| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Hvad er Samhørighed i Software Engineering
    ? De litterære betydninger af ordet " samhørighed ", er konsekvens og organisering af forskellige enheder. I datalogi og software engineering, refererer samhørighed til niveauet for styrke og sammenhold , som forskellige komponenter i et software program er indbyrdes forbundne med hinanden. Det har været en norm i software engineering , at software -programmer er udviklet gennem forskellige indbyrdes forbundne funktioner ( eller moduler) , og hver af disse moduler har forskellige opgaver forbundet med dem. Samhørighed af software bestemmer styrken af ​​dens kildekode og kan yderligere begribes gennem udforske sine associative principper , typer og beregningsmetoder . Fundamentals

    Begrebet sammenhængskraft introduceres til at fange den " kvalitet ", " kortfattethed 'og' effektivitet ' funktioner i et program i software engineering domæne. Dette koncept gør det nemt at afgøre, hvor nært knyttet hvert modul af software program er , hvilket viser, hvor hurtigt den kan udføre forskellige opgaver, det . Øget samhørighed af et softwareprogram opnås ved meget identiske operationer, som udføres af de forskellige moduler , og er omvendt proportional med nedsat antal af moduler . Det betyder, at et software program designet til at udføre flere opgaver gennem flere moduler har en højere sandsynlighed for at have lavere samhørighed, som negativt påvirker den overordnede ydeevne og effektivitet på computing maskiner .
    Associativ Principper
    < br >

    Associative principper for software samhørighed refererer til forholdet typer mellem en software -modul og tilsvarende handlinger ( aktiviteter). Disse principper , tilsammen samhørigheden af software program , og varierer i henhold til dens forskellige operationelle krav. Der er syv associative principper formaliseret for syv typer af software samhørighed, hvilket indbefatter tilfældige , logiske, temporale , proceduremæssige , kommunikationsmæssige , sekventiel og funktionelle cohesions . Hver af disse samhørighed typer har en unik associative princip forbundet med det, som definerer dets action egenskaber for enhver software -modul.
    Properties
    p Der er visse for definerede egenskaber forbundet med samhørigheden i software engineering. For eksempel , er, hvis nogen software består af tre forskellige moduler , og alle af dem ligner hinanden i form af handlinger , den overordnede samhørighed af softwareprogrammet stiger. Tilsvarende samhørigheden falder, hvis disse moduler har helt forskellige og unikke handlinger forbundet med dem. Endvidere samhørighed af software-programmer er også afhængig af de typer af data, den behandler , og er omvendt proportional med det øgede antal datatyper.
    Analyse

    Samhørighed for et software program kan være analyser gennem både kvantitative og kvalitative metoder . I kvalitativ måling proces bliver tekstuelle kode af softwareprogrammet analyseret ved at tage de forskellige prøver og vurdere dem i forhold til de kodende standarder af de respektive programmeringssprog. I modsætning til det , identificerer kvantitativ vurdering af samhørighed antallet af moduler udgjorde i et program og evaluerer deres handlinger i henhold til foruddefinerede skalaer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Erstat attributter Brug XSL 
    ·Hvad er et programmeringssprog Flowchart 
    ·Sådan overbelaste en Pointer i C + + 
    ·Sådan fjernes Autodesk Deployment Images 
    ·Sådan får Shell Script til Stop den første fejl 
    ·Hvad er Protocol inkompatibilitet 
    ·Sådan får nye fjender på Game Maker 
    ·Sådan konvertere en streng til en DataSet 
    ·Sådan Konverter Assembly Code til Shell Opcode 
    ·Sådan forhindrer en Navigation Bar Fra Pushing Down a …
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad er et program Statement 
    ·Sådan oprettes en simpel Web Service i Apache Tomcat 
    ·Sådan Upload flere billeder i PHP 
    ·Sådan Send en tekstmeddelelse med PHP Script 
    ·Hvordan man skriver en Software kravspecifikationer (SR…
    ·Hvordan man kompilerer et Python -koden for fejl Uden R…
    ·Sådan bruges Visual Basic Hvis Step Value er positiv e…
    ·Hvordan til at dræbe en proces med VB.net 
    ·Java Binary Tree Tutorial 
    ·Sådan konfigureres Ant Med Eclipse Step -by- Step 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com