| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Introduktion til Klassifikation Techniques i Bioinformatik
    Bioinformatik er anvendelsen af ​​datalogi teknikker inden for biologi . Målene for bioinformatik er at hjælpe biovidenskabelige forskere i at organisere biologiske data og udvikle de nødvendige edb-værktøjer for opdagelsen af ​​nye videnskabelige hypoteser. Klassifikation teknikker , også kendt som klyngedannelse teknikker , er vigtige i bioinformatik da de tillader adskillelse af forskellige biologiske data med lignende egenskaber i forskellige sæt . Historie

    Størrelsen af biologiske data er blevet vokser eksponentielt med en fordobling af oplysninger observerede hver 15 måneder. Som et resultat, er datalogi og informatik teknikker, der anvendes intensivt i forarbejdning og forvaltning af biologiske data. Den mest grundlæggende begreb i bioinformatik er, at de fleste biologiske data , har ensartede karakteristika , og kan adskilles i klynger. For eksempel kan en organismes gener klassificeres i deres funktionelle grupper eller metaboliske veje . Proteiner kan også klassificeres baseret på de gener, der er udtrykt . Klassifikation eller clustering teknikker er nødvendige i forvaltningen af ​​store databaser af genetiske og biologiske data. Der er to primære typer af klassificering teknikker i bioinformatik : . De hierarkiske og k- Midler klassificering teknikker
    hierarkisk klassifikation

    hierarkisk klassifikation teknik organiserer biologiske data i en træ datastruktur . Generne udtrykkes som knudepunkter i træet , mens hver sub -tree knudepunkter repræsenterer en klynge eller en gruppering af gener . Træet kan enten rodede eller stiklinger uden . En rodfæstet træ er defineret som et træ med blot en enkelt node på toppen. I modsætning hertil har en urodede tree flere øverste noder.
    K- Betyder Klassifikation

    mere kompliceret klassifikation teknik er den k- Midler klassificering, som forsøger at finde et sæt af centre , der minimerer den firkantede fejl forvrængning blandt datasæt i flerdimensionale rum . En klynge er klassificeret ved at gruppere relaterede punkter til deres nærmeste center. Lloyd algoritme bruges ofte i k -means klassificering teknik . I denne algoritme , er datapunkter tilfældigt arrangeret i separate klynger, som efterfølgende optimeret til at producere de minimale lokale firkantede fejl fordrejninger.
    Betydning

    Efter beslægtede proteiner har været klassificeres i lignende grupper , kan livet forskerne bruge oplysningerne til at forudsige egenskaberne af visse ugunstigt undersøgte proteiner. Dette gælder også for andre aspekter af strukturen af proteiner . En anden anvendelse af klassificering teknikker er at løse problemet med at bestemme den evolutionære træ af visse organismer baseret på deres genetiske sekvenser . Den evolutionære træ er konstrueret ud fra DNA-sekvensen af organismen ved hjælp af enten hierarkisk eller k- Betyder klassificering teknikker.
    Overvejelser

    hierarkisk klassifikation teknik er en forholdsvis enkel og effektiv måde klyngedannelse biologiske data . Derimod findes der ingen effektiv algoritme på i skrivende stund , der er i stand til at udføre k -means klassificering teknik effektivt som størrelsen af de biologiske data stiger. Dette tyder på , at en stor regnekraft ofte er forpligtet til at udføre k- Midler klassificering, som er en vigtig faktor til at overveje , når du vælger klassifikationen teknik til at bruge i bioinformatik applikationer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Origins af Fibonacci Sequence 
    ·Hvordan man laver en arbejdsgruppe Wireframe 
    ·Sådan skriver testcases for en webside 
    ·Sådan bruges bitvis Operations i Low- Level programmer…
    ·Sådan Set Socket Blokering til False 
    ·Sådan Læs Flat File Flere gange i COBOL 
    ·Hvordan man omdirigerer Data Display i AIX 
    ·Sådan bruges Direct3D 
    ·Sådan Print dosemu på Dot Matrix 
    ·Hvordan kan jeg Konverter String til Date i Oracle 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Beregn langdistance telefon gebyrer fra en CSV-f…
    ·Sådan får PASCAL Software 
    ·Sådan Læs et Word dokument med Java 
    ·Sådan aktiveres og deaktiveres en Music Image i JavaSc…
    ·Sådan Sortere en Python ordbog ved nøgler eller værd…
    ·Sådan Upload filer med Ajax og PHP 
    ·Sådan Split String Længde i Java 
    ·Sådan Stop bip, når Enter Presset på Tekstboks i VB.…
    ·Sådan oprettes en XLS format fra PHP 
    ·Tutorial til Microsoft Visual Studio 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com