| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Trådløst netværk >> Content
    Hvordan man opbygger et trådløst Internet Network
    En trådløs internet-netværk kan give dig en nem måde at forbinde computere, bærbare computere og hjemmeunderholdning enheder til internettet uden at skulle trække kabler overalt. Ikke blot vil dette resultere i mindre wire rod omkring dine computere og enheder , men du vil også være i stand til nemt at flytte dem rundt i huset uden at skulle afbryde og tilslutte Ethernet-kabler hver gang. Opsætning af et trådløst internet-netværk er ganske enkel , alt hvad du skal bruge er IP-adressen og midlertidige brugernavn og adgangskode, som skal være indeholdt i enten monteringsvejledningen eller quick- start guide , der kommer med din trådløse router. Ting du skal
    Wireless routerWireless kort eller adgangspunkt for hver computer
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Tilslut din trådløse router og tilslutte den til dit modem. Hvis du vil have alle computere på dit netværk tilsluttet routeren via Ethernet-kabler i stedet for en trådløs forbindelse , skal du gå videre og tilslutte Ethernet-kabler for disse computere nu så godt.
    2

    Log ind til routeren ved hjælp af IP -adressen ligger i routerens installationsvejledning eller quick- start guide . Denne adresse vil variere afhængigt af producent og model af den trådløse router. Når du logger på routeren , vil du blive bedt om et brugernavn og en adgangskode , medmindre installationsvejledning give dig et konkret brugernavn og midlertidige adgangskode , skal du være i stand til at logge ind med "admin" som brugernavn mens password feltet tomt.
    3

    Vælg " Setup" menupunkt , når du har logget ind på routeren. Dette vil give dig mulighed for at fastsætte grundlæggende elementer såsom dato og tid samt detaljerne i dit trådløse internet-netværk . De fleste af de muligheder vil være forudindstillet til deres anbefalede indstillinger , så du ikke behøver at gøre meget for at sætte dit netværk op . Den vigtigste ting , du bør være på udkig efter i Opsætningsmuligheder er de muligheder for at ændre din adgangskode og for at skabe en sikkerhedsnøgle for network.Changing adgangskoden for routeren (og brugernavn) vil forhindre andre i at være i stand til få adgang til routerens indstillinger , beskytter dig mod ondsindede ændringer. Oprettelse af en sikkerhedsnøgle til netværket, mens frivillig, vil sikre, at ingen kan bruge dit netværk uden din viden , da vilkårligt genereret og krypteret sikkerhedsnøgle bliver et krav om at forbinde . Opret en stærk ( en kombination af både bogstaver og tal ) adgangskode til din router , uanset om du vælger at oprette en sikkerhedsnøgle eller ej. Hvis det at have et sikkert netværk er vigtigt for dig , så gå videre og generere en sikkerhedsnøgle så godt.
    4

    Kør guiden Netværksinstallation på den computer, du har sat din router op med , at vælge den mulighed for at opsætte et trådløst netværk. Dette vil gøre dig til at give netværket et navn , så andre computere vil være i stand til at anerkende den og opretter forbindelse til den. Når netværket er sat op , bliver du nødt til at oprette forbindelse til den med hver computer eller enhed, der vil gøre brug af det trådløse netværk , hvis de ikke er blevet konfigureret til internetadgang, så vil du sandsynligvis nødt til at drive netværket opsætningsguiden igen på hver maskine , så det vil vide, hvordan du opretter forbindelse .
    5.

    Installer et trådløst kort eller trådløst adgangspunkt i hver computer eller enhed, der vil forbinde til dit netværk, hvis du ikke allerede har gjort det . I de fleste tilfælde vil trådløse kort skal installeres i en PCI- slot på en stationær computer, mens trådløse adgangspunkter vil forbinde via USB. En chauffør disk bør komme med kortet eller adgangspunktet, så kan du også installere den rigtige software til at gøre det arbejde (selvom dit operativsystem vil sandsynligvis har trådløse drivere installeret allerede) . Når kortet eller adgangspunktet er blevet installeret og anerkendt af din computer , skal du åbne netværket center og søg efter det netværk, som du har oprettet. Hvis du vælger at oprette en sikkerhedsnøgle til netværket, skal du indtaste det i løbet af forbindelsen processen for at oprette forbindelse til det trådløse netværk.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan kan jeg Fix en trådløs Problem på en HP Pavi…
    ·Sådan får du vist fjernprintere 
    ·Sådan foretages fejlfinding af en I- Tech Bluetooth vi…
    ·Sådan bruges en Flash Disk Som Dongle til en RT73 Wire…
    ·Sådan Slut en trådløs adapter 
    ·Jeg har en Wi -Fi- stand Laptop, Hvordan kan jeg forbin…
    ·Sådan Find My Netgear WAN 
    ·Hvad skal indstillingerne på en bærbar til at kunne o…
    ·Trådløse kommunikationsenheder Bruges i Network 
    ·Sådan får du adgang Netgear indstillinger 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges Expecto Patronum i Harry Potter og Dødsr…
    ·Hvad er en direkte Ethernet-krydskabel 
    ·Computer Networking & topologier 
    ·Sådan nulstilles en WRT54GS Router 
    ·Sådan Block Websites Med Linksys WRT310N Routere 
    ·Sådan Generer en SSL-certifikat 
    ·Sådan Skjule Værtsnavn og IP -adresse 
    ·Sådan oprettes Direct3D Rendering Device 
    ·Hvordan slutter jeg en bærbar med en desktop 
    ·Sådan Lavere My Voice på Ventrilo 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com