| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Sådan bruges BASIC Stamp
    Basic Stamp er en computer programmeringsværktøj , der overvåger elektroniske enheder. Grundlæggende betjening af Basic Stamp styrer simple elektroniske kredsløb , men programmet er i stand til meget mere kompliceret arbejde. Den Editor bruges til at skrive programmeringsakser og stifterne kan forbindes til kredsløbet til at overvåge lav eller høj strøm . Looping tillader et program at køre igen og igen, forgrener fortæller programmet , som pin til at gå til , udførelse kommandoer tildele værdier til variabler og læse pin betingelser vurdere den aktuelle på hvert ben . Hvad du har brug
    Computer
    Basic Stamp program
    Vis Flere Instruktioner
    Redaktør
    1

    Download redaktør fra cd'en til computeren. Fra c: > skal du skrive "cd /stempel " og tryk "Enter". Derefter skrive " STAMP " og tryk " Enter".
    2

    Indtast programmeringsakser ved hjælp af " Enter" for at separate linjer . Hvis du vil tilføje en kommentar , skal du placere en apostrof efter programmeringsperioden linje og derefter skrive kommentaren.
    3

    For at gemme programmet , tryk på " Alt" og "S. " Skriv et filnavn , ved hjælp af op til otte tegn . For at lukke editoren , tryk på " Alt" og "Q. "
    Styring Pins
    4

    At foretage en output pin til at sende oplysninger til den elektroniske enhed , skal du åbne redaktør og skriv " udgang" trykke på mellemrumstasten og derefter skrive pinkode .
    5.

    at gøre et input pin til at sende oplysninger fra enheden til computeren , åbnes editor og skriv " input " tryk på mellemrumstasten , og skriv nummeret på pinden .
    6

    at gøre et output pin positiv eller høj , type " High 1 " i editoren . At foretage en output pin negativ eller lav , type "Low 1" i editoren .
    Looping og forgrening
    7

    For at oprette en løkke i programmet , skal du åbne redaktøren og type en adresse , før programmeringen. Dette vil give programmet et sted at vende tilbage til. Indtast programmerings linjer og klik på " Enter". Type " Goto " og derefter den adresse at sløjfe programmet.
    8

    For at oprette en betingelse, at programmet vil gå fra løkken , skriv " Hvis" og derefter den betingelse. Type " Så " efterfulgt af adressen på den næste linje af programmeringen.
    9

    For at oprette en filial program, der vil køre under visse betingelser , type "filial " efterfulgt af den værdi, der vil udløse den gren . Skriv derefter filialens adresse program.
    Execution kommandoer
    10

    For at tildele en numerisk værdi til en variabel , åbnes editor , skrive " Let" efterfulgt af et mellemrum og derefter variablen . Skriv " =" lige efter variablen og nummeret lige efter "= ".
    11

    For at slå en værdi, der tildeles til en variabel , skriv " Opslag " og et mellemrum og derefter variabel.
    12

    For at skabe et look down procedure, der vil tildele specifikke værdier til bestemte variabler , skriv " Lookdown ", tryk på mellemrumstasten , og skriv navnet på variablen . Skriv den første parantes og skrive i de variable værdier, du ønsker, at programmet til at tildele en anden værdi til og skrive den omvendte parentes.
    Læsning Pin Betingelser
    13

    For at kontrollere en pin til en positiv eller negativ værdi , skriv " TJEK : " og derefter trykke på "Enter ". Type " Dir = 00000000 " efterfulgt af "Enter". Type " Pins = 00000000 " efterfulgt af " Enter".
    14

    For at opstille betingelser for looping , skriv " Hvis" efterfulgt af et mellemrum , pin nummer " =" og en værdi . Type " Så ", en plads og "CHECK : "
    15

    For at indstille en alarm til bestemte værdier , skriv " ALERT : " og klik på " Enter". Type " Sound 0" efterfulgt af sunde værdier i parentes .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan oprettes en variant for SM30 
    ·Sådan bruges Matlab til at løse en lineær programmer…
    ·Ulemperne ved Indexes på Beregnede kolonner 
    ·Hvordan man laver en cirkel i LabVIEW 
    ·Design Stadier af GUI 
    ·Hvorfor er binær anvendes i computere 
    ·Hvordan man kompilerer en SWF i FlashDevelop 
    ·Sådan Bestem den mindste positive decimaltal 
    ·Sådan udskrives en String i Matlab 
    ·Sådan Læs Input fra 2D Array i MIPS 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at tilføje JMenuBar til JPanel 
    ·Visual Basic 2010 Web Browser Progress Bar Tutorial 
    ·Hvordan man skriver et program, der Refresh Explorer 
    ·Sådan aktiveres og deaktiveres en Tekstboks med en rad…
    ·Sådan kontrolleres Java Runtime Version 
    ·Sådan Konverter portlets til Servlets 
    ·Python Tricks 
    ·Sådan installeres Java 3D 
    ·Forskelle mellem EXISTS & IN i SQL 
    ·Sådan Set Up Python 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com