| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Trådløst netværk >> Content
    Hvad er Wireless B
    ? I udviklingslandene enheder til trådløst netværk computere til hinanden og til at bruge computere til trådløs adgang til internettet, er ingeniører forpligtet til at overholde branchens normer, der opstilles af Institute of Electrical and Electronics Engineers . Bygget off 802 specifikationer udviklet til at udføre disse samme opgaver ved hjælp af Ethernet-kabler , skabte IEEE først 802.11a eller Wireless A-standarder , efterfulgt af 802.11b eller Wireless B- standarder. Fra A til B

    Wireless En standard var banebrydende , men det varede ikke længe , for mens det kan give ekstraordinære hastigheder på 54 Mbps , det kunne ikke gøre det på nogen store afstande. Derfor var det ikke længe, ​​før IEEE erstattet Wireless A med trådløs B. Ved at reducere hastighed kapaciteter under punkt overkill , da de fleste trådløse netværk ikke kunne støtte 54 Mbps hastigheder alligevel var IEEE stand til at give mulighed for trådløse forbindelser over større afstande samtidig holde omkostningerne under kontrol. Mens trådløse A-enheder har en rækkevidde på omkring 12 meter indendørs og 30 meter udendørs med fuld line-of- sight kontakt Trådløse B enheder har en rækkevidde på 30 meter indendørs og 120 meter udendørs, igen inden line-of -sight . < Br >
    fra B til G

    Wireless B giver gennemsnitlige hastigheder på 4,5 Mbps og maksimale hastigheder på 11 Mbps. Til sammenligning Wireless G giver gennemsnitlige hastigheder på 16 Mbps og maksimale hastighed på 54 Mbps . Disse 16 Mbps maksimale hastigheder kun er opnåelige , men når Wireless G bruges i forbindelse med andre trådløse G -enheder. De fleste trådløse enheder i dag stadig bruge 802.11b standarder. Selv de fleste trådløse G enheder er stadig Wireless B- kompatible, men når den er tilsluttet via et trådløst B -netværk , trådløse G -enheder giver kun gennemsnitlige hastigheder på 7 Mbps , det samme som er opnåeligt ved hjælp af en trådløs B -enhed. Hvad mere er , er Wireless G ikke giver nogen forbedring inden for rækkevidde, der giver de samme 30 meter indendørs og 120 meter udendørs.
    Bredbåndshastigheder
    p Der er ingen spørgsmål, som Wireless B er hurtigere end Wireless A , og at Wireless G er hurtigere end Wireless B. Men som tidligere anført, er trådløse tilslutningsmuligheder hastigheder hæmmet af nuværende bredbånds -teknologi. Trådløse B enheder kan kun nå en maksimal hastighed på 11 Mbps sammenlignet med trådløs G s 54 Mbps. Men de fleste bredbåndsnet kun kan opnå hastigheder på 7 Mbps. Så de ekstra hastigheder Wireless G og Wireless N -enheder giver er en stor del unødvendig og mere , utilgængelige.
    Cost Overvejelser

    Wireless B -enheder koste så lidt som en halv til en tredjedel så meget som Wireless G- enheder, og så lidt som en fjerdedel af, hvad Wireless N -enheder omkostninger. I betragtning af at Wireless B tilbyder tilstrækkelige hastigheder for at håndtere de fleste bredbåndsforbindelser og støtte behovene hos de fleste internetbrugere , der er lidt visdom i at betale to til fire gange så meget for en trådløs G eller Wireless N -enhed. En undtagelse fra dette er, hvis du planlægger på trådløst netværk computere sammen , i hvilket tilfælde de ekstra hastigheder kunne være værd at ekstra omkostninger.
    Wi -Fi

    på et tidspunkt var Wireless B også kendt som Wi -Fi, men i dag udtrykket Wi -Fi bruges til at gælde for alle 802.11-standarden - A , B, G eller N. Wi-Fi er faktisk ingen af ​​disse. Det er et certificeringsprogram er udviklet af Wi -Fi Alliance , WirelessEthernet.org , for at sikre de forskellige enheder, der understøtter trådløs tilslutning ville arbejde med hinanden. Som sådan opfylder alle " Wi- Fi-enheder " med IEEE 802.11-standarder , herunder trådløse B -standarder , men ikke alle 802.11-enheder, herunder trådløse B -enheder, i overensstemmelse med Wi- Fi-standarder .
    Internationale konventioner

    Mens USA og visse andre første verdens nationer har avanceret til Wireless G og endda Wireless N -standarder i mange lande i den tredje verden med begrænsede high - speed internet infrastruktur , er Wireless B stadig nødvendigvis standarden . Wireless A er ikke engang en mulighed i mange af disse lande , hvor det er ulovligt at operere på de 5 gigahertz båndbredde 802.11a anvendelser.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan kan man øge en trådløs adapter sortiment 
    ·Hvorfor er min Toshiba Wireless Adapter driver Missing 
    ·Hvilken sikkerhed Risici forbundet med at bruge et trå…
    ·Sådan at forbinde din computer til et trådløst netvæ…
    ·Sådan installeres trådløs Internet på en Desktop 
    ·Kan Bluetooth blive hacket 
    ·Sådan Gør Windows Wireless være standard 
    ·Sådan øge Range på et trådløst PC Card 
    ·Sådan foretages fejlfinding af en I- Tech Bluetooth vi…
    ·Hvordan laver hjemmelavet Wi- Fi-signal Modtagere 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges Internet Protocol Routing 
    ·Hvordan man opbygger et godt Lag Switch 
    ·Sådan ændres Linksys Navn 
    ·Hvad er forskellen mellem switche og routere 
    ·Sådan Set Up et netværk med et modem og Wireless Rout…
    ·Hvad er et trådløst netværk router 
    ·Jeg kan ikke forbinde til Linksys Setup Page 
    ·Sådan Tilslut til Fast Speed ​​Trådløst internet til…
    ·Hvad er 550 -protokollen 
    ·Sådan Login til et delt netværksdrev 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com