| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Trådløst netværk >> Content
    Jeg kan ikke slutte PowerBook G4 til Linksys Router WRT310N
    Macintosh s PowerBook G4 computere bruger et flytbart AirPort Extreme -kort til at oprette forbindelse til trådløse netværk. På grund af alder af teknologi, er det ikke foreneligt med nye trådløse standarder , der anvendes af enheder som WRT310N Wireless -N Gigabit Router. For at kunne bruge disse to enheder sammen , skal du muligvis opdatere din PowerBook G4 software eller aktivere ældre teknologier på din WRT310N . AirPort -indstillinger

    Wi- Fi-ikonet i øverste højre hjørne af skærmen giver dig mulighed for at tilpasse din PowerBook trådløse forbindelse indstilling. Klik på ikonet for at se en liste over netværk i nærheden og derefter klikke på navnet på dit netværk til at begynde at forbinde til den. Som standard vil din router navn være " linksys ". Hvis der er flere netværk kaldet " linksys ", en anden Linksys router nærheden er udsendelse med samme navn , kan dette forhindre dig i at oprette forbindelse til din WRT310N . Du kan omkonfigurere dit netværk navn i routerens indstillinger. Skriv dit netværk adgangskode for at oprette forbindelse til den. Hvis routeren ikke accepterer den adgangskode , skal du kontrollere , at du opretter forbindelse til det rigtige netværk . Hvis det stadig ikke accepterer din adgangskode, kan du nødt til at opdatere softwaren på din computer eller ændre routerens sikkerhedsindstillinger.
    AirPort Extreme-kort

    PowerBook G4 AirPort Extreme -kortet er af brugeren og ikke direkte forbundet til bundkortet. Hvis kortet ikke er korrekt installeret, eller hvis computeren er håndteret nogenlunde det kan komme løs og forhindre dig i at oprette forbindelse til et trådløst netværk. Hvis PowerBook G4 ikke viser et Wi -Fi-forbindelse ikonet i øverste højre hjørne af skærmen , er din AirPort Extreme -kortet enten komme unseated eller mislykkedes. Du bliver nødt til at fjerne computerens nederste panel med en Torx T8 skruetrækker til at få adgang til AirPort Extreme -kortet. Kanten af ​​AirPort Extreme -kortet vil blive flugter kanten af ​​sagen, hvis det er installeret korrekt. Hvis du ikke er behageligt at arbejde på din computer , kan du tage det til en computer værksted .
    Router Indstillinger
    p Du kan ændre nogle af routerens indstillinger for at gøre det lettere for din MacBook G4 til at oprette forbindelse til den. Skriv din routers IP-adresse, som er " 192.168.1.1 som standard " i adresselinjen i Internet browser på enhver computer, der er tilsluttet routeren . Vælg "Grundlæggende Wireless Settings " under "Wireless " fanen. Ændr " SSID " for at give det trådløse netværk et unikt navn . Skift "Network Mode" drop down -box til " Blandet " for at sikre , at din MacBook G4 s 802.11g AirPort-kort vil være i stand til at forbinde til netværket. Vælg " Wireless Security " fanen for at ændre dit netværks sikkerhed type. Vælg " WEP " for at tillade PowerBook G4 til at oprette forbindelse til routeren , selv om dens firmware er forældet . Hvis PowerBook G4 firmware er ajour , skal du vælge " WPA ", som er en mere sikker kryptering. Indtast et ord i " Passphrase " værdi. Klik på "Generate" , hvis du bruger WEP-kryptering til at oprette en ny WEP-nøgle. Indtast WEP-nøglen eller WPA-adgangskoden på din MacBook G4 til at oprette forbindelse til det trådløse netværk .
    Firmware Updates

    Opdatering af firmwaren til din router og AirPort Extreme -kort vil stige deres evne til at arbejde sammen. Du bliver nødt til at slutte PowerBook G4 direkte til din WRT310N med et Ethernet-kabel eller tilslutte til en anden router til at hente den nyeste software til computeren. Vælg "Systemindstillinger" fra "Apple" -menuen og derefter vælge " Software Update " fra menuen "Vis" . Klik på " Opdater nu ", vælge opdateringen til AirPort Extreme -kort og følg vejledningen på skærmen for at installere den seneste opdatering. Dette vil give din router til at forbinde til et netværk med en række forskellige typer af sikkerhed. Download den nyeste firmware til din router fra Linksys ' hjemmeside. Vælg " Firmware Upgrade " i " Administration " fanen på routerens web interface. Vælg den downloadede firmware filen på din computer , og start opgraderingen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges usikrede Trådløst internet 
    ·Hvor hurtig er Clearwire 
    ·Hvad er 4G Mobile Technology Om 
    ·Wireless Network Adapter Cards : Hvordan fungerer de 
    ·Sikkerhedsrisici af et trådløst netværk for en organ…
    ·Kan du bruge en tv- Forstærker til trådløs Internet …
    ·Kan Bluetooth blive hacket 
    ·Bredbånd & 4G 
    ·Hvad er en trådløs printserver 
    ·Sådan bruges en Flash Disk Som Dongle til en RT73 Wire…
      Anbefalede Artikler
    ·Forward Error Correction Techniques 
    ·Sådan Setup en Home Network i Vista 
    ·Sådan bruges en SMC EZ Connect Wireless CardBus Adapte…
    ·Sådan installeres Java Software 
    ·Sådan udskrive trådløst fra en Mac OS X.6.4 til en H…
    ·Sådan se alle de IP-adresser på et LAN netværk 
    ·Sådan oprettes forbindelse til en server via SonicWALL…
    ·Hvad sker, når en knude fjernes fra et netværk 
    ·Årsager til omvendt polaritet RF Connectors 
    ·Sådan installeres Cat6 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com