| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> Trådløst netværk >> Content
  Hvorfor skal jeg have en bredbånd kort Hvis My laptop har en trådløs adapter
  ? Fleste laptops kommer med interne trådløse adaptere , der understøtter 802.11a , B og G. Disse dage ser det ud til hvert hjørne café og restaurant tilbyder trådløse netværk til deres kunder ved hjælp af denne trådløse teknologi. Hvis dette er tilfældet, hvorfor er det, at mobilt bredbånd kort er så populært?
  Brug af en bærbar computer til at surfe på Internet
  hvad vi ser i Wireless Neworking
  Trådløst netværk annonceret på engelsk og japansk

  faktorer, der anvendes til at bestemme, hvilken slags trådløs netværksteknologi vi bruger er de samme som dem, der anvendes til at bestemme, hvilken type kablede netværk teknologi, vi bruger . I 2008-udgaven af ​​" Sammenhængende Cisco Network Devices, Del 1 " af Steve McQuerry omfatter disse faktorer hastighed, pris , sikkerhed , tilgængelighed, skalerbarhed, pålidelighed og topologi.

  For eksempel, hvis hastigheden ikke er yderst vigtigt til dig, men omkostningerne er , vil du vælge at betale for en lavere hastighed trådløs tjeneste, der opfylder dit budget . Hvis du er en forretningsrejsende og ønsker at sikre, at du kan oprette forbindelse til internettet , uanset hvor du er, tilgængeligheden er ganske vigtigt .
  Trådløse adaptere
  < p> Trådløse adaptere typisk tale om en form for en 802.11 forbindelse . Hver 802.11-standarden har styrker og svagheder i forhold til hinanden , men de alle deler visse funktioner . Først en trådløs router nødt til at skabe et Wi -Fi-netværk , der deles med andre computere. Et trådløst netværk opsætning, du kan finde derhjemme har en rækkevidde på 150 meter indendørs, afhængigt af vægge , interferens og andre faktorer. Dels de forskellige 802.11-standarder operere på licensfri frekvenser , hvilket betyder, at alle kan operere på disse frekvensområder. Endelig skal du have et trådløst kort , siger i din bærbare computer, der understøtter den specifikke standard . 802.11G er den mest almindeligt anvendte af 802.11 familien, da det er nemt at sætte op , har anstændige rækkevidde og har en maksimal båndbredde på 54MB per sekund.
  Broadband Card
  mobilt bredbånd udnytter mobiltelefon netværk for tilslutning.

  Bredbånd kort er et alternativ til de 802.11x netværk , da de bruger cellulære telefonnet til at oprette forbindelse til internettet. Air kort er typisk specifikke for en leverandør , Verizon bredbånd kort virker kun på Verizon netværk med dette er den samme for andre luftfartsselskaber. Ikke bare nogen kan bruge en celle udbyders netværk til at oprette forbindelse til internettet .

  Hastigheder kan variere , baseret ud af tilgængelighed og faktorer såsom varme, interferens og andre miljøforhold , der plager alle trådløse kommunikation. Typiske hastigheder spænder fra 1 MB per sekund og hurtigere . For eksempel tilbyder Sprint deres 4G-netværk mobile bredbånd service, som hævder at have gennemsnitlige download hastigheder på 3MB til 6MB og gennemsnitlige upload hastigheder på 0,5 MB til 1,5 MB . Men når man ser på deres tilgængelighed liste , de kun tilbyde 4G tjeneste i 16 byer.
  Hvorfor mobil bredbånd?
  P Hvis 802.11G er så almindelige og er betydeligt hurtigere end en mobil bredbånd kort, er, hvorfor de er så populære ? Simpelthen sat, de udnytter nogle af de største kommunikations fundne netværk . De fleste af de mobiltelefon selskaber har landsdækkende netværk , og i en masse sager , de har mobilt bredbånd service til rådighed , hvor de tilbyder cell service. Mobiltelefoner er generelt meget pålidelig og disse netværk har en tendens til at have en hel del af redundans indbygget i dem. Hvad dette betyder er , at hvis en celle tårn bliver operationel , teknologien giver mulighed for andre celle tårne ​​i nærheden til at give dækning , som de er i stand til . Tilgængelighed er den virkelige grund til at bruge mobile bredbånd kort.
  Ekspert Insight

  Du har brug for en bredbåndsforbindelse -kort, hvis du rejser i fjerntliggende områder og har brug for adgang til internettet , mens på disse steder , og /eller hvis du kræver en redundant forbindelse til internettet . Offentlige sikkerhed agenturer er gode eksempler på at have flere midler, som de kan kommunikere via internettet .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvordan man opbygger Wireless Home Network 
  ·Sådan Tænd et netværksforbindelse på en HP Computer…
  ·Sådan installeres en Linksys WPC54G på OpenSUSE 
  ·Sådan Set Up Trådløst internet med en Linksys 
  ·Kan enhver trådløs adapter arbejde med enhver Router 
  ·Hvordan have mere end én trådløs adapter 
  ·Sådan deaktiveres Broadcom Wireless 
  ·Kan WiFi være hurtigere end Wired 
  ·Sådan konfigureres Wireless i Vector Linux 
  ·Om T- Mobile Wireless Card for Laptops 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Hook op To computere til en satellit Router 
  ·VoIP Law 
  ·Sådan adgang til en computer via en trådløs forbinde…
  ·Sådan ledning til Linksys 
  ·Sådan finder du din bruger-id på Network Solutions 
  ·Er der en forskel mellem 12 og 16 Mbps pakker 
  ·Hvad er den numeriske adresse et websted 
  ·Er 3,0 Mbps Fast for at hente musik 
  ·Sådan oprettes en proxy for et underdomæne 
  ·Sådan Monitor dine medarbejderes Internet Usage 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com