| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> Andet Computer Networking >> Content
  Sådan Se Streaming Online TV fra et andet land med en proxy -server
  Måske er du en borger i Storbritannien, der er flyttet til udlandet , og du savner at holde op med dine foretrukne tv-shows - eller måske er du bare en amerikaner, der er nysgerrig, hvad TV i et andet land er. Uanset grunden, hvis du nogensinde har prøvet at gå til en streaming TV website såsom iPlayer , iTV , Hulu eller Netflix og du er i et andet land , er du mødt med en meddelelse om, at på grund af restriktioner , de kan 't lade dig se noget. Bummer ! Hvordan fungerer det ved, at ? Hvad sker er, at hjemmesiden ser på din offentlige IP-adresse og bruger den til at bestemme din placering . Hvis du spekulerer på, hvad din offentlige IP-adresse er , kan du gå til whatismyip.com og det vil fortælle dig . Løsningen på dette problem er at anvende , hvad der kaldes en proxyserver . En proxyserver er en separat computer , der fungerer som mellemled mellem dig og uanset ressourcer, du forsøger at få adgang til. Du sender en anmodning til proxy server og derefter proxy server behandler anmodningen på dine vegne. Proxy-servere anvendes primært i virksomhedernes miljø filter netværkstrafik , men for at løse vores problem , vi stoler på én karakteristisk for dens brug , som måske ikke har gået op for dig endnu. Den ressource (i dette tilfælde et websted) ser kun den offentlige IP -adressen på den computer, der har fremsat anmodningen : IP af proxy -server, ikke din. Så nu forestille mig, hvis du var i Amerika og forbundet til en proxy-server placeret i Storbritannien. Hvad ville der ske ? Det ville se som du var i Storbritannien! I denne artikel vil jeg give de skridt til, hvordan man finder en proxy-server service og konfigurere computeren til at bruge det . Ting du skal
  Broadband Internet Connection
  Browser: Firefox eller Internet Explorer
  Computer: PC eller Mac
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Find en proxy server service til brug . Hvis du har søgt efter en, før du sandsynligvis kommet på tværs af en række "Gratis " proxy-server sites. Nogle af de servere på disse websteder gør arbejdet til en lille grad til browseren websider , men for rent faktisk forsøger at streame medier har jeg endnu til at finde en, der vil arbejde.

  Den bedste løsning er at bruge en betalt proxy tjeneste . I dette eksempel bruger jeg XROXY.com . XROXY har en masse ting går for det . De har en gratis 3 -dages prøveversion , de er billige, de fuldt ud forstår , at du ønsker at bruge deres service til at streame medier til gode resultater, og de bruger PayPal, så du ikke behøver at bekymre dig om at give nogle fremmed på anden side af kloden dine kreditkortoplysninger .
  2

  på XROXY website , skal du vælge " Premium proxy ". Vælg flaget på det land , du vil have din proxyserver til at være placeret i ved at klikke på alternativknappen ved siden af ​​flaget .

  Vælg din "Tegningsperioden " og " Abonnement Gentagelse ". Indtast derefter din e-mailadresse og klik på " Abonner ".

  Vær sikker det land, du vælger , er det land, der er vært for websteder, du ønsker at få adgang til.

  brug ikke en falsk e-mail -adresse , ellers kan de ikke sende dig dit proxyserveradressen. Dette vil tage dig til PayPal , hvor du vil tjekke ud. Ved slutningen af ​​kassen det vil give dig et brugernavn og adgangskode til proxy

  * Bemærk : . . Sørg for at skrive den adgangskode ned, fordi det ikke vil blive sendt til dig
  p Hvis du ønsker at afslutte dit abonnement , før din prøveversion løber ud , gå til din PayPal-konto for at annullere abonnementet. Der er ingen option på XROXY stedet for at annullere.
  3

  Tjek din e-mail. Du bør få en besked med din proxyserver adresse, portnummer , brugernavn og abonnements-id . Dit password blev givet til dig under PayPal kassen . Du skrev det ned , ikke?
  4

  Set Up Firefox

  jeg starter med Firefox , fordi det er det nemmeste at konfigurere til at bruge en proxy. Instruktionerne er stort set identiske til både PC og Mac.

  På en pc i Firefox, skal du gå til Funktioner> Indstillinger > Netværk > Indstillinger .

