| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Sådan Design specfikationssprog for Process Control Systems
    specfikationssprog statslige krav opstilling af en række mål, og fange beskrivelsen af ​​komponenter, der kræves for at skabe en løsning, der opfylder disse mål. Proceskontrolsystemer kan ses som falder i to kategorier: batch og diskrete . Batch systemer fungerer som et kontinuum at skabe produkter med ingen eller meget kort stop . Diskrete systemer skaber et enkelt produkt inden for en given periode med fastsatte ventetider perioder mellem det sidste produkt og det næste produkt . Du kan bruge Process Specification Language , ISO standard 18.629 til 1 , som en ramme for at definere processtyresystem specfikationssprog til både batch og diskrete systemer . Instruktioner
    Process Control Domain Definition Elements
    1

    Identificere , katalog og giver en detaljeret definition af aktiviteter i forbindelse med en proces kontrol domæne. En proces kontrol domæne er en familie af parti eller diskrete processer, såsom svejsning og væske blanding. En aktivitet er en beskrivelse af en handling eller adfærd i et proceskontrol domæne. Så for eksempel , beskriver en hælde aktivitet indførelsen af materiale til en blanding proces . Selve udførelsen af ​​en aktivitet er kendt som den aktivitet, forekomst , svarende til instantiering af en klasse i objektorienteret programmering og design.
    2

    Identificere , katalog og giver en detaljeret definition af centrale tid- punkter forbundet med en proceskontrol domæne . En tid -point er en one- of-a -kind identificeret tidspunkt hyppigt anvendt i en proces kontrol domæne, f.eks en time før poring , initial hælde i et skift, og pigment blanding interval inden en gribende aktivitet.
    < br >
    3

    Identificere , katalog og giver en detaljeret definition af centrale objekter er forbundet med en proceskontrol domæne. Et objekt er en komponent, der benyttes i en aktivitet, der kan være genstand for ændringer i tid identificeret i af tidsmæssige point. Som eksempler kan nævnes en væske eller pulver, der anvendes i silende og blande aktiviteterne .
    Byggeri Regler
    4

    Identificer regler i den måde objekter og tidspunkter point kan anvendes inden for enhver aktivitet eller specifikke aktiviteter forbundet med en proces domæne. For eksempel kan en smerte remover objekt kun anvendes i en blandebeholder rengøring aktivitet eller en mixer pagaj kan kun bruges i en gribende aktivitet.
    5.

    Identificer regler om den måde, at aktiviteterne kan være forbundet, enten som en sekvens af aktiviteter , med den ene efter den anden , eller samtidigt , med en eller flere aktiviteter på samme tid . Så inden malingen blanding domæne , for eksempel har hælde aktivitet af en malebasis objekt forhånd eller være sideløbende med hælde aktivitet af et pigment objekt , men hælde aktivitet forekomst af et pigment objekt kan opstå, mens omrøring aktivitet forekommer . Parallelle aktiviteter er repræsenteret bedst som Petri Nets .
    6

    Identificer regler, der styrer placeringen af ​​time- point mellem aktiviteter baseret på, hvordan aktiviteterne er knyttet sammen . Nogle tidspunkter -point skal anvendes i en sekvens af aktiviteter for at give en pause mellem aktiviteterne. De kan også bruges til at synkronisere aktiviteter, der sker samtidigt . Brug af malingen blanding domæne som et eksempel . a hælde aktivitet begivenhed for pigment Y objekt kan opstå samtidig med den omrøring aktivitet forekomst , men den silende aktivitet begivenhed for pigment A objekt skal følge den silende aktivitet begivenhed for pigment Y objekt efter fem minutters -fra- start-of -the- omrøring - aktivitet mark tid -point .
    7

    Identificer regler at opbygge og administrere et bibliotek af aktiviteter , genstande og tid -points , samt aktivitet sammenkædning konstruktioner . Disse regler hovedsagelig tale versionskontrol, og metoderne for en eksisterende version kontrol pakke , såsom Subversion , kan anvendes .
    8

    Identificer regler til at oversætte aktivitet sammenkædning konstruktioner i en eksekverbar format. Aktivitet linkage konstruktioner kan være en trin- for-trin sekvens af aktiviteter eller aktiviteter , der opererer samtidigt. Den eksekverbare format kan tage form af kode i et programmeringssprog , herunder C, C + + eller Programmable Logic Controller (PLC) ladder logik, eller et sæt af Extensible Markup Language (XML ) -dokumenter. Denne opgave kan indebære konstruere software, der udfører oversættelsen og kan være en del af en hjemmeside eller en udvidelse eller plug- ins til andre software-værktøjer , såsom Eclipse .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Alice Programmering Hjælp 
    ·Sådan ændre rækkefølgen af ​​DataGrid kolonner 
    ·Sådan Udskift geform Data i LabVIEW 
    ·Sådan Beregn Bankdage i SQL 
    ·Hvordan udvikler en driver til DOS 
    ·Hvordan man opbygger Browser Games 
    ·Sådan konfigureres en Flex PMD 
    ·Axis Begrænsninger i Matlab 
    ·Sådan Detect Stack Overflow 
    ·Sådan Hent en Attributværdi Kun i XQuery 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Set Billede bredde og højde Brug af HTML progra…
    ·Java Communications API Tutorial 
    ·Sådan Find Object Metode IVX 
    ·Hvordan at tilføje Import til en JSP-fil 
    ·Sådan Læs Matlab 
    ·Sådan Beregn en checksum i VB 
    ·Sådan Konverter XLS til CSV om VB.NET 
    ·Sådan vises Dialogboksen Udskriv 
    ·Sådan fjernes Combo Box Duplicates 
    ·Sådan Find den Længste String af Input i Python 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com