| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Andet Computer Networking >> Content
    Om trådløse modemmer
    Trådløse modemmer har været igennem mange ændringer siden deres første introduktion i late1990s . Mange forskellige typer af udstyr kan bruges som et modem , herunder mobiltelefoner . Fremskridt mod nettene har givet øget adgang til og hurtigere hastigheder , men har også ført til en stigning i personer, der tager fordel af de systemer til at modtage gratis trådløst internet . Typer

    Trådløse modemer kommer i mange forskellige former, men den nøglekomponent til at gøre enhver modem arbejde er, om det understøtter Hayes kommando sæt, som er den standard metode til kontrol i et modem. Der findes tre hovedtyper af trådløse modems til rådighed for forbrugerne , alle med deres egne advantage.Mobile telefoner eller PDA'er er almindeligt anvendt som en wirless adgangspunkt for brugerne. Den mobiltelefon kan tilsluttes en pc og fungere som et eksternt modem bruger Point-to- Point Protocol og brugerens cellulære service provider.A række FireWire , seriel og USB-modemer kan bruges til at få adgang til et Wi- Fi-netværk. De opererer på mikrobølgefrekvenser at få adgang til et netværk . Størrelser fra store kasser til små flash drives.Until nylig de mest almindelige trådløse modemer var PCMCIA kort , som ville sættes i en slot på en bærbar computer og kunne give en bruger adgang til et netværk, mens i en internet hot spot. Mange gange, har disse kort den ekstra bonus for at arbejde som en GPS-enhed .
    History

    De tidligste generationer af trådløse modemer drives på langsomme dial -up hastigheder ofte ikke mere end 2,4 kilobit per sekund . Når den anden generation af trådløs blev udgivet, hastigheder steg til 14,4 kilobit per sekund. Desuden HSCSD udviklet sig og tillod computere at få adgang til flere GSM -kanaler , der understøtter op til 43,2 kilobit pr second.The næste avancement tilladt tale og data , der skal overføres på det samme netværk ved hjælp af en serie af digitale pakker. Det fusionerede de trådløse udbydere med Wi- Fi-kapacitet , udnytte mobiltelefonen som en proprer modem for første gang . Det udvidede datahastigheden op til 50 kilobit per second.The opfindelsen af ​​3G-nettet har revolutioneret trådløs adgang. Ved hjælp af GPRS-teknologien, kan modemhastigheder nå ind i megabit per sekund interval.
    Geografi

    fleste af Nordamerika er dækket intensivt af tjenesteudbydere. USA har hovedsageligt været mættet med dækning på landsplan og den fortsatte konsolidering af trådløse netværk udbydere og cellulære virksomheder har gjort for lettere adgang for millioner af people.European dækning har været domineret af selskaber fra Det Forenede Kongerige og Spanien. Størstedelen af ​​Vesteuropa er dækket af trådløse netværk , mens østeuropæiske lande er ved at udvide deres access.Asia og Stillehavsområdet er den hurtigst voksende marked for trådløse modemer. Snesevis af netværk går online hvert år, og da efterspørgslen efter wirless adgang vokser, vil nye teknologier designet til trådløse modemer fortsætte med at udvikle sig.
    Features

    General Packet Radio Service (GPRS ) er en af ​​de vigtigste teknologier, der sætter trådløse modems til at operere. Det standardiserede trådløse protokoller på alle netværk efter den anden generation af modemer . GPRS-systemet er blevet integreret i 3G-net via Global System for Mobile Communications (GSM) standards.Beginnng i 2001 indledtes arbejdet med bygningen, hvad der er kendt som den WiMAX telenet. Planlagt til at blive integreret i 4G-netværk , vil WiMAX tilbyde 75 megabit per sekund bredbåndshastigheder . Den effekt af nettet vil gøre det muligt for hele byer til trådløs adgang til hele deres befolkning.
    Overvejelser

    En af de største udfordringer for trådløse telekommunikationsindustrien er problemet af hackere. GPRS -sendere har vist sig sårbar af mennesker, der finder måder at få adgang til netværket gratis. Hackere har været i stand til at ændre forudbetalte trådløse kort til at drage fordel af netværk . Desuden er mange servere fyldt med glitches , der tillader indivduals at pinge leverandørerne og få en IP -adresse og få adgang til netværket gratis. Lagt teknologi er blevet implementeret for at forsøge at standse den ulovlige brug af nettene med trådløse modemer dog hackere fortsætte med at finde smuthuller.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan downloader Mail Fra Exchange Via POP3 
    ·Hvad er en 4 ports Gig Switch 
    ·Remote Desktop Vs. VPN 
    ·Tutorial Emner i Netværk Konferencer 
    ·19 Rack Mount VVM Specifikationer 
    ·Sådan fjernes Sierra Wireless Connection Manager 
    ·Sådan Set en Timeout i PowerShell 
    ·Hvordan man kan reducere server nedetid 
    ·Sådan Tilslut en telefonledning 
    ·Computer Server Vs . en arbejdsstation 
      Anbefalede Artikler
    ·Om honning potter 
    ·Sådan bruges Windows Scheduler til Lock Windows Mobile…
    ·Charter Communications Voice Mail Instruktioner 
    ·Sådan Slut en Linksys Wireless Router til AT & T DSL 
    ·Hvordan kan jeg finde en ProCurve 2524 Switch IP-adress…
    ·Sådan oprettes en Avatar Face 
    ·Sådan Beregn Packet Loss Ratio 
    ·Komponenter i Voice Over IP 
    ·Hvad gør du , når Laptop siger ikke tilsluttet 
    ·Sådan tilføjes et brugernavn og adgangskode til en FT…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com