| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Sådan Code i Pascal
    Opkaldt efter en fransk matematiker og tidlig pioner i computer udvikling, Pascal er et struktureret programmeringssprog skabt i 1970 som en forbedring på tidligere , højt niveau sprog. På grund af sin klare organisation og syntaks , Pascal steget i popularitet som et softwareudvikling og undervisningsredskab i 1980'erne. Variationer af Pascal sproget blev skabt for kommerciel udvikling , og det er stadig at blive sat til imponerende og store anvendelser i dag - herunder en større video chat-klient . Kendskab til Pascal vil give dig mindre udviklingsprojekter evner og en behagelig overgang i din næste programmeringssprog. Instruktioner
    1

    Brug en konsekvent, logisk navngivning . Adskil flere ord i et navn med en understregning , og ikke bruge store bogstaver , når navngivning . Brug substantiver ved navngivning variabler, typer og konstanter og navn funktioner og procedurer ved hjælp af verbum sætninger. Brug " total_money " som et variabelnavn , for eksempel, men aldrig at nævne den funktion , der tilføjer de penge , kalder funktionen " total_the_money " for at indikere en klar indsats . Angiv typer ved at tilføje " _Type " i slutningen af navnet.
    2

    Order din kode for ideelle læsbarhed og velfungerende. Erklære simple konstanter og typer først , i nævnte rækkefølge , efterfulgt af variabler . Liste overskrifterne "type" og "var" kun én gang - hver efterfulgt af identifikatorer inden for kategorien , " const " kan bruges to gange for at skelne mellem enkle og strukturerede konstanter. Organiser identifikatorer inden for hver bestemt gruppe alfabetisk eller i en anden logisk rækkefølge med én identifier per linje. Juster lighedstegn , når erklære konstanter og typer, samt de koloner , når erklære variabler.
    3

    Omgiv din eksekverbar kode inden ordene " begynder " og " ende ". Anbring på hver sin egen linje kode , og pointere sidstnævnte med en periode, hvor det vises i slutningen af ​​din kode . Pointere hvert udsagn inden for programmet med et semikolon.
    4

    Brug " write " eller " writeln " erklæring til at vise tekst til brugeren. Vedlæg ønskede output tekst i parentes, og enkelte anførselstegn umiddelbart efter kommandoen . Bruge " readln ", på den anden side at modtage en værdi input fra brugeren og den tilbage til programmet . Følg denne med navnet på den variabel, som input vil blive tildelt , noteret i parentes . Brug " readkey ", skiftevis , at anerkende en presset nøgle fra brugeren og fortsætte med programmet . Ingen variabel skal angives.
    5.

    Brug "hvis" udtalelser til særskilt kode , der skal udføres kun under visse betingelser. Angiv ", hvis " efterfulgt af en betingelse - som "penge > 100 " - og ordet " da". Skriv den kode, der skal udføres , bør sådanne betingelser findes, på følgende linje . Vedlæg multi- line kode i " begynder " og " slut" - efter "hvis" klausul. Medtag linjen " ellers " på sin egen linje , efterfulgt af eksekverbar kode til programmet til at følge en anden fremgangsmåde i tilfælde af, at tilstanden af ​​"hvis" erklæring ikke er opfyldt.
    6

    Brug løkker til at gentage den samme serie af begivenheder mange gange . Indarbejde en ", mens " loop at gentage den givne kode , så længe den angivne betingelse stadig sandt , hvis det er falsk fra begyndelsen , kan sløjfen blive sprunget over. Brug en " gentagelse " loop til at angive den betingelse, som at stoppe løkken. Vær sikker på, at de variabler , der er i tilstanden af ​​enten loop vil ændre sig som loop gentagelser eller din kode vil resultere i en uendelig løkke . Angiv et fast antal gentagelser ved hjælp af en "for" loop .
    7

    Tilføj kommentarer i din eksekverbar kode. Vedlæg bemærkninger inden krøllede parenteser for at differentiere dem fra koden under kørslen . Brug disse til at dokumentere din kode , når du opretter det til senere brug. Skriv kommentarer i forbogstav , justeret til en bestemt kolonne uden koden indrykning eller på et konsekvent seks pladser forbi den nuværende kode . Efterlad en tom linje før og efter kommentarer , for at adskille dem visuelt fra koden.
    8

    Tilpas udseendet af dit program . Position output på et bestemt sted ved at skrive " gotoxy " efterfulgt af x -og y- koordinaterne i parentes adskilt af et komma. Brug " textbackground " efterfulgt af en farve i parentes , for at ændre skærmens baggrundsfarve . Repræsentere farven med et ord eller et heltal , både "rød" og "5" er levedygtige muligheder . Angiv " TextColor " på samme måde .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan til at opsige en Finite Loop 
    ·Sådan Konverter en liste til en DataTable 
    ·Sådan Clean Global Assembly Cache 
    ·Tutorial for en DirectX Pixel Shader 
    ·Hvordan at slippe af et Alt F4 Genvej 
    ·Sådan Tilpas grammatikkontrol Brug Office XP 
    ·Hvordan laver Arrays i PCSpim 
    ·Sådan formateres DataGrid der har ingen Rækker 
    ·Sådan Beregn en Gridview Field opdatering 
    ·Størrelse og MaxLaengde Egenskaber af en TextBox 
      Anbefalede Artikler
    ·Java Tutorial for Split Strings 
    ·Turbo C Tutorial 
    ·Ulemperne ved normalisering 
    ·Sådan Konverter Latin1 til UTF-8 
    ·Sådan importeres en Java-applet 
    ·Sådan bruges Lysbord Med glatte Anchors 
    ·PHP Mkdir Tilladelse fungerer ikke 
    ·Sådan Clean en String i VBA 
    ·Sådan tilføje numre til en PHP Array 
    ·Sådan fjernes attributter i PHP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com