| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> C /C + + Programming >> Content
    Visning af et PGM Picture Box på C + +
    PGM står for " bærbare grå kort ", en gråtonebillede består primært af binær kode og ASCII-tegn. PGM er et foto i sin enkleste form og er let anerkendt af forskellige programmer. Vis et PGM billede i et C + + billedfelt ved at gemme billedet til dit system og skabe billedet kassen. Gennem en række foreninger , er du i stand til at skabe en C + + billedfelt og en tilsvarende tooltip knap, der udløser billedet display. Instruktioner
    1

    Bring up Visual Studio og vælg " File ", " New ", "Projekt " og "Windows Form Application ". Indtast et navn til projektet i feltet "Navn" på bunden af skærmen . Klik på " Ok ". De " Forms " arbejdsområdet ser .
    2

    Indtast "Picture Box" i "Tekst "-feltet ligger i " Egenskaber" boksen i højre side af bunden af skærmen . Vælg "Picture Box" fra listen til venstre på skærmen for at vise et standardbillede boks i arbejdsområdet. Retur til "Egenskaber" boksen skærmens nederste højre side og indtast en størrelse for billedfelt i " Size " feltet. Udpeg rammen omkring billedet boksen ved at klikke på " Border Style" i boksen "Egenskaber" og vælge fra mulighederne i drop- down menu.
    3

    Vælg " Button "fra listen til venstre på skærmen for at vise en knap under billedet boks i arbejdsområdet. Klik og træk på knappen til størrelse og placer det som ønsket. Indtast den tekst , der skal vises på forsiden af ​​knappen i "Tekst "-feltet ligger i den knap dialogboksen med nederst til højre på skærmen .
    4

    Klik på arbejdsområdet lige over eller under den viste knap for at se koden teksteditor. Vælg " Tooltip " fra listen til venstre på skærmen. Klik lige bag åben parentes ved slutningen af den sidste kode strengen . Højreklik og vælg " Tooltip 1" fra pop- up-boks . Højreklik og vælg " Active . " The "Aktiv" betegnelsen placeres automatisk i koden streng. Plads over ét mellemrum og indtast " = " og derefter plads over ét mellemrum og skriv " sande " efterfulgt af et semikolon. Tryk på " Return ".
    5

    Højreklik og vælg " Tooltip 1" højreklikke og vælge "Set Tooltip ", højreklikke og vælge "Picture box 1" for at associere værktøjstip med billedfelt kontrol. Space over en plads og typen åben anførselstegn , "Image" , tæt anførselstegn , tæt parentes. Tryk på " Return ".
    6

    Højreklik og vælg " Tooltip 1" højreklikke og vælge "Set Tooltip " , højreklik og vælg " Button 1" at knytte tooltip og knapper tekst du er ved at komme ind. Space over en plads og i anførselstegn skrive: "Klik for at se et billede " og derefter skrive et tæt parentes. Tryk på " Return ".
    7

    Klik på " Skema 1 Design "-fanen øverst på skærmen , og vælg "Åbn fil Dialog " i listen til venstre på skærmen. Vend tilbage til den kode teksteditor og placere markøren i slutningen af ​​den sidste linje kode . Højreklik og vælg " Open File Dialog 1" højreklikke og vælge "Show Dialog ". Skriv et åbent og tæt parentes efterfulgt af et semikolon. Tryk på " Return ".
    8

    Højreklik og vælg "Billede boks 1, " højreklikke og vælge " Load ", højreklikke og vælge "Åbn fil Dialog 1" højreklikke og vælge "File Name. " Skriv et tæt parentes efterfulgt af et semikolon. Tryk på " Return ".
    9

    Vælg " Debug " øverst på skærmen for at dobbelttjekke kodning. Løse eventuelle fejl.
    10

    Skift tilbage til arbejdsområdet og se billedet kassen. Klik på den knap, du oprettede i bunden af billedet boksen og bringe systemet op funktionen gennemse . Vælg det PGM billede, du vil vise i billedet boksen fra listen over gemte filer. Billedet vises i billedet kassen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man skriver en Case Statement i C + + 
    ·Sådan udskrives en trekant i C 
    ·Sådan ændres en Blokering Socket til ikke-blokerende 
    ·Sådan Unzip en fil i C # 
    ·Hvordan man skriver et program i C for metriske konvert…
    ·Tilføjelse af en DLL til en CPP Projekt 
    ·Sådan bruges LINQ til XML 
    ·Sådan udføres File I /O i C + + 
    ·Visning af et PGM Picture Box på C + + 
    ·Sådan bruges en C Program Sådan kontrolleres Armstron…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan åbner en Windows-applikation hjælp af Visual B…
    ·Sådan Find hyppigheden af ​​støj i Matlab 
    ·Sådan ændres antal strenge på Java 
    ·Hvad er JDK i Java 
    ·Sådan Parse Navn Anchor Links i PHP 
    ·Sådan kører en iPhone Developer Xcode 
    ·Sådan at redigere tekst i VBS 
    ·Sådan oprettes en VBScript at ringe en MSI 
    ·Sådan krypteres en fil i C # 
    ·Inddrivelse af en PHP Password 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com