| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Andet Computer Networking >> Content
    Spørgsmål i opbygningen af ​​et netværk Solution
    Design af et netværk til et hjem , mindre virksomhed eller selskab præsenterer spørgsmål om den type netværk til at gennemføre. Beslutninger skal træffes på det antal computere, der kan fungere effektivt på et netværk, netværkssikkerhed, omkostninger til netværksudstyr og software applikationer. Et netværk strategi effektivt kan designes, implementeres eller opgraderes ved at foretage en behovsvurdering . Server Issues

    En af de overvejelser, når opbygge et netværk løsning er at have en centraliseret server. En central server kan fungere som en "main computer" til at gemme filer og give adgang til ressourcer på tværs af netværket. Hvis et stort netværk er planlagt , må andre faktorer tages i betragtning , såsom den type processor, hubs og routere , og den type eller antal harddiske , som serveren skal have.
    Antal Computere

    spørgsmålet om, hvor mange computere skal være på et netværk er vigtigt. Dette afhænger af, hvor mange brugere vil være på netværket . Antallet af computere vil afgøre, om en server er nødvendig for netværket , topologi af nettet og den sikkerhed , der er nødvendig for netværket. En faktor i fastsættelsen af ​​antallet af computere for en lille virksomhed netværk er din beslutning om at købe eller lease edb-systemer til netværket.
    Ethernet og Wireless Networks

    Oprettelse af et net indebærer besvare og behandle begrebet netværkstopologi . Ethernet-netværk er meget almindelige i hjemmet og mindre virksomheder operationer. Disse netværk er forbundet med kategori 5-kabel , USB-tilslutninger , RS-232/RS-485 serielle forbindelser eller en hub. Trådløse netværk er adgang radiofrekvenser, og få adgang til en grundlæggende trådløse signal op til 1.000 meter . Disse netværk kan effektivt betjene en computer -netværk , der indeholder overalt fra 2 til 20 computere.
    Wide Area Networks
    p Hvis der er mere end 20 computere, et wide area network ( WAN ) bør overvejes . WAN findes i mange business konfigurationer og omfatter en kombination af et kabelforbundet netværk (et netværk , der bruger kabler, såsom Ethernet 10/100 Base-T -kabel) og en kombination af dial-in eller trådløse netværks-konfigurationer . WAN kan konfigureres med flere knudepunkter , der linker til hinanden og "routere" , der øger netværkets signal på tværs af netværket .
    Token Ring Networks

    spørgsmålet om, hvorvidt eller ikke at bruge et token ring netværk kan anvendes på tilfælde, hvor en mainframe eller minicomputer er den centrale behandlingsenhed punkt for en række computere ( mere end 20 ), som er fordelt over et netværk i forskellige konfigurationer . Token Ring -netværk findes i store selskaber , der har legacy-systemer og udstyr ( udstyr, der er forældet, men stadig funktionel ) . Token ring -systemer bruger en stor hub kendt som en TCP /IP ( Transmission Control Protocol /Internet Protocol) eller en modulær flyelektronik enhed ( MAU ) for at fungere som bindeled mellem de vigtigste computer og andre computere adgang til netværket.
    < Br >
    Security Applications

    alle operativsystemer (Windows, UNIX , Linux og OS /2) har en grundlæggende netværksserver pakke, der omhandler sikkerheden på tværs af netværket . Det niveau af sikkerhed , der er implementeret på et netværk , afhænger af følgende spørgsmål: Er der følsomme anvendelser på et netværk , der er forretningskritisk ? Vigtig strategiske oplysninger om virksomhed eller personlige filer af en medarbejder? Adressering den type programmer, der er på netværket , vil bestemme niveauet af sikkerhed er nødvendig for netværket.
    Spørgsmål om omkostninger

    Uanset størrelsen af netværket , der er altid spørgsmålet om omkostningerne . Et hjemmenetværk , der kører en Ethernet eller trådløs konfiguration vil sandsynligvis koste mindre i udstyr , operativsystemer og software end et token ring netværk, der er fundet i store virksomheder. I enhver situation ( at implementere eller opgradere et netværk) , bør en omkostningsanalyse hjælpe med at bestemme, hvor meget at bruge på et netværk.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·EOBD Protokoller 
    ·Sådan bruges GNS3 at simulere en Cisco PIX firewall 
    ·Forbindelsesløs Protocol 
    ·Ulemperne ved Thin Client 
    ·Sådan Set Up en VMware Virtual Switch 
    ·Hvordan til automatisk at sende en Magic Packet til en …
    ·Hvad vil det sige at Ping en computer 
    ·Om Cisco Systems 
    ·Hvordan kan jeg få min ASA Reager på Ping 
    ·Sådan Find Out dit dataforbrug Med Comcast 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan at tvinge en Ethernet Reset 
    ·Kan jeg vedhæfte en anden computer til en Wired NETGEA…
    ·Hvad er DHCP Udgivelse 
    ·Sådan forbinder computere sammen over internettet 
    ·Sådan konfigureres en pc til at skifte til en router 
    ·Z- Wave -protokollen 
    ·Sådan Tilslut en Mac til en pc netværk 
    ·Hvordan man laver en cPanel PCI Compliant 
    ·Gør Router Channel Settings Matter 
    ·Hvordan at foretage gratis Computer Telefonopkald 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com