| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Voice Over IP >> Content
    Hvordan man gennemfører SIP protokoller
    Session Initiation Protocol ( SIP) er den primære protokol, der bruges med Voice over Internet Protocol (VoIP) bredbånds telefoni systemer . SIP kan du mikse og matche hardware og software telefoner adgang til en bredbåndsforbindelse VoIP service provider og foretage gratis eller til nedsat pris opkald over internettet. Det sikrer, at alle telefoner på netværket bruge den samme opkald og programmering protokoller ved tilslutning til andre VoIP eller landbaserede telefonnet . Vil oprette forbindelse til et VoIP-netværk og begynde at foretage opkald over internettet, skal du først konfigurere din software eller hardware VoIP-telefoner til brug på SIP netværk af tjenesteudbyderen. Ting du skal
    Hardware eller software SIP telefon
    VoIP service provider
    bredbånd router ( for hardware SIP telefoner)
    Vis Flere Instruktioner
    Configure Software SIP telefoner
    < br > 1

    Gå til et websted , der tilbyder SIP eller VoIP-software telefon -programmer. Adskillige hjemmesider tilbyder SIP eller VoIP-software telefoner gratis ( se "Ressourcer " nedenfor). Download og gem telefonprogrammet filen på din computer .
    2

    Gå til den mappe , der indeholder den downloadede software telefon ansøgning . Dobbeltklik på filnavnet for at starte installationsprogrammet nytte. Følg vejledningen på skærmen for at installere softwaren telefonens program på din computer. Genstart computeren, hvis installationsprogrammet beder dig om at gøre det.
    3

    Åbn SIP eller VoIP-telefon program på din pc . Klik på "Indstillinger " eller " Tools" på menulinjen, og vælg derefter "Indstillinger " eller " Indstillinger ". Klik på "Avanceret" eller " Server " link.
    4

    Find " Konto" eller "Bruger" informations felter i "Avanceret" eller "Server" sektionen. Indtast brugernavn og adgangskode tildeles dig af VoIP netværksleverandøren. Skriv den offentlige IP-adresse af VoIP-udbyders SIP-serveren (som vil levere ) i " External Server " eller " SIP Server " feltet. Hvis din VoIP-udbyder udstedt dig en " STUN " server -adresse, indtast URL eller IP-adresse i feltet " STUN Server " feltet.
    5.

    Klik på "Anvend " eller "Gem "-knappen for at gemme nye SIP-indstillinger. Luk SIP eller VoIP-software telefon ansøgning og derefter genstarte det . Når du har genstartet software telefon program, at programmet logger på din VoIP service provider netværk ved hjælp af de indstillinger, du har angivet i ansøgningen. Vent, mens VoIP telefon ansøgning etablerer en forbindelse til VoIP-netværk . Bruge softwaren telefonen til at foretage og modtage opkald på internettet. Opsæt andre software -telefoner på det lokale netværk efter behov.
    Konfigurere en Hardware SIP eller VoIP telefon
    6

    Tilslut RJ- 45-netværkskabel følger med hardwaren SIP telefon til "LAN " eller " netværk "-porten på telefonen , tilslut den anden ende af netværkskablet en åben port på bredbånd router. Hvis telefonen har en AC -adapter, slutte den til telefonen og sæt den i.
    7

    Tænd SIP telefon. Vent, mens telefonen opretter forbindelse til routeren og modtager og IP-adresse automatisk. Når telefonen modtager en IP -adresse fra routeren , vente på at telefonen fortsat opstart og vise konfigurationen IP-adresse for SIP -telefon.
    8

    Åbn en webbrowser på en computer , der er tilsluttet til den samme router som SIP hardware telefon . Indtast konfigurationen IP-adresse fra telefonen i adresselinjen i webbrowseren, og tryk på "Enter "-tasten. Der henvises til brugervejledningen til telefonen for at finde standard brugernavn og password input disse at komme ind i konfigurationsprogrammet
    9

    Klik på " Install " eller " Setup" knappen eller linket i telefonens . "Administration" eller " Configuration" konsol. Følg anvisningerne på skærmen for at programmere SIP telefonen til brug sammen med din VoIP service provider . I de fleste tilfælde er de eneste indstillinger, der kræves for at oprette forbindelse til et VoIP-netværk det tildelte brugernavn og password , SIP server navn og SIP- serverens IP-adresse , alle andre indstillinger er valgfri. Der henvises til brugsanvisningen til hardware SIP telefon til afgøre, om du ønsker eller har brug for at aktivere valgfrie indstillinger.
    10

    Klik på " OK" eller "Opdater "-knappen i konfigurationen konsollen til at opdatere telefonen med SIP-indstillinger. Vent, mens hjælpeprogrammet downloader ændringerne til SIP telefon og opdaterer enhedens firmware . Hvis du bliver bedt om det, slukke for telefonen og tænd den igen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan får du en Magic Jack 
    ·Sådan Setup en Ventrilo Server 
    ·Sådan Set Up Cisco VoIP 
    ·Sådan nulstilles en Linksys Phone Adapter 
    ·Sådan bruges VoIP i uddannelse 
    ·VoIP Signal Test 
    ·Sådan Test Ventrilo 
    ·Gatekeeper Protocol 
    ·Folk kan ikke oprette forbindelse til min Ventrilo Serv…
    ·Hvordan sporer jeg Telefonopkald via VoIP 
      Anbefalede Artikler
    ·Definition af bredbånd 
    ·Sådan Monitor Netværk Båndbreddeforbrug 
    ·Sådan konfigureres trådløse enheder på en Orange Li…
    ·Sådan Deltag i Winx Club 
    ·Konflikt i Internet Connection Sharing (ICS ) IP 
    ·Sådan Beregn megabyte per sekund 
    ·Hvordan finder jeg en talkode for trådløst internet 
    ·Sådan oprettes en genvej til Postkasse 
    ·Sådan bruges PayPal & Flash 
    ·Hvordan til at forbinde computere til en server via int…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com