| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Trådløst netværk >> Content
    DWL- G820 D -Link forbinder ikke Wireless Linksys -N
    internetforbindelser er tæt integreret i meget af video-spil , der giver dig fordele som multiplayer spil , automatiske spil opdateringer , Internet browsing muligheder og meget mere. Din DWL- G820 D -Link Wireless Gaming adapter giver dig mulighed for at oprette forbindelse til internettet, hvis du har en enhed med et Ethernet-kabel , men ikke en Wi-Fi -adapter, og den normalt fungerer godt med Linksys Wireless- N routere. Hvis du ikke kan tilslutte til dit Wi- Fi-netværk, kan nogle få almindelige problemer , der forårsager problemet . Genstart Devices

    Et af de mest grundlæggende fejlfindingstrin , du bør udføre, er blot at genstarte enhederne. Indimellem kan trådløse enheder støder på fejl eller forbindelsesproblemer , der er vanskelige eller umulige at isolere , og blot genstarte vil lade dem med at etablere en arbejdsgruppe forbindelse igen. Du kan genstarte begge enheder ved at tage dem i mindst 30 sekunder, og derefter sætte dem tilbage i og forsøger at genoprette forbindelsen .
    Signal Strength

    En almindelig årsag til en trådløs enhed ikke at forbinde er dårlig signalstyrke. I nogle tilfælde kan din DWL- G820 D -Link påvise tilstedeværelsen af ​​dit trådløse netværk, men kan ikke oprette en pålidelig forbindelse , fordi signalet er for svagt. Du kan forbedre signalmodtagelsen ved at flytte både gaming adapter og router væk fra andre elektroniske enheder og fra metalgenstande , som skriveborde eller arkivskabe . Flytning af to tættere på hinanden , vil også hjælpe , og ideelt set din Linksys router bør være nær centrum af dit hjem og væk fra reflekterende overflader og lysstofrør .
    D -Link opdatering < br >

    "firmware " er det væsentlige software , som enheder bruger til at fungere , og opdateringer til denne firmware kan gøre enheden fungere mere pålideligt. Bemærk, at din gaming adapter ikke kan have en opdatering til rådighed, standard DWL- G820 ikke har en opdatering, men B revision af adapteren gør. Tjek din adapter revision ved at se på etiketten på enhedens underside . Efter du har downloadet opdateringen fra D -Link (link i Resources) , installere det ved at forbinde enheden med en Ethernet-kabel til en computer og skrive " 192.168.0.35 " uden anførselstegn i en webbrowser URL bar . (Hvis du manuelt har ændret enhedens IP-adresse , type, i stedet for. ) Skriv "admin " som brugernavn og lade password feltet tomt , medmindre du har tilføjet en adgangskode manuelt i fortiden. Klik på " Funktioner " og derefter " Firmware " og derefter " Vælg Arkiv " for at vælge den opdatering, du har downloadet. Når du klikker på "OK " Opdateringen installeres .
    Router opdatering
    p Du kan hente opdateringer til din router ved at besøge Linksys support side (link i Ressourcer ) , vælge din router og klikke på fanen "Hent" , hvor du kan vælge din version nummer fra en drop -down menu. Hvis du ikke kender din version nummer, finde det på undersiden af routeren. Klik på " Download" linket for at hente opdateringen på din computer. Derefter oprette forbindelse til routeren med et Ethernet-kabel , hvis du ikke bruger en ledning allerede . Efter at have indtastet 192.168.1.1 i en webbrowser URL bar, vil du blive bedt om et brugernavn og en adgangskode. Lad brugernavn feltet tomt og skriv " admin" som password , medmindre du manuelt ændret adgangskoden i fortiden. Klik på "Administration" fanebladet " Firmware Upgrade " og " Gennemse ". Vælg derefter den fil, du lige har downloadet . Når du klikker på "Start Upgrade ", firmwareopgraderingen vil begynde.
    Korrekt opsætning

    Medmindre DWL- G820 Gaming Adapter er konfigureret korrekt , det vandt ' t forbindelse til din Linksys Wireless -N router. Opsætning kan være svært, så hvis du er usikker på , at du sætter det rigtigt op , arbejde gennem Quick Install , der fulgte med enheden. Et af de første skridt er at forbinde din computer til enheden og sætte en statisk IP-adresse til adapteren. Hvis du har Windows 7 på din computer , processen er forskellig fra instruktionerne i guiden. I Windows 7 skal du klikke på Start- knappen og derefter "Control Panel". Her skriver " adapter" i søgefeltet i vinduets øverste højre hjørne og derefter klikke på " Vis Netværksforbindelser. " Efter du højreklikker " Local Area Connections " og vælg " Egenskaber ", vælg " Netværk " fanen og til sidst klik på " Internet Protocol Version 4 ( TCP/IPv4 ) " og derefter "Egenskaber". Indtast en statisk IP -adresse som anvist i guiden , og følg de resterende anvisninger.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Forklaring af Grid Antenner 
    ·Hvordan til at overføre musik fra en computer til en m…
    ·Sådan deaktiveres NAT på en Netgear WGR614v7 
    ·Sådan Bridge en Linksys WAP54G 
    ·Verizon KPC680 Vs. Verizon V740 
    ·Sådan Forlæng trådløs modtagelse 
    ·Hvad Er RTS Threshold 
    ·Grid Routingprotokol 
    ·Hvordan virker et Wi-Fi Connection Arbejde 
    ·Bluetooth Klargøringsvejledning 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Start en FTP service på Linux 
    ·Sådan Unnetwork Computers 
    ·IP-kamera Båndbredde Krav 
    ·Sådan Find & Delete Adium Chat 
    ·Sådan oprettes en Network Security vedligeholdelsespla…
    ·Sådan Set Up Trådløs kryptering 
    ·Sådan konfigureres Cisco StackWise 
    ·Sådan Send Wireless mellem to bygninger 
    ·Sådan Set en trådløs forbindelse på en stationær c…
    ·Sådan installeres en Belkin Wireless PC Card 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com