| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Forskellen mellem High Level & Low Level i Computer Programmering
    Computer sprog har udviklet sig siden begyndelsen af ​​mainframes , der har accepteret programmer i form af en række switch kombinationer indtastes i træk. Tidlig sprog blev undertiden syntaktisk kryptisk og svært at lære . Moderne computer sprog nærmer hverdagen engelsk , men stadig har deres syntaks regler. Computer sprog er blevet stemplet som " første generation ", " anden generation ", " tredje generation " og " fjerde generation ". Første generations sprog var tættere på maskinens sprog , mens 4GLs tilgang engelsk. En mindre kornet opdeling af edb-sprog refererer til dem som højt niveau og lav-niveau sprog. Machine Language

    Sproget af computere består af 1s og 0'erne kombineres i grupper på otte til at danne tegn. Dette skyldes, at computere operere på switches , der kan være enten (1) eller slukket (0). Hver 1 eller 0 er en smule , og otte bits udgør en byte . Tidlig computere kræves input i form af maskinens sprog, men det var for besværligt , så edb-sprog blev udviklet til at tage tediousness ud for at indtaste en program i en computer. Disse sprog er enten fortolkes som var tidlige versioner af BASIC , eller udarbejdes . Enten proces forvandler engelske tekst til maskinsprog . Tolke gøre konverteringen på flue , som hvert udsagn er stødt på, mens compilere generere en maskine sprog fil, der er eksekverbar på egen hånd.
    Low- Level Sprog

    Low- niveau sprog er tættere på maskinen sprog og er langt mere kryptiske end højniveausprog . Assembler er den mest almindelige lav-niveau sprog på de fleste computere , uanset om personlige computere eller mainframes . Instruktioner til en mainframe assembler program ser sådan ud: MVC A , B. At instruktion fortæller computeren til at flytte indholdet af variabel B til varierende A. Low- niveau sprog er typisk skrevet af højtkvalificerede tekniske mennesker, og bruges til forsyningsselskaber og hastighed - intensive programmer . Low -level sprog kan bruges til at producere ekstremt effektive kode.
    High- Level Sprog

    højt niveau sprog nærmer engelsk i syntaks og er lettere at skrive , kræver mindre teknisk dygtighed på den del af programmøren . Sprog, der falder ind under denne kategori er mere talrige end dem, der falder i lav- niveau kategori. BASIC , som står for begyndere All -purpose Symbolic Instruction Code , er et eksempel på en tidlig højt niveau fortolket sprog . Da programmet kører , bliver hvert udsagn tolkes ind i en maskine sprog instruktion og henrettet. COBOL er et højniveausprog , der er typisk anvendes i mainframe business applikationer . Tilnavnet står for Common Business- Oriented Language, hvilket indebærer den påtænkte anvendelse . Typiske COBOL udsagn se sådan ud: MOVE TOTAL - GRATIS TIL PRINT -LINE -21 . Kendetegnene for et højniveausprog gøre det brugbart af nogen, der er mere business orienteret end teknisk dygtige . Fortran , en forkortelse for " formel oversættelse," er et højt niveau sprog , der bruges primært til videnskabelige formål. Det er ikke helt så almindeligt engelsk som COBOL , men Fortran programmører er typisk mere teknisk orienteret end COBOL programmører.
    Middle- Level Sprog

    årenes løb en kategori af mid niveau sprog har udviklet sig , som omfatter objektorienterede sprog. Et eksempel på en mid-niveau sprog er Java, der oversætter programmør -producerede kode i " tokenized " instruktioner . En tokenized instruktion er én, der ikke længere er i menneske- læsbart format , men er ikke helt maskine sprog format. Det kræver en run-time tolk , såsom Java Virtual Machine, for at slå tokenized kode i maskinkode på det tidspunkt, programmet køres . Dette giver mulighed for tokenized version af programmet til at køre på flere computer-platforme , hvilket giver en grad af uafhængighed fra en bestemt operativsystem eller maskine. Tokenized koden kører hurtigere end fortolket kode, men langsommere end kompileret kode. Mid- niveau sprog bruges typisk til at skabe de grafiske brugergrænseflader , der tjener som frontends til mainframe COBOL -applikationer. Middle- niveau sprog programmører er mere teknisk orienteret end højniveausprog programmører , men mindre end lav-niveau sprog programmører.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·MS Visual Studio Tools til Office 
    ·Sådan Design en CSS Sprite Navigation Bar 
    ·Callback funktion 
    ·Kan COBOL Vise en Hex Value 
    ·Hvordan ændrer jeg Alpha Numerisk til heltal i COBOL 
    ·Sådan oprettes Mod filer i Fortran 
    ·Sådan Indsæt ord, der indeholder Apostroffer i SQL 
    ·COBOL Datatyper 
    ·Sådan Læs fra en fil i Fortran 
    ·Data Gridview Blandet celle Type 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan udskriver Array CCK i PHP 
    ·Sådan får du adgang en VBA Copy Query fra en anden da…
    ·PHP MySQL UTF8 Problemer 
    ·Hvordan at logge ind med Python på Facebook 
    ·Sådan Læs Afgrænsede felter i en fil ved hjælp af P…
    ·Sådan Input en fil i Java 
    ·Størrelse og MaxLaengde Egenskaber af en TextBox 
    ·Sådan downloader og opbevarer medier Med iPhone SDK 
    ·Sådan Erstat Spaces i DOS Delstrenge 
    ·Sådan oprettes Date objekt fra String i Java 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com