 
  ·Sådan Track Kabel modem Udfald 
  ·Sådan foretages fejlfinding en langsom USB-modem 
  ·Sådan foretages fejlfinding en Siemens SpeedStream 420…
  ·Sådan Tilslut en bærbar til en trådløs telefon som …
  ·Sådan konfigureres statisk IP-adresse på en 2 Wire Mo…
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Set Up Internet DSL -modemmer & routere på AirP…
  ·Sådan køber et modem til en bærbar 
  ·Sådan ændres en Open SSH Port 
  ·Min iPod Touch Says Forbundet til iTunes Men Min PC kan…
  ·Sådan fjerner mapper fra en computer 
  ·Sådan Port Forward en 2Wire Router PCAnywhere 
  ·Sociale problemer på grund Computere 
  ·Hvad er SSL VPN 
  ·Sådan Hvidliste e-mails for AOL 
  ·Sådan Secure en VPN Via Remote Desktop 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com