| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Trådløst netværk >> Content
    Hvorfor Vil My Sony WLAN ikke arbejde på min laptop
    ? Trådløse netværksforbindelser , også kaldet " WLAN " ( trådløse lokalnetværk ) kan være meget praktisk. Du behøver ikke at bekymre dig om at tilslutte ekstra kabler eller flytte tingene rundt for at tilslutte din computer , og det er især nyttigt, når du bruger en bærbar computer. Men når at trådløs forbindelse stopper med at arbejde , løse problemet kan være forvirrende og endda frustrerende . Nogle gange er problemet ikke den bærbare trådløse funktion på alle, og routeren skal fastsættes . Andre gange er et par enkle opdateringer vil få din bærbare trådløse funktioner tilbage i orden . Ting du skal
    Ethernet-kabel
    Second Wi- Fi-enhed
    Trådløs router
    Vis Flere Instruktioner
    Kontrollér routeren
    1

    Sørg at routeren har adgang til internettet . Routeren er den enhed, som udsender et trådløst netværk signal, ofte har en synlig antenne på det. Sæt et Ethernet-kabel i routeren fra din bærbare computer eller en anden enhed og forsøge at forbinde den måde. Også , kan du ønsker at henvise til routerens brugervejledning for at se , om indikatoren viser et problem med routeren eller dets adgang til internettet.
    2

    Nulstil routeren ved at slukke og derefter tilbage på . Brug en afbryder på routeren , hvis det har en, eller blot afmontere det og sætte det i igen Vent ca 10 sekunder efter tænder det ud , før du tænder den igen.
    3

    Check de tilgængelige trådløse netværk til din laptop. I Windows XP skal du højreklikke på " Wireless Network Connection" ikonet i nederste højre hjørne af skærmen , og vælg " Vis trådløse netværk ". I Vista , skal du højreklikke på netværksikonet nederst til højre på skærmen, og vælg "Opret forbindelse til et netværk. " I Windows 7 , venstre klikke én gang på ikonet for netværk at se alle netværksforbindelser. Klik på knappen "Opdater" for at scanne efter netværk igen.
    4

    Sørg for, at der er en Wi -Fi- netværk tilgængeligt fra routeren . Hvis din bærbare computer viser netværket, når du tjekke " Wireless Network Connection "-status, er det sender . Hvis du ikke kan se det, så tjek med en anden enhed, såsom en mobiltelefon , PDA eller anden bærbar computer, for at se, hvis den opdager netværket. Hvis hverken din bærbare computer eller anden enhed registrerer et netværk , problemet er mest sandsynligt routeren, ikke din bærbare computer. Hvis din bærbare computer ikke viser det trådløse netværk, men den anden enhed gør, at problemet er med din bærbare computer .
    Check Windows
    5

    Naviger til Windows Update nytte i Windows Vista eller 7 . Dette er fundet under " Windows Update " i Kontrolpanel. Hvis du bruger Windows XP , skal du gå til opdateringen hjemmeside ved hjælp af Internet Explorer (se Resources). Hjemmesiden kan bede din tilladelse til at køre ActiveX , give tilladelse , klik på " Custom " og derefter opdateringen kontrol bør begynde. Følg eventuelle på skærmen , der vises .
    6

    Dobbeltklik på opdateringen hjælpeprogram til Windows Vista eller 7 . Klikket på " Check for updates " linket i venstre panel.
    7

    Tillad opdateringen kontrollere at køre helt. Dette kan tage et par sekunder til flere minutter .
    8

    Installere nogen opdateringer , som Windows viser dig . Kontroller under " Valgfri " for at sikre, at du ikke går glip af noget .
    9

    Nulstil din computer. Kontroller igen , om WLAN fungerer.
    Tjekke din laptop
    10

    Sørg antennen kontakten er indstillet til "On " position , hvis der er en switch på din model.
    11.

