| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> Network Security >> Content
  Vigtigheden & Typer af Security for klientcomputere
  Computere er blevet en vigtig del af vores hverdag, hvilket gør sikkerheden for klientcomputere vigtigere end nogensinde før. En klient computer er en computer, der engagerer sig i en klient-server forhold. Når hjemme-pc- brugere adgang til internettet, er deres computere fungerer som klientcomputere . Af denne grund, har brug for private brugere at være lige så bekymret for edb-sikkerhed som erhvervskunder og tage en proaktiv tilgang til at sikre deres systemer. Betydningen af Sikkerhedsrådets

  Manglende gennemførelse grundlæggende sikkerhedsmæssig praksis kan resultere i en lang række problemer , der spænder fra mindre irritationsmomenter såsom reklame pop -ups , mens du surfer på nettet til mere alvorlige problemer såsom identitetstyveri og rovdyr stalking børn online med den hensigt at gøre skade.
  strategi

  Security for klientcomputere er en mangesidet projekt. Der er ikke en eneste ting , der kan gøres , der vil beskytte mod alle trusler. Hver sikkerhedsforanstaltning vil beskytte mod en specifik trussel . På et minimum bør hjemme edb-systemer har en firewall , anti- virus software , anti -spyware -software og alle standardindstillinger ændrede passwords .

  Firewalls

  firewall er den første linje i forsvaret mellem computeren og internettet. For hjemmenetværk , skal du vælge en router med firewall og " Stateful Packet Inspection . " Firewalls fungere som en trafik strisser , så autoriseret trafik igennem og blokere uautoriseret trafik. De skelner ikke mellem sikre og ondsindede filer. For eksempel tillader klikke på et link til en hjemmeside den webside , der skal downloades til computeren , selv om det har skadelig software indlejret i det . Når du konfigurerer routeren, bør protokoller for ydelser ikke anvendes forbydes. Porte ikke anvendes, bør lukkes. Standardadgangskoden bør ændres. For ekstra beskyttelse , kan hver computer have sin egen software firewall .
  Anti- Virus Software

  Alle computere har brug for en god anti- virus program fra et velrenommeret konfigureret selskab til at begynde med operativsystemet . Det skal opdateres automatisk , køre i baggrunden og køre en fuld scanning mindst en gang om ugen . Pas på "falske " anti- virus software . En fælles trick bruges af hackere er at have en pop- up vises på en hjemmeside med angivelse af en virus er blevet opdaget og instruerer brugeren til at klikke på en knap for at køre en scanning. Hvis du klikker på knappen faktisk downloade en virus eller ondsindet software.
  Anti- Spyware Software

  Anti -spyware-software beskytter mod skadelig software , kaldet malware. Den adskiller sig fra en virus i , der typisk ikke skader filer , selvom det bruger systemressourcer. Alvorlige angreb kan bremse en computer ned til en gennemgang. Malware kan bruges til at stjæle data , overvåge tastetryk , tjener poppe up-reklamer, kapre browsere eller tillade en hacker at bruge offeret computer til andre formål , som regel ulovlige. Anti- spyware skal konfigureres til automatisk opdatering og køre på en regelmæssig basis .
  Passwords

  Passwords skal være stærk . De stærkeste passwords er lange, alfanumeriske , indeholder specialtegn - såsom tegnsætningstegn - og ikke kan findes i en ordbog. Standard adgangskoder på alle enheder bør ændres.
  Data Back -Up

  Sikkerhedskopiering af dine data vil afbøde tab af data som følge af tyveri , virus og korrupte filer . Ideelt set bør sikkerhedskopierede filer ikke gemmes på den samme harddisk som de originale filer. Dette vil gøre det muligt data recovery , når harddisken fejler. Holde en kopi af data backup i en afsides beliggenhed , såsom en pengeskab, vil gøre det muligt data recovery i tilfælde af brand.
  Kryptering
  p Hvis følsomme data er gemt på computeren, kan en stærk kryptering pakke hjælpe med at beskytte data, hvis der er et brud. Individuelle filer eller hele mapper kan krypteres .
  Uninterruptible Power Supply

  Uninterruptible Power Supply, kaldes en UPS, kan gemme data og operativsystem filer fra at blive ødelagt i tilfælde af strømsvigt. Mange kommer med overspændingsbeskyttelse . En UPS indeholder et batteri , der skydes i, når det slukkes give brugeren tid til at gemme oplysninger , skal du lukke alle åbne filer og lukke systemet ned på normal vis.
  Automatiske softwareopdateringer

  softwareleverandører udstede sikkerhedsopdateringer til at fastsætte sårbarheder , som hackere udnytte. De fleste tilbyder mulighed for at opdatere automatisk. det er den nemmeste måde at holde computeren opdateret. Dette omfatter operativsystemet, anti-virus og anti -spyware-software og andre applikationer såsom Java , Flash og Adobe
  Computer og Browserkonfiguration

  Må ikke surfe internettet med en brugerkonto , der har administratorrettigheder . Enhver virus eller malware , som du måske afhente arver brugerkonto privilegier. Brug " Zones " funktionen på din web browser. Sluk scripting funktioner til "General Internet Zone. " Scripting og andre sikkerhedsfunktioner kan lempes for websteder, du har tillid til. Lad ikke tredjeparts- cookies. Se dig operativsystem og browser hjælpe filer til at lære mere.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Set Up en Reverse Proxy Server 
  ·Forskelle mellem Linux Sikkerhed & Windows Security 
  ·Fejlfinding en Netgear firewall 
  ·Definition af Internet Filtrering 
  ·Sådan Test SSL-sikkerhed 
  ·Ansvar for Remote Access 
  ·Sådan anmode om et certifikat fra en Cisco Pix 
  ·Hvordan til at generere et SSL Key 
  ·Hvordan kan folk se dine filer når du er på offentlig…
  ·Sådan konfigureres en trådløs Westell 327W Computer …
    Anbefalede Artikler
  ·Cisco VPN Fejl 31 Certifikat kan ikke installeres 
  ·Hvad er forskellen på en trådløs PCI -adapter eller …
  ·Trådløse Computing Risici 
  ·Hvad er en Ethernet controller 
  ·Instruktioner til Leviton Cat6 Ethernet-stik 
  ·Sådan Transfer et telefonnummer til VoIP 
  ·Hvad er en RPC Proxy 
  ·Hvordan at tjene penge med Websites 
  ·Charter Communications Voice Mail Instruktioner 
  ·Sådan Capture al trafik på SonicWALL 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com