| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Sådan filtrere data i SSIS
    mulighed for at filtrere data , som giver brugerne mulighed for at vælge de specifikke data ønskede fra en større data pulje , er en funktion leveres i SQL Server Integration Services ( SSIS ) SSIS er en komponent i Microsoft SQL Server. . Det blev implementeret med version 2005 som erstatning for Data Transformation Services ( DTS) . SSIS er primært brugt som et værktøj til data warehousing , men det kan også bruges til mange andre formål , såsom at automatisere vedligeholdelse af SQL Server-databaser og opdatering generelle data komponenter. Instruktioner
    1

    Åbn SQL server Business Intelligence Development Studio , eller gå til Visual Studio 2005. Ordlyden vil du se , afhænger af , hvilken version af SSIS øjeblikket kører på dit system.

    Vælg Integration Services projekt fra den viste liste. Navngiv projektet.

    Klik på OK- knappen. Denne handling vil vise Package Designer vinduet.

    Vælg og færdiggøre de muligheder og nødvendige oplysninger om dit SSIS pakke.
    2

    Vælg og træk et foreach Loop Container kontrol flow element fra værktøjskasse på vinduet til kontrolenheden flow Design overflade for at skabe en foreach Loop Container kontrol flow element .
    3

    Åbn foreach Loop Container egenskaber vinduet ved at dobbeltklikke på foreach Loop Container kontrol flow element om kontrol Flow Design overflade.
    4

    Opret en variabel til at gemme filnavne indeholdt i foreach Loop Container . Vælg Variable tilknytninger fra de viste indstillinger. Vælg ny variabel indstilling på den viste liste . Vælg " pakke" som Beholder til variablen. Indtast det ønskede navn for variablen i feltet Variable . Indtast et beskrivende navn til variablen i Namespace felt. Vælg " String " som værdien type.
    5.

    Klik på OK- knappen to gange for at vende tilbage til Kontrol Flow Surface .
    6

    skabe en flad Fil kilde Connection Manager ved højreklikke på Connection Managers Area, derefter vælge den nye Flat File Connection. Dette vil åbne Flat File Connection Manager. Vælg de indstillinger , der er nødvendige for at fuldføre den ønskede opgave .
    7

    Opret et udtryk for Connection String af Flat File Connection Manager til at pege på den fil variable for foreach Loop Container .
    < P > Vælg den flade fil Connection manager.

    Gå til vinduet Egenskaber område i Solution Explorer og klik derefter på Property Expression mulighed. Denne handling vil åbne Property Expression Editor -vinduet.

    Vælg Connection String muligheden i vinduet.
    8

    Opret en SQL Server Database Destination Connection Manager ved at højreklikke på Connections manager vindue , og derefter klikke på " Ny" valgmulighed. Vælg de indstillinger , der er nødvendige for at fuldføre den ønskede opgave .
    9

    Tilføj en Data Flow Task til foreach Loop Container .

    Træk en Data Flow Task fra Control Flow Varer vindue til overflade foreach loop container .
    10

    Konfigurer data Flow ved at dobbeltklikke på datastrømmen opgave på foreach loop container. Dette vil åbne vinduet for at fuldføre de muligheder og oplysninger til brug for den ønskede opgave . Udfyld de nødvendige muligheder og information . Træk en flad Fil kilde element fra værktøjskassen og placere den på datastrømmen overflade. Dobbeltklik på den flade fil kilde . Denne handling vil åbne vinduet Egenskaber . Vælg Flat File Connection manager. Udfyld de nødvendige muligheder og oplysninger for den ønskede opgave . Træk en Betinget Split element fra Data Flow Transformations vindue til datastrømmen overfladen , og tilslut derefter Flat Fil kilde til den betingede split element ved at trække den grønne pil fra Flat Fil kilde til Betinget Split element .
    11

    Dobbeltklik på Betinget Split element for at åbne Betinget Split Transformation Editor vinduet. Vælg de nødvendige indstillinger , og indtast oplysningerne for at oprette en betingelse for at opdele data til at sende til kilden. Træk to ADO NET destinationer datastrømmen vinduet. Træk output grønne pile fra Betinget Split element til de udvalgte destinationer for at åbne vinduet for at indstille filteret betingelse for destinationerne.
    12

    Vælg den tilstand, du har angivet, og Klik på OK- knappen. Vælg destinationen bordet. Dobbeltklikke på den destination for at åbne Destination Editor vinduet. Vælg ADO NET Connection Manager fra den viste liste , og Destination Table .
    13

    Udfyld din SSIS pakke på den ønskede måde .
    14

    køre pakken at bekræfte, at destinationen tabel eller tabeller indeholder de filtrerede data.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man laver et script Luk Itself 
    ·Sådan Split BASIC Stamp I /O-signaler 
    ·Contour Niveauer i Matlab 
    ·Sådan bruges Regular Expressions til at blokere spam 
    ·Hvordan man skriver en simpel Easytrieve Program 
    ·Tutorial i Pascal programmering Animation 
    ·Sådan Cache External Javascript 
    ·Sådan vises i tabelformat i Matlab 
    ·Algebraiske datatyper 
    ·Sådan Execute Lisp programmer fra Værktøjslinjer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan flytter en NetBeans projekt fra Mac til Windows 
    ·Sådan Tænd JavaScript i Dell 1501 Opløftende 
    ·Sådan kompilere C + + i Prompt 
    ·Sådan oprettes Word-dokumenter Brug VB6 
    ·Sådan Henvisning en fil fra HTML 
    ·Sådan Draw Sekvensdiagrammer 
    ·Sådan Upload PDF-filer i PHP 
    ·Typer af Computer Kurser 
    ·Sådan fjernes Specialtegn Fra et VB String 
    ·Sådan installeres PHP Engine på en Windows PC 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com