| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> C /C + + Programming >> Content
    Hvad er funktionerne af harddiske
    ? En af de mest nødvendige dele af en computer er harddisken. Udover lagring af digitale oplysninger , også harddiske indeholder alle af en computers operativsystem data, herunder operativsystemet. I konfigurationer med flere harddiske , er de også nyttige i at sikkerhedskopiere data til arkiveringsformål . Opbevaring

    Harddiske er designet til at gemme store mængder af digital information. Dette opnås ved at skrive de binære data til en række roterende magnetiske plader . Når pladerne med data er spundet , er den magnetiske profilen læst og data kan opdages og rekonstrueret af computeren. Harddiske er knyttet til computerens bundkort , der regulerer skrivning og læsning af information.All af de data, der vises på en computer, herunder billeder, musik, video og tekst , der er gemt på harddisken. Derudover er de programmer, der viser dette indhold og giver brugerne mulighed for at ændre det selv lagret på harddisken . Af denne grund er større harddiske altid ønskeligt , og nye generationer af pc'er forventes at indeholde større lagerkapacitet.
    Operativsystem

    computers harddisk indeholder også dens styresystem . I tilfælde, hvor flere harddiske er tilgås af den samme computer , eller når en enkelt harddisk er partitioneret i flere sektorer , er den del, der indeholder det operativsystem kaldet startdiskette. Dette er den harddisk, som computeren vil få adgang til , når det er tændt , opstart af operativsystemet og i sidste ende vise brugerens velkendte desktop interface.Some brugere involveret i avancerede computing foretrækker at opretholde en separat harddisk , der kun indeholder operativsystemet. Dette kan resultere i en hurtigere opstart og bedre generel ydeevne . Også, det giver brugerne mulighed for at ændre eller opgradere deres styresystem uden at skulle overføre andre data, der er lagret i computeren på andre harddiske.
    Arkivering

    harddiske er også brugt til langtidsopbevaring af digital information. Servere opretholde store datamængder , og gør det muligt at få adgang til ved alle computere på et netværk . Massive serverfarme , hvor hvert stykke af oplysninger kan lagres flere gange, til sikkerheden , feature banker af harddiske og kan repræsentere investeringer mange millioner dollars. Dette er, hvordan hjemmesider og e -mail-tjenester vedligeholde data, som brugerne adgang til, når de logger in.Hard drev bruges også til arkivering information om mindre skalaer . Mange kontorer , universiteter og videnskabelige institutioner sikkerhedskopiere data på centralt beliggende harddiske , hvis den er tabt på en enkelt computer. Rutinemæssige backups er en del af mange netværk .
    Dataoverførsel

    I de senere år små, bærbare harddiske kendt som " mobile harddiske " er blevet almindelige . Disse gør overførsel af store mængder data mulige ved at tillade brugerne at blot transportere harddisken fra en computer til en anden , hvor det kan kopieres til computerens interne harddisk eller tilgås fra bærbar harddisk selv. Nogle bærbare harddiske forbruge en lille nok niveau af magt for at give dem mulighed for at blive drevet gennem deres USB-forbindelse , som også er deres middel til at forbinde til computeren. Sådanne anordninger er kendt som " bus drevet . " Andre eksterne harddiske , især dem der er involveret i overførslen af ​​særligt store mængder data, kan oprette forbindelse til en computer via et IEEE 1394- interface, også kendt som en " firewire " tilslutning. Sådanne højhastighedsforbindelser kan gøre udførelsen af ​​en ekstern harddisk næsten lige så lydhør som for et internt drev , der er tilsluttet direkte til bundkortet.
    Harddiske i andre enheder,
    < br >

    En af de vigtigste tendenser i harddiske i de seneste år indebærer integration af harddiske i alle mulige elektroniske enheder. Bærbare musikafspillere sjældent bruger de traditionelle optagemedier og i stedet gemme deres musik , billeder og andre data på harddiske. Mobiltelefoner bruger også harddiske til at gemme telefonnumre , call data, musik, billeder og deres operativsystemer. Begge bærbare musikafspillere og mobiltelefoner (og enheder, der kombinerer begge) regelmæssigt markedsføres med opmærksomhed på størrelsen af ​​deres hårde drive.New ansøgninger om harddiske omfatter biler, hvor i - dash harddiske tillader bilister at indlæse navigationssystemer og kort , gemme deres musik digitalt i deres bilens computer og gemme brugerdefinerede indstillinger for enhver af en bils elektroniske systemer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man skriver et C- program til at konvertere Hex…
    ·Sådan Beregn længde String 
    ·AVR Wireless Project 
    ·Sådan Tilføj eller fjern Pointer Arrays 
    ·Sådan bruges C Sprog til at beregne renters rente 
    ·Hvordan man skriver et program til at beregne renters r…
    ·Online Computer Programmering Skoler 
    ·Sådan Reverse et nummer i C 
    ·Sådan bruges en funktion pointer i Heltal Array 
    ·Sådan Skil et DLL 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad Er Integral typer i Java 
    ·Android Tools 
    ·Sådan Debug Uden en Debugger 
    ·Sådan får PASCAL Software 
    ·Hvordan laver man en Operating System 
    ·Sådan oprettes forbindelse til en fjerncomputer i VBSc…
    ·Hvordan laver Int En del af C + + String 
    ·Sådan Bestem den mindste positive decimaltal 
    ·Hvordan læser man en XLS fil med en C Program 
    ·Hvordan man undgår Javascript Void 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com