    Sørg for, at det trådløse netværkskort er aktiveret. Dette er placeret under "Network Connection " vinduet du kiggede på i afsnit 1. . Højreklik på "Wireless " Internet mulighed, du se, og klik "Aktiver ", hvis indstillingen vises. Hvis der ikke er nogen " Enable" mulighed, men der er en " Disable " valgmulighed , klik det. Vent til det at deaktivere helt, og højreklik igen og vælge "Slå ". Dette nulstiller det trådløse netværkskort .
    12

    Kig på signalstyrken af routeren i det vindue, der viser en liste over tilgængelige netværk , som du kigget på tidligere i § 1 . Hvis der kun er én eller to søjler fyldt i , at signalet er lavt. Flyt routeren tættere på din bærbare computer eller flytte den bærbare computer tættere på routeren , meget lave signaler er nogle gange svært for routeren og laptop til at opretholde
    Tjek dine drivere
    13 < . p> Find din bærbare modelnummer medmindre din laptop er en Vaio laptop . ( Hvis du har en Vaio laptop , skal du gå til næste trin . ) Disse oplysninger bør være på en mærkat på bunden af ​​den bærbare computer, på rammen af skærmen, på skærmen hængsel eller øverst til venstre eller øverst til højre på tastaturet.
    14

    Gå til Sony model support side opført i Resources. Du kan gøre dette med din bærbare computer ved at tilslutte den til modemet eller routeren med et Ethernet-kabel. Giv din bærbare model nummer eller navn. Hvis du har en Vaio laptop, skal du klikke på "Find My Model" knappen. Ellers skal du indtaste navnet i feltet "Model " tekstfeltet den under " skrive det " valgmulighed, eller rulle ned til det ved hjælp af drop- down menuer under "Vælg det " valgmulighed. Klik på "Fortsæt ", når du har fundet din laptop model . Dette vil bringe dig til en ny side .
    15

    Kig efter enten "Network ", " Wireless " eller " Wireless LAN " sektioner , og klik på plus ( "+" ) ved siden af ​​dem udvide dem . Hent drivere og driveropdateringer under disse kategorier ved at klikke på navnet på driveren , der tager dig til en anden side , og derefter klikke på "Download Now" -ikonet. Gem disse nogle sted på din computer, hvor du nemt kan finde dem igen.
    16

    Tryk på " Back "-knappen i din browser og fortsætte downloade Trådløs og netværk drivere. Der er måske kun én driver for dig at downloade , eller der kan være flere , det afhænger af din bærbare
    17

    Naviger til den placering du har installeret de drivere og dobbeltklikke på den første. . Følg vejledningen på skærmen for at installere driveren. Gentag dette for hver af de andre bilister.
    18

    Genstart computeren.
    19

    Forsøg at oprette forbindelse til det trådløse netværk igen. Hvis det stadig ikke virker , kan der være et fysisk problem med antennen , som kan kræve antennen skal udskiftes.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·GPRS/3GPP Protocol 
    ·Sådan oprettes forbindelse til en Time Warner Wi -Fi s…
    ·Sådan bruges CommView Med NetGear WG511T 
    ·Hvordan man laver en pc Bluetooth aktiveret 
    ·Alternativer til Sierra Wireless AirCard 881U 
    ·Forskel mellem Draft- N & Dual Band Wi- Fi-kort 
    ·Sådan Test WiFi Network Tools for Signal - støjforhol…
    ·Sådan Set Up et trådløst hjemmenetværk Med Microsof…
    ·Ophold sikker på offentlige Wi-Fi 
    ·Sådan bruges en Wi-Fi -modtager Som en transmitter 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Skjul min IP i USA 
    ·Sådan Ping serveren fra Quintum 
    ·1720 Router Password Recovery 
    ·Sådan ændres NAT -indstillinger på en Belkin 
    ·Teknologi Audit Tjekliste 
    ·Sådan Tilslut en Mac til en pc på et lokalt netværk 
    ·Sådan fjernes Domain Users 
    ·Sådan ændres værdien af ​​CachedLogonsCount i Group …
    ·Forskellen mellem Client Side & Server Side Scripting 
    ·Sådan oprettes forbindelse til en ekstern USB-printer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com