| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Hvad betyder Debugging Mean på pc'en
    ? Når din pc gør noget uventet eller ikke gøre noget som helst , kan problemet ikke lyve med hardwaren. Computere er afhængige af softwareudviklere til at gøre dem arbejde ved at give dem instruktioner. Hvis disse instruktioner er fejlbehæftede , kan tingene går skævt. For at undgå problemer opstår, software udviklere bruger en proces kaldet debugging. Problemer forårsaget af Bugs

    Når din Windows session går ned, kan nogle ansøgning programmør har fejlbedømte en handling du tog , eller det program udført en ulovlig handling . Windows holder en log over alle aktiviteter , der opstår . Du kan se denne log når som helst at se detaljerede oplysninger processer , der kørte , når din styrt indtraf. Denne information kan hjælpe dig med at opdage problemet. Når du ikke kan få din browsers bogmærker til at åbne , kan browserens bygherren have overset en fejl i den kode, der håndterer bogmærker. Som brugere rapporterer problemer , rette udviklere dem og sende nye softwareopdateringer, reparationer eksisterende software . Usynlige bugs , som forårsager computere til at beregne tal forkert, kan også forårsage store problemer, hvis uopdaget.
    Typer af fejl

    Logiske fejl opstår, når en programmør undlader at definere alle trin i en proces logisk . For eksempel, hvis du skriver kode, der simulerer et fly flugt du opretter en logisk fejl, hvis du undlader at medtage et trin , der starter flyets motorer. Andre typer af bugs ligge skjult og kan ikke vises, før en bruger udfører en bestemt opgave som at klikke på en sjældent brugt knap. Dividere helst tal med nul er en ugyldig betjening og programmer bør ikke gøre det. Hvis du kode , der placerer et nul i nævneren i en brøk , kan computeren programmet ned. Undlade at forudse denne mulighed skaber en forglemmelse bug .
    Debugging Tools

    Når udviklerne lave programmer , de skriver erklæring linje for linje. Computere udføre de udtalelser sekventielt eller de forgrene sig og behandle udsagn i en anden del af koden. Mange programmering redaktører som Visual Studio tillader udviklere at se som computere trin gennem linjer kode. Programmører kan endda definere breakpoints , der fortæller computere til pause på bestemte linjer. Stoppunkter er nyttige, når debugging fordi de tillader udviklere at inspicere variabler og andre enheder i ansøgningen på et bestemt tidspunkt. En anden nyttig debugging værktøj er koden gennemgang. I nogle I.T. afdelinger, udviklere kritik hinandens kode og forsøge at opdage problemer .
    Øvrige Debugging Aids

    Du har måske set reklamer læsning, " Beta Testere Wanted " på internettet . En beta -program er et nyt software program, at udviklere er afprøvning og debugging . De bruger forsøgspersoner til at stressteste deres ansøgninger. Almindelige computerbrugere køre de programmer og rapportere problemer , der opstår. Betatestere er en værdifuld kilde til fri debugging assistance. Brug ydeevne overvågningsværktøjer kan også forsikre, at flaskehalse , der kan mose ned applikationer ikke opstå på grund af ineffektive algoritmer , unødvendige data opslag og andre opgaver , der kan reducere programmering effektivitet.
    Testing
    < br >

    En af de bedste måder til at fjerne bugs er at afprøve programmer grundigt, før du slipper dem. Nogle programmører følger en streng udviklingsplan og bygge en testfase i deres projektplaner . Under testfasen , udviklere og ikke-programmører teste deres software og se efter problemer. Testere udfører mange typer af tests. De tester et programs brugerflade ved at klikke på knapperne og åbne menuer. De tester spil ved at spille dem . Det er ikke ualmindeligt at opdage, at en knap ikke virker eller en menu vises ikke , hvor den skal . Udviklere også kigge efter problemer, som de skriver deres kode .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan oprettes Virtual Lykønskningskort til Profit 
    ·Sådan installeres CORBA IDL på NetBeans 
    ·Sådan Indsæt flere CheckBoxList i Asp.Net 
    ·Sådan Code et register formular til en hjemmeside 
    ·Forskellige Color Plots på Matlab 
    ·Variant Datatype 
    ·Sådan ændres Lydfil Extensions 
    ·Hvordan kan jeg erstatte alle omvendte skråstreger af …
    ·Sådan oprettes Tabeller I HTML 
    ·Sådan oprettes en mappe med Microsoft Outlook Object L…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes Minus & Plus Tegn i Javascript 
    ·Hvordan til at annullere en reparation proces i MySQL 
    ·Cool Visual Basic projektideer 
    ·Sådan oprettes en High- Tech Website 
    ·Hvad er forskellen mellem en mobil web & en HTML Browse…
    ·Sådan Konverter kildekoden fra CSharp til vb.Net og Ba…
    ·Almindelige fejl i Turbo C 
    ·Sådan Practice Java Coding 
    ·Hvad er multihomed Host i Java 
    ·Sådan deaktiverer Triggers i MySQL 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com