| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Trådløst netværk >> Content
    WEP Hex Vs. ASCII
    Wired Equivalent Privacy eller WEP, er en tidlig privacy protokol skabt til trådløse netværk. WEP tager et ASCII , eller almindelig tekst , adgangskode og konverterer det til en hexadecimal hemmelig nøgle . Den hemmelige nøgle bruges af klienten netværksenheder for at få adgang til det trådløse netværk. Ved opsætning af klient netværksenheder , er det nemt at blive forvirret over, om du er meningen at indtaste ASCII-eller hexadecimalt værdi, og det er bedst at standardisere på hexadecimal hemmelige nøgle til alle enheder . Nogle enheder vil henvise til det hexadecimale hemmelige nøgle som havende forskellige længder , men der er kun to længder understøttet af WEP . Hvis du bruger WEP, bør du kraftigt overveje at skifte til en mere sikker protokol som WPA eller WPA2 . Mens WEP giver beskyttelse mod tilfældige brugere , kan det " knækket " af en person med en lille smule netværk viden og den rigtige software. ASCII Password til hexadecimal Secret Key

    I en typisk trådløs router setup for WEP-sikkerhed , skal du indtaste en adgangskode i ASCII eller almindeligt alfanumeriske tegn. Routeren konverterer ASCII password ind i en 40-bit hemmelig nøgle , repræsenteret ved 10 hexadecimale tegn , og giver dig den hemmelige nøgle . Nogle routere tilbyder mulighed for at bruge et højere niveau af WEP-kryptering , undertiden kaldet WEP2 , der konverterer en ASCII password i en 104- bit hemmelig nøgle , repræsenteret ved 26 hexadecimale tegn .
    Client Device Setup < br >

    Når du opsætter det trådløse netværkskort af en klient enhed, kan du nogle gange give enten ASCII adgangskode, som netværkskortet konverterer til 10 eller 26 hexadecimale tegn eller hexadecimale hemmelige nøgle . Vær særlig opmærksom på vejledningen til den trådløse enhed , du bruger , fordi nogle enheder giver dig mulighed for at indtaste ASCII password som enten en ASCII-eller hexadecimalt tal , og nogle enheder kræver, at du præfiks hexadecimale tal med " 0x ". Hvis du indtaster den hexadecimale hemmelige nøgle i feltet Adgangskode , vil enheden konvertere den til en hemmelig nøgle , der ikke matcher routerens nøgle. Hvis du indtaster dit ASCII password i stedet for den hexadecimal hemmelige nøgle , og din ASCII password sker for at være 13 tegn (som er 26 hexadecimale tegn) , vil nogle netværksenheder bruge hexadecimal versionen den hemmelige nøgle og vil ikke være i stand til at forbinde til det trådløse netværk.
    Equipment fra forskellige leverandører

    Når du har et trådløst netværk med forskellige mærker af routere og klient netkort , er det ofte nemmest at brug hexadecimal hemmelige nøgle skabt af den første trådløse router med hver enkelt kunde netværksenhed , selv når du har mulighed for at indtaste en ASCII -nøgle. Holder sig til en standard måde at komme ind WEP sikkerhed vil resultere i færre fejl og bedre klient support. Desuden vil ikke hver enhed acceptere en ASCII -nøgle. Indtastning af hexadecimal hemmelige nøgle også mere fejlkontrol , da de fleste enheder vil afvise en nøgle , der ikke er enten 10 eller 26 tegn.
    40-bit vs 64-bit kryptering
    Salg

    Nogle networking leverandører vil henvise til WEP kryptering 64 - bit snarere end 40 - bit , og den højere WEP kryptering 128 - bit snarere end 104 - bit . Når kunden netværkskort og routeren kommunikerer med den hemmelige nøgle , det trådløse kort skaber en 24-bit initialisering vektor, som det placerer i begyndelsen af ​​WEP-krypteringsnøglen . Dette resulterer i en kombineret nøgle , der er enten 64 bit eller 128 bit i længden. Brugeren kan ikke se eller har kontrol over 24-bit initialisering vektor , der typisk ændrer sig med hvert transmission fra netværksenheden til routeren.
    Mindst Sikker Protocol

    Mens WEP-kryptering giver bedre sikkerhed end ingen kryptering på alle, det er den mindst sikre muligheden af nuværende netværksenheder. WEP hemmelige nøgle kan opnås med minimal indsats ved at lytte til de samtaler mellem en trådløs router og dets netværk klienter, der bruger almindeligt tilgængelige aflytning software og eventuelle trådløse netværkskort. Der er mere sikre protokoller til rådighed med mest aktuelle netværksenheder såsom WPA og WPA2 .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan kan man øge en trådløs adapter sortiment 
    ·Sådan Boost Clearwire Reception 
    ·Sådan slettes den sidst kendte Windows Location Konfig…
    ·Hvordan til at underskrive på Trådløs sikkerhed 
    ·Sådan Udskift en WiFi PCI Antenne 
    ·Sådan Bridge en Verizon WWAN 
    ·Telocator Alfanumerisk Input Protocol 
    ·Hvordan at vide, hvornår en Vonage Linksys Router Goes…
    ·Sådan deaktiveres Microsoft Wireless Controller Når d…
    ·Turning en Linksys WRT54G til en trådløs Extender 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres en trådløs adapter i en stationær…
    ·Sådan fjernes DD- WRT 
    ·Hvad er Video Conferencing Software 
    ·Sådan Slut en bærbar computer & computer Brug LAN 
    ·Sådan Find ud af, hvad Web sider er blevet set på min…
    ·Liste over Mandriva Wireless Cards 
    ·Sådan Konverter DB9 til RJ45 
    ·Sådan konfigureres en Linksys PAP2 
    ·Sådan konfigureres en D -Link DIR -655 på en Windows …
    ·Sådan får du en PSTN telefonnummer via internettet 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com