| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Andet Computer Networking >> Content
    Effekten af ​​elektronisk kommunikation
    Elektronisk kommunikation begyndte hundreder af år siden med teknologier, der i dag synes rudimentær - telegraf , morsekode og i sidste ende i telefon. Elektronisk kommunikation er vokset mere i de seneste par årtier , end den gjorde i løbet af de sidste par århundreder , udvide dets anvendelsesområde og nå til at omfatte nye deltagere fra hele verden og skabe nye måder at kommunikere , sammen med nye risici og ulemper. Den bekvemmelighed faktor

    Spørgsmål om bekvemmelighed drive popularisering af nye metoder til elektronisk kommunikation. Som telefoner og faxmaskiner blev suppleret af Internet og mobiltelefoner , kommunikation blev hurtigere og mere let tilgængelige. Internettet er bemærkelsesværdig for at tillade overførsel af visuelle data , såvel som tekst og tale , næsten øjeblikkeligt . Mængden af ​​information tilgængelig på internettet fortsætter med at vokse som brugere oprette og vedligeholde indhold, der eksisterer side om side med professionelt produceret indhold. Bredbåndsforbindelser er gjort tilgængelige i endnu udviklingslande og trådløs teknologi gør internettet til rådighed på steder aldrig tænkt possible.All af disse teknologier er på en vis måde overlegen i forhold til tidligere former for kommunikation , de erstatter. E-mail er øjeblikkelig, mens maile et brev tager dage . Tv er ikke interaktivt, men web-video indhold er meget tilpasselig og online gaming er populært . Elektroniske bøger fylder ingen plads , og kan være tilgængelige på små omkostninger , i modsætning til traditionelle trykte medier , hvilket kan synes dyrt og pladskrævende ved sammenligning.
    Access

    Electronic kommunikation åbner også kommunikationslinjer til personer, der ellers ville leve i relativ isolation. Denne øgede adgang er synlig i lande, hvor jord-line telefoner er blevet sprunget ovre i den teknologiske udvikling , og mange afrikanere egne mobiltelefoner, der er de første telefoner , de nogensinde har haft. Mobile enheder tjener de behov og livsstil af mennesker, der måske ellers aldrig har været i stand til at kommunikere med folk uden for rammerne af deres region.In akademikere , studerende fra hele verden kan holde kontakt via e- mail , deling af deres arbejde og bringe en grad af egenkapital til universiteter uanset deres fysiske størrelse eller beliggenhed. Samarbejde i kunst og videnskab har også nydt stor gavn af billig og nem kommunikation.
    Networking and Sociability

    De sociale elementer af elektronisk kommunikation kan ikke overvurderes , og er i dag en vigtig emne i studier af amerikanske livsstil og populære trends. Social networking har været igennem flere forskellige faser , der vokser med hver ny bølge af internetbrugere. I dag er verdensomspændende net samle mennesker, der deler interesser, men måske aldrig har mødt . Ligeledes populære ungdoms -orienterede sociale netværkssider som MySpace , Facebook og Twitter tillader folk at bære på venskaber i løbet lange distances.The stigning i selskabelige medier har radikalt ændret ikke kun den måde , folk kommunikerer , men den måde de relaterer til hinanden, og endda hvordan de ser sig selv . For sociologer , adfærdsmæssige psykologer og kulturelle kritikere dette udgør et vigtigt område af undersøgelsen .
    Global Culture

    af stor betydning for populære medier og kommercielle interesser er den hurtige udveksling af tendenser, der sker via elektronisk kommunikation . Den lethed, hvormed indhold kan deles online betyder , at modeluner og tendenser er sjældent som lokaliseret som de engang var . Sådanne bevægelser behøver ikke at vente på den fysiske flytning af mennesker til at sprede , men i stedet kan millioner af brugere over hele verden gøres opmærksom på dem straks. Dette omfatter nyheder, som også har haft en tendens mere i retning af en global bøjet med mindre lokal dækning selv fra lokale nyheder agencies.For brugere , elektronisk kommunikation giver mulighed for formidling af indhold vidt og bredt på lidt eller ingen omkostninger. Det betyder, at de lokale kunstnere, musikere og forfattere kan dele deres arbejde ved at markedsføre sig selv i et format, der er let tilgængelig for alle. Mens dette har resulteret i en syndflod af brugerskabt indhold online , har det også nødvendiggjort filtrene og nye processer , som at indholdet er evalueret , vurderet og købt eller solgt .
    Privatliv og sikkerhed < br >

    for alle sine fordele, elektronisk kommunikation bærer med sig flere farlige aspekter . Privatliv og sikkerhed har været bekymring for brugerne af elektronisk kommunikation siden de dage i telegrafen . I Internet alder, skal alle data, der sendes elektronisk passere gennem en række faser , hvor det potentielt kunne opfanges af en tredjepart. Den bekvemmelighed i at drive forretning online - i form af online banking, aktiehandel og shopping - har tvunget virksomhederne til at opfinde sikkerhedsforanstaltninger , der yngler i det mindste en vis grad af tillid til deres kunder. Alligevel tilfælde af identitetstyveri nummer i tusindvis hvert år og risikoen for krænkelse af privatlivets fred er en stor bekymring for mange forældre, hvis børn kommunikere elektronisk . Cyberkriminalitet udgør en betydelig trussel mod de økonomiske interesser og Internet-baserede spionage har været mål for særlige sikkerhedsforanstaltninger programmer vedtaget af de fleste regeringer og store virksomheder over hele verden. Alligevel elektronisk kommunikation fortsætter med at blomstre på trods af disse risici , delvist på grund af de enorme investeringer , der er foretaget i minimere dem.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Send en Wake on LAN Command 
    ·Hvad er Wireless Application Protocol 
    ·Sådan bruges DHCP på Linksys 
    ·Hvad er PBX Integration 
    ·Sådan tilslutte en Højre-/venstreløb 
    ·Sådan Tilslut en pc til en mobiltelefon på Bluetooth 
    ·Sådan Find DNS nummer 
    ·Sådan Find en partition nummer 
    ·Sådan slette alle beskeder fra en Exchange Mailbox 
    ·LogMeIn Systemkrav 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges VoIP for en Small Business 
    ·Hvad Er 802.11b Standard 
    ·Sådan Block webbrowsere på Router Level 
    ·Hvordan at skjule en IP- adresse i Windows XP 
    ·Hvad er MRTG Graphs 
    ·Sådan konfigureres din sikkerhed på dit SB5100 modem 
    ·Hvor meget båndbredde er tilstrækkeligt til en lille …
    ·Hvordan man laver en retningsbestemt antenne til et trå…
    ·Sådan slutter en pc i et trådløst LAN-miljø 
    ·Hvordan virker Metal påvirke et trådløst signal 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com