| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> Network Security >> Content
  Network Security Monitoring Tools
  Med fremskridt inden for netværk , som har lettet dagens globaliserede verden , er der et stadigt stigende behov for at overvåge aktiviteten på de netværk, power business , den akademiske verden og det offentlige. Til det formål har mange gode netværk overvågningsværktøjer blevet udviklet. Disse værktøjer gør det netværk manager arbejde lettere , og de netværk , de forvalter mere sikker. Nagios Network Monitor

  Nagios er en altomfattende IT-infrastruktur overvågning værktøj . Ud over sin kraftfulde overvågning af netværk kapaciteter , det også overvåger applikationer, servere og operativsystemer. Det er også tilpasses , idet addons kan inkorporeres i Nagios om overvågningssystemer , der er blevet skrevet i huset. Dette er et stort plus, da det giver en virksomhed synlighed i deres egne applikationer , som kan skabe netværk problemer forårsaget af dårligt skrevet kode. Selvfølgelig er der addons til fælles tredjeparts software applikationer . Den Nagios overvågning af netværk værktøj kan fås uden omkostninger i visse situationer , som beskrevet på webstedet.
  SolarWinds Network Monitor

  Solarwinds er en anden gratis overvågning af netværk pakke, har eksisteret i over 10 år. Dette produkt giver netværket manager med mange funktioner, herunder netværksenhed overvågning, virtuel maskine ( VMWare ) overvågning af, udveksling og et nyt SAN (Storage Area Network) overvågning værktøj. Dette er en robust suite af værktøjer og bør have en plads i enhver netværk lederens værktøjskasse. En af de mest populære værktøjer i dette produkt er subnet regnemaskine, der automatiserer beregningen af ​​adresser til IP subnets .
  Wireshark Protocol Analyzer

  Wireshark er en netværksprotokol analysator og er lidt af en de facto standard i IT-branchen . Dette værktøj giver dyb inspektion af pakker og tilbyder en robust GUI , hvilket gør den menneskelige del af pakke analyse meget lettere . Wireshark kører på Windows , OS X og flere versioner af Linux og Unix. Wireshark kan læse og skrive flere capture formater, herunder Microsoft , Cisco, Sniffer , NetXRay og Etherpeek . Det kan fange live data fra Ethernet, Token Ring, 802.11 (trådløs) , Bluetooth og andre netværk topologier . Den understøtter også dekryptering til IPSec, Kerberos , WEP , ISAKMP og andre sikkerheds kryptering ordninger . Wireshark er en kraftfuld, intuitiv og nyttigt værktøj , og er tilgængelig som en gratis download fra Wireshark hjemmeside.
  SoftPerfect Network Protocol Analyzer

  Dette produkt gør lige, hvad navnet indebærer : analyserer netværksprotokoller. Mens andre værktøjer kan give en hel suite af værktøjer , SoftPerfect fokuserer på ét område af netværksprotokol analyse. Det vil sige, det fanger live data på dit netværk , og præsenterer dem på en intuitiv GUI til nem læsbarhed. Selvfølgelig, som med andre sådanne værktøjer kan du anvende filtre , så du kun kan se , hvad du søger efter. En anden god egenskab at SoftPerfect har , er, at vil give dig mulighed for at bygge pakker , og derefter sende dem på dit netværk. Dette kan være en praktisk mulighed for at teste dine indtrængen beskyttelsesmekanismer . SoftPerfect har en try- before- you- købe option for flere af dens komponenter , mens nogle er gratis at downloade .
  Sniffer Global Network Analyzer

  NetScout s Sniffer er den bedstefar netværksprotokoller analysatorer. Som sådan , giver det en robust suite af værktøjer og funktioner. Ud over de normale funktioner i en overvågning af netværk pakke tilbyder Sniffer integration med Cisco 300-serien Mobility Services Engine og risikoreduktion, via en politisk baseret adgang mekanisme. Sidstnævnte funktion begrænser netværk analyse kun adgang til de personer, der har brug for adgang til et bestemt segment af et netværk. Dette produkt er meget udbredt i offentlige og store virksomheder til at sikre korrekt drift af deres net. Sniffer Global Analyzer er en kraftfuld suite af værktøjer , og som sådan ikke er gratis. Du kan anmode om en demo på selskabets hjemmeside.
  Summary

  netværket manager, vælge den rigtige overvågning af netværk suite er en vigtig opgave. Så uanset om han vælger en suite fra en virksomhed eller går den eklektiske rute og henter "best of breed "-produkter for hver funktion er et spørgsmål . Den bedste måde at besvare dette spørgsmål er gennem god forskning og afprøvning af overvågning af netværk værktøjer til rådighed .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·SSH File Transfer Protocol 
  ·Hvad er Monitor på Pix 
  ·Hvordan laver & Salg økologisk kosmetik 
  ·Sådan konfigureres EAP 
  ·Sådan får mit trådløse nøgle 
  ·Sådan tilslutte en Security Camera gennem en firewall 
  ·Hvorfor gør folk begår Computer Crimes 
  ·Sådan Kategoriser MAC Niveauer 
  ·Sådan kontrolleres domænenavne 
  ·Hvordan man opbygger Hardware Firewalls 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan bruges en router som en bro 
  ·Sådan tilføjes et websted til Coda ( FTP /SFTP ) 
  ·Sådan Slut Ubuntu & 2Wire modem til et netværk 
  ·Sådan dele internettet Via Bluetooth Pan 
  ·Hvad er en UDP Flood 
  ·Sådan Upload store filer Fast 
  ·Hvordan man laver en Wi-Fi- Booster Med en parabol sate…
  ·Hvorfor Er Power Light på My 2wire 2701HG -B- blinkend…
  ·Hvordan Stream videoer med Web Proxy 
  ·Sammenligning af Ethernet routere 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com