| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Almindelige fejl i HTML Kodning
    er tabelrække tags og er tabelelementet tags.

    Hypertext Markup Language ( HTML) er det værktøj, der anvendes til at formatere og nuværende indhold i web-sider . Det er en meget tilgivende programmeringssprog . Listen indeholder generelt ikke "pause" og nuværende fejlmeddelelser til seeren . Oftere kan en webside undlader at se lige højre , eller en makro til at ændre data på en formular , vil ikke fungere, hvis der er en fejl i HTML kodning. Heldigvis HTML er let at rette og teste . Dårligt Formed Tags

    fleste HTML -tags har en start og en slutning tag . Til fed ordet " fed ", ville du indtaste følgende : Hej

    Fed

    Men hvis du glemmer at sætte det andet mærke i , eller glemmer at medtage skråstregen i det andet tag, vil der ikke være nogen fed tekst , eller alt i side efter den første tag vil være fed . Hvis du glemmer en af ​​vinkelbeslagene , vil du opleve de samme spørgsmål . Med mere komplekse tags, kan ingen tekst være synlig på alle.
    Case Sensitive File Names
    p Hvis du ringer en anden HTML-side på et link , så sørg for , at du skrive det vha. den samme sag , som det er navngivet på serveren. Nogle servere vil ikke anerkende et filnavn , hvis sag er ikke det samme . Så hvis filen falled " MyStuff.htm , " skriver det præcis sådan. For at undgå dette problem med dine egne filer , navngive alle filer og mapper ved hjælp af små bogstaver .

    Ugyldige Paths

    Når du linker til en anden fil , er det vigtigt at skrive stien korrekt . Hvis filen er i samme mappe som den fil det bliver kaldt fra stien er enkel: " filename.htm ". Hvis det er i en mappe kaldet "ting ", et niveau under start biblioteket , så ville det være " /stuff /filename.htm . " Hvis det er i en mappe ovenfor, kan du bruge " . . /Filename.htm . " På grund af dette , er det ofte bedst at bruge den komplette URL , såsom " http://myserver.com/stuff/filename.htm ". Dette vil finde den fil, uanset hvor det kaldes fra .
    Cross Browser Problemer

    Det plejede at være meget vanskeligt at skabe et websted, der kiggede og arbejdede samme i Netscape og Internet Explorer. Netscape er væk , men mange andre browsere er ankommet . Heldigvis, de er langt mere kompatible, end de plejede at være . Men det er altid værd at få kopier af de browsere dine kunder vil bruge , og prøv dine websider i hver for at sikre, at de ser ud og fungerer på samme .
    Missing Citater

    Citater anvendes i forskellige HTML-tags til at betegne værdier , der sendes til tag. For eksempel vil ankerkode se ud som følgende : Hej

    Test Link
    p Hvis du glemmer det andet sæt af citat mærker , vil linket ikke fungerer korrekt.
    Table Forkert

    Bortset fra deres åbenlyse brug i at præsentere information ligne et regneark , tabeller er også nyttige i at placere tekst ved siden af eller under anden tekst eller billeder, og at gruppere billeder i et større billede . Dog kan placering af tags være problematisk.

    er bordet container tags.



    < /tr >

    < /table >

    Denne simpel tabel vil vise ordene "Test" og "Test 2" side om side. Hvor tabeller bliver svært er , når de er indlejret . Det er muligt at placere en hel tabel inde i hver af de tabelelementer vist ovenfor . Det bliver hurtigt meget svært at holde styr på hvilke tabelrække og tabelelement tags tilhører hinanden. Hvis tags ikke line op, vil dine oplysninger blive spredt over hele siden.
    Disappearing White Space

    White space er komprimeret på en webside. At skrive ordene " Space Test" i en web -side med tre tomme mellemrum i mellem vil ikke resultere i alle de rum viser op i browseren . De vil blive komprimeret ned til en enkelt rum . Enten bruger aa non- breaking space , som " " eksempel " Space Test" eller anvendelse tabeller eller style sheets til at skabe rum .

    Test Test 2

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Parse en ArrayCollection 
    ·Hvordan til at læse indholdet af en tekstfil Brug VBSc…
    ·Sådan oprettes Tidsstempler i Batch-filer 
    ·Sådan Konverter en Hex fil til en Decimal 
    ·Sådan Beregn Color Gradient 
    ·Hvordan at tilføje Side Oplysninger til et loginscript…
    ·Egenskaber af algoritmer 
    ·Hvordan sortere ved at bruge rullemenuen 
    ·Sådan bruges datamining algoritmer 
    ·Hvordan interface C til Matlab 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan laver kommentarer i Visual Basic 
    ·Hvad er de typiske Erklæringer i proceduremæssig prog…
    ·Sådan aktiveres visse poster på en Radio Button liste…
    ·Hvordan Træk Dato Out of MySQL Database derefter vise …
    ·Hvordan at kalde en funktion , der trækker i VB.NET 
    ·Hvordan kan man se Hvis en Query Exists 
    ·Sådan fjernes en Adresselinien i HTML 
    ·Sådan installeres FlexGrid Kontrol 
    ·Sådan bruges Autofuldførelse Box i WPF 
    ·Hvordan laver Java-kode Into en applet 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com