| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Trådløst netværk >> Content
    Sådan foretages fejlfinding Your trådløse forbindelse
    Der er ikke noget mere frustrerende derefter oprette dit trådløse netværk derhjemme og stadig ikke være i stand til at forbinde , hvad der er endnu mere frustrerende er nødt til at fejlfinde på dit trådløse forbindelse, når darn ting bør være plug and play. Jeg har bogstaveligt talt sat op i hundredvis af trådløse netværk både personlige og professionelle, og jeg har fundet , at netværksudstyr er normalt meget pålidelige, og at de fleste af alle trådløse spørgsmål er en konfiguration problem. Jeg skrev denne artikel for folk uden netværk baggrunden for at hjælpe dem med at foretage fejlfinding deres trådløse forbindelse. Instruktioner
    1

    hver computer netværk , for at din pc eller laptop til at komme på netværket eller internettet er det nødvendigt at være i stand til at fange en adresse kaldes en IP-adresse fra din trådløse forbindelse. Hvis det ikke kan trække og adresse , kan du ikke oprette forbindelse . Du skal først sikre dig, at din internetforbindelse er ved at åbne en kommandoprompt i Windows (Windows -tasten + R og skriv CMD enter) og derefter skrive i ping 192.168.1.1 ind. Dette er adressen for din trådløse forbindelse , hvis du har en Linksys -forbindelse. Hvis du ikke kender din adresse Google din boks gør modelnummer og udtrykket " IP-adresse" .
    2

    Når du ping din adresse hvad du laver beder om et svar tilbage til din computer. Dette svar fastslår, at begge enheder taler . Du bør få en vis form for svar tilbage , hvis du får en " anmodning timeout eller destination unreachable ", der betyder, at der er en pause i kommunikationsforbindelser. Det første skridt er at nulstille din boks ved at frakoble eller slukke for strømkilde, så prøv at genoprette 4 eller 5 minutter senere.
    3

    Ofte vil jeg have brugerne får et fremragende netværk signal men ikke være i stand til at forbinde . De er frustrerede, fordi det er en tæller intuitiv erklæring. Hvad denne erklæring siger, er , at din forbindelse er etableret , men du ikke har indtastet de rigtige taster til at få adgang til riget. Problemet virkelig ligger i den SSID eller WEP -nøgle. SSID er navnet på dit netværk og WEP-nøglen er den hemmelige nøgle er fastsat af netværksadministratoren for at give adgang til dit trådløse netværk. Hvis du vil indstille WEP-nøgle følge linket i bunden af artiklen om , hvordan du indstiller en trådløs nøgle. Hvis nogen af ​​disse er forkert, at sige , at selvom din forbindelse er fremragende , er dit nøglekort ikke virker dermed ingen adgang , men hey din forbindelse er fremragende. Lol .
    4

    Et andet spørgsmål , der opstår ofte, er, at hvis du bringer hjem en bærbar computer fra arbejde, og du har problemer forbindelse til dit trådløse netværk, en af ​​to ting kunne være årsag til problemet . Den første er , at dine LAN-indstillinger er konfigureret til at være på dit arbejde netværk og ikke dit hjemmenetværk og to dit trådløse kort er ikke aktiveret . For at ændre dine LAN-indstillinger åbne din browser , klikke på Funktioner - > Internetindstillinger - > Forbindelser - > LAN-indstillinger. Derefter fjerne markeringen i feltet , der siger " Brug proxyserver til LAN " . Klik ok og forsøge at genoprette forbindelsen . Bare husk at kontrollere igen , når du kommer tilbage til arbejdet. For at kontrollere at se, om dit trådløse kort er aktiveret, Højreklik på "Denne computer" - > Egenskaber - > Hardware -> Enhedshåndtering. Derfra finder dit trådløse netværkskort. Hvis dens handicappede vil der være et rødt X på det. For at aktivere det højreklikke på ikonet og klikke på Aktiver.
    5.

    skyld funktionalitet Jeg har netop nævnt de mest relevante trådløse netværk forbindelsesproblemer . Der er som altid , mange flere , og jeg vil forsøge at give dig mere relevante oplysninger om dine specifikke problemer med trådløse netværk med nedenstående links og skrive flere artikler om dette emne i fremtiden. Meddelelse mig hvis du har nogen problemer, og jeg vil være glad for at hjælpe.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan synkroniseres en Dell Axim via USB Sync kabel 
    ·Sådan konfigureres en WiFi -kort 
    ·Sådan Boost vifte af Wi- Fi-signal 
    ·Hvordan kan jeg få billeder Off anden computer Lovligt…
    ·Sådan får du en Wi- Fi Connection 
    ·Hvilken type af trådløse transmission er begrænset t…
    ·Ulemperne ved Wireless Internet Connectivity 
    ·Wireless Transport Layer Security Protocol 
    ·Sådan konfigureres en Linksys Bridge 
    ·Cool anvendelser af Bluetooth-teknologi 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan måler Niveauer på IP -telefoner 
    ·Sådan Søg efter Baggrund Historie 
    ·Sådan Tjek Domæne Brugere 
    ·Sådan Knæk WEP for SMC 
    ·Hvilke Routere Er GNS3 Support 
    ·Sådan Tillad pop ups med Norton Security Suite 2008 
    ·Sådan bruges en Zoom Mini Ekstern USB Med en trådløs…
    ·Sådan Beregn Tab Gennem en Line og stik 
    ·Oprettelse af et diasshow af billeder til din hjemmesid…
    ·Sådan oprettes en Domæne & Trust Relationship 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com