| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Developer Tools for Apple Xcode
    En funktion af Apples OS X-operativsystemet er softwareudvikling suite Apple stiller til rådighed for udviklere , der registrerer med Apple . Disse tillader udviklere at programmere applikationer til både OS X-operativsystemet og iOS , der kører på Apples forskellige håndholdte enheder . Ud over en compiler , indeholder denne pakke en række nyttige værktøjer . Interface Builder

    Coding en grafisk brugergrænseflade ( GUI) er blandt de mest belastende opgaver, som en programmør kan på . Programmører nødt til at lære nye biblioteker arbejde beskæftiger sig med at tilslutte koordinater for interface komponenter , og et væld af andre gøremål . Xcode Interface Builder værktøj forenkler denne proces for udviklere , ved at give en interaktiv GUI , hvor programmører trække og slippe elementer på et kanvas til at bygge deres ønskede GUI. Interface Builder genererer derefter den kode, der vil skabe denne grænseflade , der giver bygherren til blot importere denne genererede kode i stedet for at skulle skrive det hele ud selv.
    Debugger

    et andet værktøj Xcode giver til udviklere er en debugger . Dette er et værktøj , der hjælper programmører identificere kilderne til glitches i deres programmer ved at give dem information om, hvor de forskellige variable og funktioner i bestemte punkter i programmet. Fordi programmører ved, hvad variabelværdier formodes at ligne på forskellige stadier af programmets udførelse, kan denne information hjælpe programmører opspore præcis, hvor tingene går skævt. Fordi Xcode debugger er en del af Xcode integrerede udviklingsmiljø , kan brugeren dynamisk at ændre indstillingerne for debugger via IDE interface , som det kører .
    Version Control

    Version kontrol software , såsom Version editor i Xcode , gøre redigering kildekode og kollaborative software udvikling lettere . Versionsstyring softwareproblemer kopier af den seneste anvendelige version af kildekoden til en projektudvikler. Hun kan derefter rode med denne kilde kode uden frygt for at bryde det, da det er kun en kopi. Når hun har gjort hende desuden funktionel , kan hun " begå " ændringen med den version kontrol software , som inkorporerer hende redigeringer i den nyeste brugbare version af kildekoden. Dette giver ikke alene projektets ansvarlighed for kode opdateringer, men også registrerer hver brugbar version af kildekoden , som udviklere kan få adgang til. Mens mange versionskontrol applikationer kræver bygherren til at arbejde uden for deres udviklingsmiljø til at begå ændringer eller gennemse source historie , Version editor lader bygherren gøre dette inde fra Xcode IDE .
    JAR Bundler
    < br >

    Java er et programmeringssprog , hvis brugen af ​​Java Virtual Machine (JVM ) til at konvertere Java bytecode til platform specifikke kode i realtid gør sin kildekode effektivt uafhængig af platform . Men hvis en udvikler ønsker at pakke deres Java-program , så en bruger kan åbne den ved blot at dobbeltklikke på et ikon , snarere end at åbne en kommandolinje og direkte påberåber sig JVM , han har at gøre nogle platform specifikke arbejde . Xcode giver " JAR Bundler " at pakke Java-programmer til OS X. Dette værktøj lader brugeren vælge en kompileret Java class filer, placeringen af ​​den vigtigste metode , og billedet han ønsker at bruge som et ikon. Resultatet er en programpakke , der bærer det valgte ikon , der starter , når brugeren dobbelt klikker på det .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ikke logge ind XP med en adgangskode 
    ·Erklæring Dækning Vs. Branch Dækning 
    ·Sådan tolke med Regular Expressions 
    ·Sådan Debug Ubuntu 
    ·Historien om Computer Programmering 
    ·Sådan fjernes APP_NAME Bar fra Android 
    ·Forskelle mellem Coding & Programmering 
    ·Hvad er et program Statement 
    ·Hvordan man skriver tekstområde Lines Individuelt til …
    ·Sådan bruges Datavalidering til at udfylde en Multi-Le…
      Anbefalede Artikler
    ·Twitter API Password Length Limit 
    ·Sådan oprettes brugerdefinerede funktioner i Filemaker…
    ·Sådan Design Accounting Software 
    ·Hvordan man bruger PHP Mail for batches 
    ·Sådan installeres en RPM Package 
    ·Sådan Link klasse mapper og Xcode 
    ·Oprettelse af en Web Page Design Layout 
    ·Sådan importeres Ruby Classes 
    ·Sådan Konverter en DEB til IPA 
    ·Hvordan til at skrive programmer med VBA 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com