| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    GUI Tjekliste
    En GUI eller " grafisk brugergrænseflade ", består af objekter , som brugerne kan interagere . Oprettelse af en intuitiv , GUI , der guider brugerne effektivt kræver mere end blot at placere kontrolelementer tilfældigt på en formular eller en webside . GUI applikationer , herunder Windows selv , gemme brugerne utallige timer ved at lade dem udføre komplekse opgaver med et klik på en knap eller via musebevægelser . En måde at opbygge en intuitiv applikation er at gennemgå en tjekliste over GUI design principper og kontrollere, at dit program overholder alle punkter på listen. Grafiske brugergrænseflader

    Computer brugerne interagerer med computere via tastaturer , touch-skærme , joystick og endda mikrofoner , der kommunikerer med talegenkendelse software . Musen , der bruges af millioner , tjener som en virtuel finger , så du kan pege på tekst eller billede objekter og få dem til at udføre handlinger . Menuer , for eksempel ofte indeholde tekst og image ikoner, der hjælper brugerne med at identificere bestemte elementer hurtigt. Dit mål som en ansøgning designer, er at sikre, at brugerne kan interagere med dine objekter hurtigt og effektivt uden at skulle regne ud, hvordan dine programmer arbejde.
    GUI Retningslinjer

    Microsoft skitserer retningslinjer , standarder og grundlæggende design principper , at designere skal bruge , når du opretter GUI applikationer. Undersøgelse et par populære software-programmer , og du vil sandsynligvis se, at de deler fælles GUI karakteristika. Menuer , for eksempel, vises øverst i vinduet , hvor brugerne forventer dem , og genvejsmenuer åbne, når du højreklikker vinduer og former. Ved at bruge disse principper , når du opretter din egen GUI applikation , giver dig mulighed for brugerne at interagere med dit program ved hjælp af færdigheder, de allerede har lært ved at arbejde sammen med andre Windows-programmer.
    GUI Design Tjeklister

    Selvom mange GUI design principper er sund fornuft, kan du sikre, at du dækker dem alle ved at placere dem i en tjekliste og kontrollere dem ud, som du undersøge din GUI. En tjekliste består af udsagn som "Car motoren er tændt. " Denne enkle erklæring giver dig mulighed for at placere et flueben ud for det, hvis betingelsen er sand . Et af de vigtigste GUI design tjekliste poster er, " Brugerne behøver ikke en manual til at bruge din ansøgning. " Hvis man kan placere et flueben ud for denne post , vil du have taget det første skridt i at yde et program, der andre kan bruge produktivt.
    Andre Tjekliste varer

    Andre vigtige tjekliste poster instruere dig til at give meningsfulde navne til tekstobjekter gruppe -relaterede kontroller for at gøre dem nemmere at finde og sørge for , at brugerne modtager en passende visuel feedback, når det er relevant. Denne feedback kan ske gennem fejlmeddelelser , pop-up menuer eller farveskift effekter , der fremhæver vigtige punkter på en formular eller siden. Efter kompilere din checkliste , starte din ansøgning og gå gennem hvert element i tjeklisten. En checkliste er også nyttigt, fordi det kan tvinge dig til at udføre en opgave , såsom at klikke på en knap , før kontrol fra en checkliste element. Mange bøger og online dokumenter indeholder nyttige GUI tjekliste emner, du kan føje til dine tjeklister . En søgning på internettet for GUI tjeklister vil skrue op disse poster.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan kan man se , hvilken side hænger i Apache 
    ·Programmeringsværktøjer for Kids 
    ·Sådan installeres Innovatek 
    ·En Duplicate Attribut Fejl er opstået under en XML Par…
    ·Sådan redigeres en HTML-side , efter den er blevet gem…
    ·Sådan tilføjes et afkrydsningsfelt til DataGrid C 
    ·Sådan bruges Device - Mapper Multipath 
    ·Sådan gendannes en Exchange EDB File 
    ·Sådan finder du den dato af en database inkarnationen …
    ·Forskelle mellem High Level & Low Level Programmeringss…
      Anbefalede Artikler
    ·Microsoft ASP Certificering 
    ·Hvordan man laver en Lua resultattavle 
    ·Sådan Launch Xcode på en Mac OS 
    ·Sådan får betalt for at gøre en Facebook App 
    ·Sådan ændres navnet på formularen i kode ved hjælp …
    ·Sådan Test for PLC Ladder Logic 
    ·Tekst til tale i Vb Net 
    ·Inddrivelse af en PHP Password 
    ·Projekter ideer med Visual Basic 
    ·Sådan tilmelder du dig SQL Express med Visual Studio 2…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com