  For en Mac i Firefox, skal du gå til Firefox > Indstillinger > Netværk > Indstillinger .

  Klik på " Manual proxy konfiguration ", og indtast IP -adressen på din proxyserver i " HTTP Proxy " feltet og havnen i "Port " feltet.

  Check den boks, der siger " Brug denne proxyserver til alle protokoller ". Klik på OK. Nu vil det næste gang du forsøger at oprette forbindelse til en webside bede dig om proxyserveren brugernavn og adgangskode. Indtast de legitimationsoplysninger XROXY gav dig , og du er færdig.

  Senere afbryde forbindelsen proxy lige kommet tilbage til Netværksindstillinger og klik på " Ingen proxy . "
  5

  Set Up Internet Explorer

  Gå til Funktioner> Internetindstillinger > Forbindelser> LAN-indstillinger til at oprette en proxyserver i Internet Explorer.

  Kontroller, at begge bokse til Automatisk konfiguration er markeret.
  < p > Check " Brug en proxyserver til LAN ". Indtast proxy server IP og port i de relevante felter . Check " proxyserver til lokale adresser . "

  Klik på " Advanced ". Check " Brug den samme proxyserver til alle protokoller ". Hit "OK" på alle vinduer . Næste gang du gang du forsøger at oprette forbindelse til en webside det vil bede dig om proxyserveren brugernavn og adgangskode. Indtast de legitimationsoplysninger XROXY gav dig .

  Senere afbryde forbindelsen proxy lige kommet tilbage til LAN-indstillinger og fjerne markeringen " Brug en proxyserver til LAN ".
  6

  Set Up Safari på en Mac

  For at oprette en proxyserver til en Mac til at bruge med Safari vi nødt til at gå ind i Systemindstillinger.

  gå til Apple > Systemindstillinger > Vælg din netværksforbindelse (Airport eller Indbygget Ethernet) > Klik på Konfigurer (eller Avanceret for Leopard) > Proxy

  Leopard er endnu et skridt , . forandring Konfigurer Fuldmagter til

  Vælg "Web Proxy ( " Manuel ". HTTP ) " og indtast proxy server IP-adresse og port. Check " Proxyserver kræver password" og indtaste legitimationsoplysninger XPROXY gav dig . Når du er færdig klik på Anvend og derefter vælge " Secure Web Proxy ( HTTPS) ", og gentag processen.

  For at fortryde den Proxy Server forbindelse, du bliver nødt til at komme hele vejen tilbage her og fjerne markeringen Web Proxy og Secure Web Proxy .
  7

  Test ud af din konfiguration ved at gå til Google.com og se, om din browser tror du er i et andet land.

  for eksempel, hvis jeg har en UK Proxy Server , når jeg indtaster google.com ind i min browser , vil den automatisk ruten mig til google.co.uk i stedet.
  8

  nu er du klar til at gå se nogle udenlandske online streaming tv . Hvis du har en britisk proxy , BBC iPlayer og ITV er favoritter . Hvis du er uden for USA , og bruger en amerikansk Proxy, tjek Hulu, Netflix , AOL fjernsyn og meget mere!

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvad er Network + Certification 
  ·Sådan oprettes grupper i Global adresseliste Exchange …
  ·Hvad er en gateway i Computer Networking 
  ·Sådan Tilslut en PS3 til en bærbar 
  ·Sådan Send Bulk e-mail En e-mail på en Time 
  ·Visuel Network Analysis 
  ·Sådan Fastgør IRC Server 
  ·Slags Network Operativsystemer 
  ·Sådan Optag Network Information på en Udskriftsmedie …
  ·Sådan forhindres et domæne Administrator Password Cha…
    Anbefalede Artikler
  ·Hvordan er Bredbånd Internet Service tilsluttet min PC…
  ·TCP /IP- protokoller 
  ·Jeg kan ikke tænde på Network Discovery i Vista 
  ·Sådan nulstilles en NetGear Wireless Password 
  ·Hvordan at finde de PPPoE -indstillinger på en compute…
  ·Hvad er en Bonjour Apple 
  ·Når jeg Sæt internettet til porten i min laptop det b…
  ·Sådan Telnet til Linksys WRT160NL 
  ·Om Netværk Kurser 
  ·Sådan Set Up en Belkin Network USB Hub 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com