| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Andet Computer Networking >> Content
    Hvordan opretter jeg et netværk mellem computere over en telefonlinje
    ? Etablering af et netværk af computere normalt bruger en forbindelse inden for en husstand på et LAN eller Local Area Network. Det samme netværksforbindelse kan ske ved hjælp af telefonlinjer samt, kaldes en HomePNA netværk. Disse forbindelser , nødvendig, når fildeling er nødvendig eller for en fjernforbindelse setup, bruge husets fastnet telefon -system til at forbinde computere, så de kan overføre oplysninger , ellers kendt som at tale til hinanden på et netværk ved hjælp af en dial-up -style forbindelse . HomePNA Fakta

    Ifølge HomePNA Alliance hjemmeside, Alliancen er "en af ​​de førende kablede netværksteknologier i hjemmet og valget af store udbydere på verdensplan. " Alliancen er ansvarlig for de krav og specifikationer for kablede netværk mulighed, og for at fordele de tjenester via forskellige forretninger såsom Internet Service Providers , eller internetudbydere . Den HomePNA 2,0 netværket overfører data med en hastighed på kun 10Mbps , version 3.0 på 128Mbps og version 3.1 , den nyeste release , overførsler op til 320Mbps og er tilgængelig , så længe den installerede hardware er kompatibel. Den HomePNA Netværket arbejder gennem de eksisterende telefonlinjer , så du ikke har brug for netværks switche eller hubs til netværket mere end to computere på én gang .
    Krav & Forberedelse

    Make sikker på at du har alle de nødvendige elementer før start. HomePNA netværk kræver en HomePNA USB -adapter eller et PCI-kort adapter til en stationær pc og en PC -kort til en bærbar computer. En Ethernet -router er lettere at bruge, men ikke nødvendigt , de fleste internetudbydere vil give Internet deling software til HomePNA setup. Du har også brug for telefonledninger til at forbinde pc'er sammen til routeren. HomePNA kræver en fungerende telefonstik i hvert rum af netværks-pc'er , alle er på samme linje eller nummer. Dette er fordi det er den telefonlinje skabe netværk med linjerne fodring oplysninger og data til pc'er , hvis man er på en anden linje , de ikke får de samme oplysninger som de andre, og de vil ikke tale med hinanden . Design konfigurationen , før du begynder , så du ved præcis, hvilke enheder er dele af netværket . Denne måde kan du vide, hvor mange telefonstik du får brug for opsætningen. Fordi du kan netværksenheder såsom printere og scannere på denne måde såvel kræver de deres egen separate væggen . Overvej tjenesteudbyder, du vil bruge , da det kan have en specifik HomePNA pakke, der omfatter nogle af de nødvendige hardware og software.
    HomePNA Networking

    Sluk for computeren , skal du installere HomePNA adapter i henhold til fabrikantens anvisninger , og når det er afsluttet , starter pc'en. Windows registrerer automatisk adapteren og bede dig om at installere driverne. Indsæt den disk, der fulgte med HomePNA adapter og følg vejledningen i installationsguiden for at installere den. Når du er færdig , slukke computeren igen for at installere Ethernet-modem , også i henhold til producentens anvisninger. Når du er færdig , starter pc'en igen, og gentag trin i adapteren. Når du er færdig , skal du genstarte pc'en for at fuldføre installationen ændringer. Hvis der i det usandsynlige tilfælde , du ikke har Ethernet-router , skal du installere internetforbindelse deling software , følge anvisningerne og derefter udpege , hvilken PC vil forbinde direkte til internettet. De andre pc'er på netværket vil forbinde til internettet via denne pc, som om den handlede som en server gør , distribuere signaler i hele netværket . Når du er færdig , i Windows XP og 7 skal du klikke på "Start " og derefter " Control Panel " og derefter " Netværk og Internet " og derefter " Sharing Center" og derefter Administrer Internetforbindelser. " Klik på" File "og derefter " Ny Indgående Connection . "Når dialogboksen åbner , skal du følge anvisningerne for at konfigurere netværksforbindelsen. i Windows XP skal du klikke på "Start " og derefter " My Network Places " og derefter på den højre rude på " Opsætning af en hjem eller lille kontor netværk" og følg derefter vejledningen i netværket guiden Deling . når du er færdig , slick på "Afslut " knappen , og du har nu en hjemmecomputer netværk, der arbejder over telefonlinjen .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan kopieres IAS Config 
    ·Sprint Overdrive Instruktioner 
    ·Sådan konfigureres Crossover Cable 
    ·En fejllog fil er beskadiget 
    ·Sådan Port- Forward Motorola SB5120 for en server 
    ·Fordele ved en Online Booking System 
    ·Sådan installeres hughesnet 9000 
    ·Forståelse Netværk Hardware 
    ·Sådan kører en batch kommando på en Remote PC 
    ·Hvad er Network sekventering 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan faxer Ved hjælp af en VoIP-telefon service 
    ·Sådan bruges et crossover-kabel med Apple Computers 
    ·Sådan forbindelse til Linksys Network 
    ·Sådan Port Forward på en Ventrilo Linksys WRT54G 
    ·Problemer med installation af en Netgear Router 
    ·Sådan installeres en Linksys WRT54G V1 Wireless Router…
    ·Sådan aktiveres My Wireless 
    ·Hvordan man laver et netværk med Hamachi 
    ·Udstyr nødvendig for at gennemføre en klient-server S…
    ·Sådan Reparation Windows XP Networking 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com