| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> C /C + + Programming >> Content
    Hvordan laver C Spil
    C er et udbredt programmeringssprog der finder særlig fordel i gaming industrien. The C + + variant , som bedre understøtter såkaldte "objekter" eller uafhængige funktioner , er især godt begunstiget i den moderne computer industrien. Ved hjælp af C , kan programmører udvikle meget stærke spil, så foregår det på din egen kan være svært, hvis du ønsker at gøre grafisk - intense programmer. Du får brug for over grundlæggende programmering færdigheder til at designe selv simple spil. Ting du skal
    C compiler
    Vis Flere Instruktioner
    Gathering Resources
    1

    erhverve en kvalitet C compiler . Microsoft begyndte at tilbyde Visual C + + gratis for nogen tid siden , sammen med en fuld sværm af understøttende værktøjer . Dette er en fantastisk ressource for programmører i udviklingslandene , og det kan arbejde for dig i Vesten så godt. Det er muligt at blot downloade Visual C + + fra Microsoft eller andre organisationer - helt gratis . Hvis du ønsker at bruge en anden version af C , der er masser mere tilgængelige, såsom GNU C compiler .
    2

    Få nogle gode spil ideer . First off, overveje : Hvad er et spil? Hvad gør disse ting , vi kalder "spil " interessante ? Der kan ikke være meget du kan gøre på din egen, hvis du ikke har en omfattende erfaring med udvikling af grafik , så prøv at tænke på spil ideer til spil uden tunge grafik . Selvfølgelig, hvis du udvikler en virkelig fantastisk spil kan du være i stand til at få en anden til at hjælpe med grafik senere.
    3

    Planlæg dit spil. Der er ingen fast definition af, hvad en "game " er , så du kan planlægge mange forskellige ting. Når planing , tænker prototypiske eksempler på spil som Liar 's Dice eller skak . I det første tilfælde , vil du ønsker et tilfældigt tal generator, så ville du nødt til at se op , hvordan man gennemfører det med netop din compiler og operativsystem. I det andet tilfælde skal du egentlig kunstig intelligens til at beslutte computer -strategi.
    Skriv et program
    4

    Udvikle den vigtigste funktion for dit program og sørg for , at du kan kompilere på din maskine uden problemer. Funktionen behøver ikke at gøre noget endnu, men du kan tænke fremad for at overveje, hvad globale variabel det ville være nyttigt at erklære , hvis nogen. Det centrale spørgsmål er at sikre, at du kan køre din compiler og bestemme, hvor de filer, den producerer er placeret.
    5.

    Skriv et input modul. Det kommer ikke til at være et spil , medmindre brugeren kan indtaste oplysninger på anden måde. Så du bliver nødt til at skrive noget kode til at acceptere brugerinput , som med mange programmer. Accept tekstindtastning bør ikke være for hårdt, men du vil sandsynligvis også ønsker at være i stand til at acceptere oplysninger om cursor position og museklik. Du ønsker måske at se op måder at bruge C-funktioner , grænseflader med Windows-funktioner , der beskæftiger sig med musen , selv om det er muligt at få brugernes input til andre måder.
    6

    Skriv et output modul. Programmet har fået til at reagere på brugerens input på en meningsfuld måde . Men der er ikke nødvendigvis at være så mange beslutninger åbne for brugeren på et givent tidspunkt for et godt spil at udvikle sig. Selv hvis du bare har brugeren igennem multiple-choice menuer , kan du stadig lave en " vælge dine egne eventyr " spil . Men du kan få mere avanceret i udviklingen interaktiv fiktion . Du kan udvikle standardteksten -adventure , hvor bruger inputs hele ord eller sætninger , eller endda sætninger ud af et begrænset univers af sætninger dit program kan forstå. Dette kan blive kompliceret , men produktionen ikke behøver at være, og kan enten være simpel tekst eller tekst med simple grafik eller andet audiovisuelt indhold.
    7.

    Debug . Ved nu du har skrevet nok kode til at forårsage problemer. Tænk over, hvad der går galt, og hvad der kan gå galt under forskellige omstændigheder.

    Mere generelt vil du være i stand til at se , hvad der virker og hvad der ikke med dit spil -projekt. Skriv et nyt program , nu da du har mere erfaring . Gøre tingene grander og glattere , osv. Du kan selv ønsker at besøge din idé til et spil , nu hvor du har en bedre idé om, hvad du kan gennemføre .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges Void Pointers i C 
    ·Sådan vises procenter i C + + 
    ·Definition af data Abstraction i C + + 
    ·Sådan bruges Eksponenter i C + + 
    ·Sådan Debug Memory utætheder i GDB 
    ·Sådan ændres markøren i C + + 
    ·Sådan Send FIFO Output til en fil 
    ·Sådan konvertere en streng til en Enum 
    ·Værktøjer i programmering 
    ·Sådan måler Hver ASCII Character Bredde i en String 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Set Up en PHP Proxy Host for JavaScript 
    ·Sådan vælges den sidste Auto Increment MySQL i PHP 
    ·Hvordan laver man en applet i NetBeans 
    ·Hvordan laver Scrollbar Colors arbejde for iFrame 
    ·Sådan fjernes alle bogstaver i PHP 
    ·Hvordan laver man en SWF fil i en URL- knappen 
    ·Sådan Gør valideringer i Struts 
    ·Sådan oprettes et lovforslag rapport om Microsoft Acce…
    ·Hvordan man opbygger Værktøjer til PHP 5 for Windows 
    ·Sådan Offset en forespørgsel i MySQL 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com