| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Andet Computer Networking >> Content
    Sådan Set Up en Microsoft Home Server
    Windows Home Server er et program der giver dig mulighed for at tilslutte din server til Windows-baserede pc'er i dit hjem. En server lader dig dele filer og programmer mellem flere computere , så længe de alle er forbundet til serveren. Installation og opsætning er en multi- del proces, og kræver, at du allerede ejer en bolig server -system og har computere forbundet via bredbåndsadgang til internettet og et netværk router. Ting du skal
    internetforbindelse
    Monitor
    Keyboard
    Mouse
    Ethernet-kabel
    Netværksadapter
    Trådløs router
    Vis Flere Instruktioner
    < br > 1

    Tilslut en skærm til video- porten på bagsiden af serveren. Du bliver også nødt til at tilslutte et tastatur og en mus til USB-portene på serveren til at gå gennem installationsprocessen. Hvis du hellere vil ikke afbryde dine enheder fra din stationære computer , kan du tilslutte en bærbar computer via en af ​​USB- portene på serveren til at foretage installationen. Også tilslutte et Ethernet-kabel direkte fra en netværksport på serveren til en af ​​netværksporte på dit hjemmenetværk adapter og en anden Ethernet-kabel fra hjemmet netværkskort til din trådløse router .
    2

    Power på din server , og indsæt Windows Home server installation disk i din server diskdrev.
    3

    Klik på knappen "Næste" , når installationsguiden åbnes for at starte installationen setup. Vælg den region, du bor i fra listen i det næste vindue , og klik på knappen "Næste" , når du er færdig.
    4

    Vælg de harddiske, der er i brug på computeren. Klik på knappen "Næste" , når du er færdig.
    5.

    Klik på pilen ved siden af ​​tekstboksen , og vælg " Ny installation " fra drop -down menu. Klik på knappen "Næste" .
    6

    Klik på alternativknappen ved siden af ​​" Jeg accepterer aftalen " for at acceptere End -User License Agreement . Klik på knappen "Næste" .
    7

    Input dit produkt nøgle i kasserne leveret på det næste skærmbillede . Produktnøglen kan findes på din Windows Home Server kassen. Klik på knappen "Næste" , når du er færdig.
    8

    Skriv et navn i tekstfeltet ved siden af ​​" Home Server Name ". Du kan navngive din server , hvad du ønsker . Klik på knappen "Næste" , når du er færdig.
    9

    Klik på afkrydsningsfeltet ved siden af ​​den bekræftelse erklæring at anerkende, at data på din harddisk vil være tabt. Klik på knappen "Næste" . En dialogboks vil åbne beder dig om at bekræfte , at du kender data vil blive tabt. Klik på knappen "Ja" .
    10

    Klik på "Start " knappen for at starte installationen . Det vil tage nogen tid , afhængigt af computeren . Anlægget genstartes flere gange under installationen . Når installationen er færdig , vil du se Windows Home Server velkomstskærm.
    11

    Klik på pilen i bunden af ​​Windows Home Server velkomstskærm.
    12

    Type en adgangskode til din server i den relevante tekstboks. Du bliver nødt til at bekræfte adgangskoden i tekstfeltet under dette . I tekstfeltet nederst på skærmen , skal du skrive en adgangskode hint ind i tekstfeltet. Klik på pil fremad , når du er færdig.
    13

    Slå automatiske opdateringer til eller fra. Dreje dem på, er anbefales , på den måde din computer kan holde sig opdateret med aktuelle software og beskyttelse mod virus og andre trusler . Klik på pil fremad , når du er færdig.
    14

    Vælg, om du ønsker at blive involveret i kundeoplevelsen programmet. Dette er op til dig . Microsoft vil tage oplysninger om din computer og bruge det til en undersøgelse af systemet og server brug som forklaret i bagsidetekst øverst på skærmen. Klik på pil fremad , når du er færdig.
    15

    Vælg , om du vil Fejlrapportering tændt eller slukket . Dette vil bede dig om at indsende en fejlrapport til Microsoft , når et program uventet lukkes , eller der er et problem med software. Klik på pil fremad , når du er færdig.
    16

    Afbryd skærm, tastatur og mus eller din bærbare computer fra serveren. Hold Ethernet-kablet sluttet til routeren. Dette er, hvordan dine andre computere oprette forbindelse til serveren . Servere understøtter ikke trådløse forbindelser mellem routeren og serveren.
    17

    Hent Windows Home Server Connector software ( se Resources) til enhver computer , du ønsker at oprette forbindelse til serveren .
    < Br > 18

    Klik på " WHSCONNECTORINSTALL.exe " ikonet , når du er klar til at installere serveren stikket til din computer.
    19

    Klik på knappen "Næste" , når installationsguiden starter, og følger monteringsvejledning .
    20

    Log ind på din server ved at skrive den adgangskode, du oprettede under installationen af ​​server software på din server . Klik på knappen "Næste" .
    21

    Vælg, om du ønsker at vække computeren op til at bakke op på computeren. Klik "Næste" for at konfigurere opsætningen. Når konfigurationen er færdig, klik på "Afslut " knappen.
    22

    Klik på serveren ikonet i systembakken for at åbne server konsollen. Log ind med din adgangskode, og du vil have adgang til serveren.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad er hastigheden af ​​Dial Up 
    ·Client Server & Peer -to- peer-netværk 
    ·Hvad gør omskiftere og Routere bruge til at gøre Forw…
    ·Sådan ændre filnavnet Med Date Command 
    ·Command Transfer Protocol 
    ·Sådan Send en lejlighedsvis fax via internettet 
    ·Seks Grundlæggende Computer Network Komponenter 
    ·Sådan Set Up OpenVPN i Tomat 
    ·Sådan bruges VNC Software 
    ·Hvordan at oprette en Thin Client Network 
      Anbefalede Artikler
    ·Er en mindre Fragmentation Threshold Better 
    ·Hvad betyder VoIP Mean 
    ·Hvordan kan man øge båndbredde på en DS3 Channel 
    ·Sådan Fremskynde en FTP Transfer 
    ·Sådan udføres en Modemhastighed Tjek 
    ·Sådan installeres Linksys 10/100 5 -Port Workgroup Swi…
    ·Top 10 sårbarhed scannere 
    ·Sådan Set Up delte filer 
    ·Hvorfor skal jeg have en statisk IP-adresse 
    ·Sådan nulstilles en hjemmegruppe adgangskode 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com