| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Faktorer, der bestemmer valget af Programming anvendte sprog
    C, C + + , Python, C # , Perl, Objective C , Ruby , Java, BASIC , Clojure , Scala er blandt de litani af programmeringssprog til rådighed for moderne softwareudvikling team. Når det kommer til at plukke et af disse sprog til brug for et bestemt projekt , vil de vigtigste faktorer i beslutningen om at komme ned til de tekniske krav i projektet og de ​​sproglige færdigheder af udviklingen team. Target Platform

    En af de vigtigste faktorer ved fastlæggelsen af ​​programmeringssprog et projekt vil blive udviklet i, er målet platform af en ansøgning. Hvis et hold er ved at udvikle et program, der kun vil blive kører på Windows -operativsystemet , så de kunne bruge Microsofts Visual C #. Men hvis holdet ønsker for anvendelse til at køre på flere platforme det ikke giver mening at programmere projektet på et sprog designet til at udarbejde programmer til et enkelt operativsystem. Noget som Java , der er i sagens natur multi- platform , eller C + +, ville , hvis kildekode kan finjusteres til at kompilere til forskellige operativsystemer, være et smartere valg .
    Biblioteker
    < p> Mens være " doven " er normalt ikke en god ting, er det en god ting at være en doven programmør. Lazy programmører er udviklere, der bruger de eksisterende redskaber til at udføre grundlæggende funktioner i nye måder, der er bestemt til deres nuværende projekt snarere end at bruge tid på at oprette et helt nyt værktøj. Eksempler på sådanne værktøjer, som programmører kan bruge i stedet genopfinde , inkluderer biblioteker til at generere grafiske brugergrænseflader eller etablere netværksforbindelser. Disse kan være enkelte biblioteker sat ud af open source-projekter , eller ekspansiv , proprietære, sæt biblioteker. Hvis en virksomhed er nødt til at bruge sådanne biblioteker til deres projekter , så de bliver nødt til at vælge et sprog , som biblioteket har en grænseflade . For eksempel, hvis et udviklingsteam ønskede at bruge Microsofts. NET framework ville de nødt til at bruge en af ​​Microsofts " Visual " programmeringssprog.
    Hardware Access

    Programmeringssprog kan groft inddeles i "lave" niveau sprog , såsom C og C + +, eller "høje" niveau sprog , såsom Python og Perl. Lavt niveau sprog er designet til at give programmøren mere adgang til de faktiske hardware, der kører på en given enhed. Højt sprog , på den anden side , klare det meste af denne adgang for programmøren . Hvis et hold er ved at udvikle et program, hvis formål er ikke at manipulere enkelte hardware komponenter, såsom et videospil , og derefter bruge et højt niveau programmeringssprog gør livet lettere for programmører ved at styre hukommelsesforbruget automatisk. Hvis softwaren holdet er ved at udvikle software, der er specielt designet til at få adgang til og manipulere hardware- komponenter, såsom kontrol software til robot komponenter eller hardwaredrivere , så har holdet til at bruge et lavt niveau sprog til at få denne form for adgang .
    < br >
    Team Skill Set

    i mangel af andre faktorer, der dikterer det sprog, som et projekt skal udvikles , såsom hardware adgangskrav eller biblioteket kompatibilitet , den dygtighed sæt af en udvikling, holdets medlemmer er afgørende for denne afgørelse. Hvis et hold er sammensat af crack Java-udviklere , der er fortrolig med C # og projektet kunne gennemføres i Java, så projektets ledere vil sandsynligvis have teamet gøre projektet i Java. Dette skyldes, at holdet ville være i stand til at fuldføre projektet i kortere tid , med en bedre slutprodukt på det sprog , som de har mere dygtighed .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Pascal Datatyper 
    ·Hvordan man laver en Block Element Med CSS 
    ·Sådan Lær Macromedia Flash 
    ·Sådan Flet Split ActiveX komponenter 
    ·Hvordan til at omskrive koden for FPS Creator 
    ·Sådan Find Enum Typer 
    ·Hvordan man skriver et script for Data efterbehandling 
    ·Trin i Data Processing Cycle 
    ·Sådan Opret din egen Study Instans UID 
    ·Sådan Læs binær kode 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres Python Tk 
    ·Sådan slettes en Disconnected printer i VBS 
    ·Sådan oprettes en MSChart Control for en XY Scatter i …
    ·Sådan ændres Int til String 
    ·Sådan Skift den aktive projektmappe i VBA 
    ·Sådan Beregn påsken Med Java 
    ·MySQL er langsom med alt for mange vedvarende forbindel…
    ·Hvordan man gennemfører Priority Queue Class Brug Arra…
    ·Realiseringen af ​​et JAR Fil i Java 
    ·Sådan Ryd DataGrid i VB.Net 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com