| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Andet Computer Networking >> Content
    Hvordan til at dele filer via en parallel port Connection
    Mens mange moderne computere inkluderer Ethernet netværkskort , så du kan dele filer over et netværk, kan nogle modeller ikke har sådanne enheder. Derfor, hvis du har brug for at dele filer mellem to pc'er uden Ethernet-kort , skal du bruge en alternativ kabelforbindelse metode. Windows XP medfølger integreret understøttelse til at overføre filer via en direkte parallel kabelforbindelse, men nyere versioner af OS ikke længere omfatter funktionen. Derfor overføre filer med en parallel kabelforbindelse, skal du bruge et tredjepartsprogram program. Ting du skal
    USB-flashdrev
    25-bens han-til -han parallel dataoverførsel kabel
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Vælg en af computerne som vært PC - det er ligegyldigt hvilken en du vælger . Åbn din webbrowser , og navigere til et websted , der indeholder software , der gør det muligt at overføre filer via en parallel port forbindelse. Software som FastLynx og LinkMaven kan du oprette en to -computer-netværk ved hjælp af de parallelle porte på maskinerne , og en parallel dataoverførsel kabel .
    2

    Download en prøveversion af overdragelsen software og gemme den til din computer. Når du downloader softwaren , skal du downloade to filer: . Én for værtscomputeren og én til fjernbetjeningen pc
    3

    Tryk på " Windows -E " for at åbne File Explorer , og og klik derefter på "Downloads" i navigationsruden . Rul ned til og dobbeltklik på installationsfilen for værtscomputeren ansøgningen.
    4

    Accepter licensaftalen , og følg derefter de resterende anvisningerne for at installere overførslen softwaren på værtscomputeren. Genstart computeren, hvis du bliver bedt om at gøre det.
    5.

    Slut USB -flashdrevet til værtscomputeren , og derefter vente på Windows til at opdage og initialisere enheden. Tryk på " Windows -E ", og klik derefter på "Downloads" i Stifinder -vinduet. Find setup filen for fjernbetjeningen pc, og derefter vælge den. Tryk på " Ctrl -C " for at kopiere installationsfilen til Windows Udklipsholder .
    6

    Klik på " Computer " i File Explorer vinduet, og dobbeltklik derefter på det drevbogstav til USB -flash køre. Tryk på " Ctrl -V " for at kopiere installationsfilen til den fjerne PC til USB -flash -drev.
    7

    Tag USB -flash -drev fra værtscomputeren , og tilslut det derefter til fjernbetjeningen pc . Når Windows registrerer flashdrevet og initialisere den , åben Stifinder .
    8

    Dobbeltklik på drevbogstavet for USB-flash- drev, og dobbeltklik derefter på setup fil, du kopierede fra værtscomputeren . Følg anvisningerne for at installere programmet for fjernbetjeningen PC. Genstart computeren, hvis du bliver bedt om at gøre det.
    9

    Tilslut parallel dataoverførsel kabel til det 25-polede LPT-porte på begge computere. Start overførslen program på fjernbetjeningen pc først, og derefter starte programmet på værtscomputeren . Vent et par sekunder for overførsel ansøgning til initialisere forbindelse mellem de to computere.
    10

    Indtast Windows-bruger kodeord for den eksterne computer , hvis du bliver bedt . Vent et par sekunder for overførsel program til at vise en liste med drev på fjerncomputeren . Efter et par sekunder , viser programmet to ruder : . En med en liste over drev på værtscomputeren og en med dem på fjernbetjeningen PC
    11

    Dobbeltklik på drevbogstav i værtscomputeren rude, der indeholder en mappe med de data, du vil overføre til den eksterne PC. Alternativt skal du dobbeltklikke på drevbogstavet med en mappe , som du vil overføre data fra den eksterne maskine. Dobbeltklik på kilden eller destinationsmappen på værtscomputeren rude.
    12

    Dobbeltklik på det drevbogstav , der indeholder den ønskede kilde eller destination mappe på fjernbetjeningen pc . Åbn den ønskede mappe .
    13

    Vælg de filer , du vil overføre , enten fra den mappe værtscomputeren ruden eller en for fjernbetjeningen pc .
    14

    træk og slip de valgte filer fra kilden mappe til destinationsmappen.
    15

    Open ekstra kildemapper efter behov, og derefter trække og slippe filer til destinationsmappen.
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres en Roku Streaming Player til dit net…
    ·Sådan konstateres , om 2 IP'er er på samme subnet 
    ·Sådan fjernes en MDSe 
    ·Hvordan man skriver en professionel brev til en Teacher…
    ·Sådan Turn Off the Network Magic Rapport 
    ·Sådan Find en SMTP -portnummer 
    ·Sådan udføres Netværksdiagnostik 
    ·Sådan får SMS-beskeder fra en telefon på internettet…
    ·Sådan Gør din UPnP Tilgængelige 
    ·Sådan bruges Citrix klient på en Mac - Copy & Paste v…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at tilslutte et kabel modem til en Linksys Rout…
    ·Sådan konfigureres en D Link 524 
    ·Hvad er en NDIS Filer 
    ·Sådan bruges SIP for trunking 
    ·Sådan installeres en FTP-server på Debian 
    ·Sådan Find exepath.cfg 
    ·Sådan bruges to kabler fra en computer til en router 
    ·802.11g & 802.11n Kompatibel Routere 
    ·Sådan Transfer Terminal Server Licenser til en anden s…
    ·Cool anvendelser af Bluetooth-teknologi 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com